Jump to content

Recommended Posts

Posted

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu ubijeno je dvoje, a ranjeno je sedmoro ljudi. Ekipe su na putu ka Mladenovcu, saznaje Telegraf. rs

Na mestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je poternica za mladićem U. M.  21 godina.

On je pobegao u "mercedesu" nakon što je ispalio hice iz vozila u pokretu, i najverovatnije automatske puške.

Automobil se najverovatnije uputio prema Nišu.

• Tuzno 1
Posted
1 hour ago, Kenozoik said:

Dončić je zaista gospodin i veliki čovek, ponovo je pokazao. Svaka čast momku.

U Nišu su se građani spontano okupili da pokažu solidarnost i da iskažu saosećanje sa porodicama nastradale dečice. 

Zaista sam dirnut. 

Inače, bio sam i sinoć i danas na Cvetnom Trgu. Potpuno sam poražen i slomljen. Nisam spavao, ne mogu da dođem sebi. Sve mislim da je neki košmar.

Jadna dečica, jadni roditelji..

Niš večeras...

Spoiler

spacer.png

spacer.png

spacer.png

• Like 5
  • Love 1
Posted
5 minutes ago, kendrick said:

Mislim da ovo ne treba povezivati sa jučerašnjom tragedijom, osim po pitanju kontrole naoružanja u privatnom posedu.

Meni se čini da je ovo čist kriminalni/ teroristički akt bez neke dublje pozadine... bilo ih je ranije (Žitište, Velika Ivanča, Jabukovac... ).

Posted
5 minutes ago, DaVolimCrnoBele said:

Meni se čini da je ovo čist kriminalni/ teroristički akt bez neke dublje pozadine... 

Znaci isto kao i ono juce.

Posted

Sutra nas verovatno čeka nova konferencija, sa čovekom kojem je trenutno najteže u Srbiji u glavnoj ulozu, da nas podseti da mu se sve ovo dešava sada kada treba da uhvatimo zamah u rastu BDP-a i kada imamo najmanje per capita mafijaških ubistava poluatomatskim oružjem u čitavom svetu.

Apel Perkosa je razuman; međutim, mi rijaliti šou ovog čoveka živimo već 10 godina. U tom rijalitiji, nasilje, svake vrste, jedan je od osnovnih motiva. Kao i nebriga za bilo šta što nije materijalno i u šta se ne mogu ugraditi ili nije isplativo ugraditi se.

Da li nas sutra očekuje novi Vučićev tom pravila koja će Vlada usvojiti, moratorijum na zabranu registrovanja BMW-a i Mercedesa, limitiranje broja ljudi u kolima na 1 kako bi pucanje u pokretu bilo otežano, te zabrana vožnje nakon 22h?

Koliko pre 7 dana je osiono izjavio, znajući da može sve -- ja sam naredio kriminalcima i bagerima da nelegalno ruše, samo mi je žao što to nisu uradili u sred dana. Juče ga Izraelci nisu pripremili da odgovori na pitanje o tome koliko je pametno da deci pokazuje slike samlevenih ljudi sa psihopatom Vulinom.

Na kraju, o bezbednosti svih nas treba da brinu Gašić i Vulin?

Žao mi je, ali to jesu ključne teme.

• Like 13
Posted

Okrivljeni star 21 godinu, bio je u školskom dvorištu sa društvom, posvađali se, a onda je otišao do kuće, uzeo pušku i započeo krvavi pir, prenosi Blic.

Posted
10 minutes ago, DaVolimCrnoBele said:

Ne. Ono juče ima mnogo dublju pozadinu koja zahteva pažljivu analizu.

A ovo veceras ne zahteva pazljivu analizu, u kojoj je 21-godisnjak ubio policajca, njegovu sestru, jos jednu osobu i ranio decu?

Posted
1 minute ago, diego said:

A ovo veceras ne zahteva pazljivu analizu, u kojoj je 21-godisnjak ubio policajca, njegovu sestru, jos jednu osobu i ranio decu?

Nemoj me shvatiti pogrešno, ali ne. Ovaj lik ima 21 godinu i krivično je odgovoran.

Posted

Nemoj me shvatiti pogrešno, ali ne. Ovaj lik ima 21 godinu i krivično je odgovoran.

Koliko videh, on ide starim putem prema Nišu, i u svakom selu puca, ubiće još nekoga, ako ga pre toga ne smakne žandarmerija....koja je u priličnom broju krenula u poteru za njim.

Posted
Just now, Indig0 said:

Iz svega ovoga shvatili smo da ne postoji problem koji se tice posedovanja oruzja, sve je ok. 😶

Sigurno da postoji. Ali isto tako je cinjenica da se ogroman procenat krivicnih dela izvrsi nelegalnim oruzjem i da su zakonske regulative poslednjih 10 godina daleko strože po pitanju posedovanja oružja.

Posted
7 minutes ago, Indig0 said:

Iz svega ovoga shvatili smo da ne postoji problem koji se tice posedovanja oruzja, sve je ok. 😶

Slušaj, ko je  ovakav ludak ili ima nameru da napravi zlocin, taj ce nabaviti oruzije. 

Oduzimanjem oruzija ces samo ostaviti narod  na milost i nemilost psihopatama. Pocece u kuce da upadaju kad budu znali da niko nema oruzije 

• Like 1
  • WOW 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Profesor said:

7 mrtvih, 11 ranjenih

Biće najmanje 8, plus ako neko još od ranjenih ne podlegne povredama. Daj Bože da ne bude više.

edit: podlegla povredama i osma žrtva

Edited by Constantin
Posted (edited)

Imaju li ti helikopteri neke rakete za ispaljivanje. Pitam za slučaj da ovog "Mad Max-a" ne mogu "pešadijski" rešiti. Jasno je da se ovo neće završiti pregovorima. 😡

Edited by drgnk
  • Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...