Klotzen Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Taman htedoh reći da su zajebali Šveđane sa ovim nastupom ali tu je i Petra umešala prste 🙂
Jurgen Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ona je pobedila 1 minute ago, Helena said: Šta, nema Lorin u strim favoritima?
Klotzen Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Na kraju veliko iznenađenje ispade baš ta nesrećna Belgija. Ali još veće je iznenađenje da je prošao mrtvi Portugal. Island umesto Kipra je već manje iznenađenje, mada moram priznati da mi nije jasno kako to da se ljudima više svidela islandska pesma.
McLeod Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Belgija je sigurno najveci soker ispadac u poslednjih 15ak godina. Moglo je da se opari veceras, Portugal Q bila 7 kvota, Belgija NQ 6.5.
berti Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovaj sto je nastupao za Hrvatsku isti kao onaj nas nesrecni Luk Blek. Idiotski nastup, idiotska pesma.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Evo mojih hot takeova pa vi nastavite dubinski i studiozno o ovoj kanti od događaja. Island - sramotna pesma za najartističniju naciju na svetu, ali i takva je u boljoj polovini onoga što smo videli Poljska - Šabački vašar iz 2001-e sa ringišpilima i kruškama za udaranje, kanturina Slovenija - ne bih da budem grub zbog životne priče pevača i supruge ali suviše patetično a nimalo hitično Estonija - "starac dana" za retarde širom sveta, znači ima šanse za visok plasman Španija - AI generated hispano melos znači sranje Ukrajina - nemam neko mišljenje, deluje kao papazjanija nespojivih sastojaka pa u ušima ne ostane ništa Švedska - "starac dana" ali zabavniji i hitičniji od estonskog degena Portugal - najpristojnija pesma večeri znači nema šanse za visok plasman, ne bih menjao kanal kad bi izašla na radiju za razliku od svega ostalog odavde Belgija - očekivao sam da ovo prođe lagano u finale, em jer pesma nije baš totalni odron em jer je izvođač bio big gay al večeri ali cvrc milojka Italija - korektno mada su ovi momčići presmešni, frizura onog pomoćnog lika odnela pobedu večeri Azerbejdžan - poželimo braći dobrodošlicu u 2002-u San Marino - čuveni Gabry Ponte jbte! Uz figli di pitagora sam radio jake čurove u gimnaziji. Šteta što je i brat ostao scooter sa buvljaka. Albanija - jedna od najboljih pesama večeri i zaslužen prolaz, jak je onaj Žika Zana za Elbasan tržište Holandija - već viđeno bezbroj puta, nije skandal al nimalo uzbudljivo Hrvatska - rvacki Crni Lukac, nula nularica Švajcarska - ovo sam prespavao Kipar - whateverest whatever Edited 10 hours ago by Chaos Is Me 1 2
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dobar je Chaos, samo redovno kaze solidna pesma za najvece sranje zapravo. Omeksao je, pada na kvazi artsi sranja nikakve vrednosti, sto mi je bukvalno gore nego bilo koja AI generisana autotjunovana pesma. U prevodu Portugal i Italija su bukvalno dve najgore pesme koje smo culi sinoc.
Nicklord Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Estonac ima (neke) odlične pesme van Evrovizije. Nisam gledao nastupe sinoć pa ne znam kako se rangira ali samo sam to hteo da kažem. Nije da ga slušam nešto puno ali ne radi on džabe sa dosta poznatih a i dobrih modernih muzičara 😄 Ceo taj "ja pravim ironične pesme ali u stvari ima puno truda" vajb koji on radi je jako popularan poslednjih godina Ova je 11/10 pesma i spot Ovo
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nema ovde ništa nikakvu vrednost i moji kriterijumi za ocene su najniži mogući, kao na fakultetu na kom je Gangula doktorirao. Ne mogu Portugal i Italija nikako biti gori od recimo Hrvatske, Poljske, Kipra itd. Evo nisam pao na artsy fazon Slovenca, buljašin od pesme i za ES kriterijume.
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa da, jer je i krindz osim toga. Portugal salje na ES tres za tresom, kvazikvalitet, a ono je kurac od ovce da prostis, nivo Marsala kod nas sa PZE. Onakvih bendova je samo u mojoj srednjoj dok sam ja isao bilo 10 i svaki je bio bolji. Italija ima kompoziciono ok pesmu ali mi se mnogo sere od onakvih likova koji utripuju da su pesnici. Samim tim, pretenciozna sranja koja su sranja su gora od komercijalnog sranja koje je po defaultu sranje.
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tomi Keš inače ima skandalozne pesme, ovde se dobrano potrudio da bude pristojan sa ovom pesmom. A nastup je klasična parodija ESC nastupa. Inače veliki fanovi ESC mrze tu pesmu jer po njima pravi ruglo od ESC. Moje je mišljenje baš obrnuto, ESC je dobar zato što svega ima po malo. Da je uniformisan ne bi ga gledao taman na njemu bili samo meni bliski žanrovi muzike. 1
Recommended Posts