Perkos2 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Srnić će u KG a Gobelja u Novi Pazar 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 minute ago, Perkos2 said: Srnić će u KG a Gobelja u Novi Pazar Realno taj su i nivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 8 minutes ago, Perkos2 said: Srnić će u KG a Gobelja u Novi Pazar Imaju rodbinu tamo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 9 minutes ago, Perkos2 said: Srnić će u KG a Gobelja u Novi Pazar Nekako mi zao ljubitelja fudbala u tim gradovima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 1 hour ago, Redstar0356 said: Ima li vesti, trazi li neko Srnica i Gobeljica? Posto sam razumeo da su na transfer listi Timovi lige petice se otimaju o Srnalda i Gobelarda, kolorizovano. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Samo da ih više ne gledam, Srnića naročito ... mučeni Gobelja ne zna,ali barem mu znaš poziciju na terenu,sa druge strane Srnić čovek niti zna niti neko može da objasni šta igra ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 "Kako otkriva MaxBet Sport šampion Srbije hoće da profitira i uzme ponuđeno obeštećenje od tri miliona evra (plaćen 300.000 evra), ali na potezu je Gruzijac. Prema informacijama našeg portala i Austrija iz Beča je zaintresovana, ali nisu baš platežno moćni. Od trenera Baraka Bahara dobio je slobodno do 12. jula, da se odmori i izvaga. Šahtjor je ranije doveo desnog beka, takođe Gruzijca, hoće da na toj poziciji imaju dva mlada igrača. Situacija u Ukrajini svakako otežava odluku defanzivca. Zvezda je dobila preporuke za nekoliko stranaca na poziciji levog beka, ali ima vremena za povlačenje poteza tokom leta." Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 2 hours ago, Redstar0356 said: Ima li vesti, trazi li neko Srnica i Gobeljica? Posto sam razumeo da su na transfer listi Čekaju smenu Bahara. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 2 hours ago, suptil said: "Kako otkriva MaxBet Sport šampion Srbije hoće da profitira i uzme ponuđeno obeštećenje od tri miliona evra (plaćen 300.000 evra), ali na potezu je Gruzijac. Prema informacijama našeg portala i Austrija iz Beča je zaintresovana, ali nisu baš platežno moćni. Od trenera Baraka Bahara dobio je slobodno do 12. jula, da se odmori i izvaga. Šahtjor je ranije doveo desnog beka, takođe Gruzijca, hoće da na toj poziciji imaju dva mlada igrača. Situacija u Ukrajini svakako otežava odluku defanzivca. Zvezda je dobila preporuke za nekoliko stranaca na poziciji levog beka, ali ima vremena za povlačenje poteza tokom leta." Odlican tekst, lik ga je izmislio dok je lezao u krevetu, kao i svaki njihov 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 10 hours ago, Nele said: Bukariju je baba iz Kragujevca Iz Ćuprije, doslelili se u Kg 70ih u vreme ekspanzije automobilske industrije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 55 minutes ago, Profesor said: Iz Ćuprije, doslelili se u Kg 70ih u vreme ekspanzije automobilske industrije. Da da, tata mu se kladio sa kolegama da moze da napravi nesto brze od jugica... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Velika je šteta sto nismo u ovim godinama imali normalne ljude na čelu kluba. Ovo je bila ogromna sansa da klub bude stabilizovan i da budemo stalni ucesnici grupnih faza, barem za pocetak. Umesto toga, klub je postao masinerija za muljavine svih mogucih fela. Kralo se i pralo, menadzerske kombinatorike, nesposobnjakovici, lopovi, diletanti, krimosi... Na ivici smo i dalje, lako mogu da se vrate neslavni dani. Šampinjoni i šamponi... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 14 hours ago, Poseidon said: Imaju rodbinu tamo? Srnicev brat je igrao u radnickom prosle sezone tako daaa 14 hours ago, Nikola said: Nekako mi zao ljubitelja fudbala u tim gradovima. Nije da smo se nagledali kvalitetnog fudbala u kg nazalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Одем данас на званични послије 100 година и видим код њих већ август. Агилни нема шта… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Izgleda da se planiraju i istorijski dresovi iz 1970-1971 tj. najsličniji 1991.godini. Ako ovakvi budu biće i oni lepi. Ja sam za prvu opciju ali sigurno će biti druga jer Gasprom mora i sa Marsa da se vidi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Lepi i jedan i drugi. Prvi mi je mozda za nijansu lepsi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Dres jedno deset puta lepše izgleda kad nema beli pravougaonik u sredini. Nije mi ni jasno sto je to uopšte i potrebno. Gazprom znak se lepo vidi i na crvenoj boji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 6 minutes ago, Milko Miller said: Dres jedno deset puta lepše izgleda kad nema beli pravougaonik u sredini. Nije mi ni jasno sto je to uopšte i potrebno. Gazprom znak se lepo vidi i na crvenoj boji. Pa ovaj prvi je kad su davali 1m po sezoni. Sad daju 5m. Jbg. Mora ogromna bela površina u pozadini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 (edited) Mislim svaka cast gazpromu pomogli nam u najtezim trenucima ali mi je smesna ta cifra od 5m u danasnje vreme. Mislim da od generalnog sponzora moramo da imamo jedno 15m. Edited July 7, 2023 by Nele 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 3 minutes ago, Nele said: Mislim svaka cast gazpromu pomogli nam u najtezim trenucima ali mi je smesna ta cifra od 5m u danasnje vreme. Mislim da od generalnog sponzora moramo da imamo jedno 15m. Slažem se. Raspalom Shalkeu su davali više od 20m. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Nije smesna cifra, nego realna vrednost. Menjali bi sponzora da nam neko nudi vise. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Verujem da postoji neko ko bi dao vise ali bi onda hteli da znaju gde zavrsavaju te pare. Ovako, srpsko-ruska veza, moze Madjija da radi razne stvari. Plus, Doo Sever obozava ruse. Dobitna kombinacija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Zna li se kad se očekuje ozvaničenje Late Lata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 1 hour ago, Čočo said: Slažem se. Raspalom Shalkeu su davali više od 20m. Није то никакав распали Шалке него омиљени клуб Герхарда Шредера бившег канцелара једне Њемачке и члана управе Гаспрома. Узгред џаба нам сва спонзорства свијета док је оваква спортко пословна политика.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 1 minute ago, Константин said: Није то никакав распали Шалке него омиљени клуб Герхарда Шредера бившег канцелара једне Њемачке и члана управе Гаспрома. Узгред џаба нам сва спонзорства свијета док је оваква спортко пословна политика.. To onaj Šalke što je skinuo Gazprom sa dresa čim je počeo rat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts