Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Delta Gudrem je rang Selin Dion lagano. Ubedljivo najbolja pevacica ovde. I verovatno jedno od najvecih imena koje se takmicilo u 21. veku.

ovo li je ona, nisam je ni prepoznao

Posted

Duska je najveci try harder u istorji tevelizije.

Ima li sta iritinatnije nego kad neka budala izvali da je jednom bio zanimljiv ljudima zbog necega, pa onda smaraju zilion godina sa istom forom.

Posted

Kao ovo 1/2 je bilo neizvesno a na kraju bez iznenađenja. Ove kvote su ovakve već nedelju dana. Jedini ko sam mislio da može da iznanadi u odnosu na kladionicu je Letonija.

Posted
21 minutes ago, Klotzen said:

Kao ovo 1/2 je bilo neizvesno a na kraju bez iznenađenja. Ove kvote su ovakve već nedelju dana. Jedini ko sam mislio da može da iznanadi u odnosu na kladionicu je Letonija.

Duška je kazala u utorak da je zapravo drugo PF prilično izvesno.

Posted (edited)

Nisam bio u prilici da ispratim u lajvu, ali sam naknadno pogledao većinu nastupa i utisak mi je da je drugo polufinale bilo neuporedivo bolje od prvog. 

Edited by fillam
Posted (edited)

Mozda ne savrseno mesto, ali relativno posle Ukrajine i Australije mislim da je super jer je veliki kontrast, a posle nas su Malta i Ceska, takodje balade, tako da cemo se sigurno izdvojiti.

Ako pogledamo running order, power strip je od Francuske do Finske i mislim da to vise odgovara Fincima nego Francuzima. Danska otvara kao favorit, ali to verovatno znaci da nisu u konkurenciji za samu pobedu, ali da se ocekuje jak plasman, verovatno top 5. Iako sam ja licno dobio winner vibes samo od Danske u polufinalima.

Za kraj imamo Rumune, mesto potvrdjuje da su u ozbiljnoj konkurenciji za pobedu.

Sto se tice kladionica, Finci su povecali prednost, ali im je drugi rival sada Australija, veliki skok. Izrael se popeo na trece mesto sto je interesantno i verovatno indikativno da ljudi misle da ce biti dosta podeljena situacija kod publike, nesto slicno 2019, kada niko nije probio 300 od publike, a 5 pesama je bilo od 212 do 293 poena. Plus, tada je bila 41 zemlja, sto znaci dosta vise poena u opticaju nego danas.

Francuzi ocekivano za mene padaju kao kamen, sada su sedmi, Danci neocekivano padaju, sada su peti, pad sa treceg mesta koje su standardno dugo drzali. Rumunija je 6. i to je najvisa pozicija na kojoj su do sada bili. Mi se ne pomeramo, najbolji smo od zemalja koje imaju manje od 1% sanse za pobedu, odnosno 19/25 mesta, ali sam uveren da cemo biti bolje plasirani.

Edited by McLeod