Brian Setzer Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 5 hours ago, Drug Crni said: Ja znam za drugaciji razlog,ali necu tvrditi da ti nisi u pravu ^ I još samo da otkucam: nikad bolje otvaranje teme od AOa23, jedino RG23 mož' da ga nadmaši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 @Boxy@alcesta umalo se nisam slogirao kad sam video da je izvesni Alexandros Ioannis Ginnis (AJ Ginnis..sasvim kul ime,btw) iz GRCKE osvojio drugo mesto u slalomu u Shamoniju.. Ok,decku je majka Amerikanka i u skijaskom smislu one je produkt americke skijaske skole,ali je cinjenica da momak (inace rodjen u Grckoj) nastupa u Svetskom kupu pod grckom zastavom..Msm..Grcka i skijanje..ko bi to rekao? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Cekaj, je l to danas bilo? Gledala sam prvu trku, ali sam posle morala da odem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Quote First medal for Greece ever in a World Cup race of alpine skiing!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 57 minutes ago, Boxy said: Cekaj, je l to danas bilo? Juce ili danas..video sam samo kao vest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Danas bilo. Specifican je ovo slalom, najravniji u SK, pa su bile manje razlike (feller sa 1,65 bio 27-28. u prvoj voznji), odlicna druga voznja mogla mnogo da donese i Grku eto donela 😁 bio je 23. posle prve voznje i poklopi mu se stvarno vrhunska voznja Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 jel ima medju forumasima skijasa ? (moj prvi ucitelj skijanja je bio srbin , secam se imena i kako je izgledao i imao je jednu butinu,jaku, kao nas cetvoro dece na gomili koje je obucavao ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Mislio sam da je ovo tvoj "pasji pas",ali ocito je da nije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Drugari,pa danas je svetski dan pizze Bez kojeg sastojka je ne mozete zamisliti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Ananas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 8 minutes ago, Boxy said: Ananas Spoiler Može dosta toga ali slatko ananas ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Ja definitivno bez origana. (znam,glup odgovor) Boxy..ne odajes utisak da volis egzotiku (tako mi deluje ananas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Meni su masline obavezne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Kakav crni ananas, nisam nikad ni probala niti imam zelju, ali bilo jace od mene Jednom sam probala sa smokvama i bila je genijalna 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Masline su kao obavezne na pizzu ali ja ih uvijek zaobiđem…valjda ću nadoći… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Pizza je margarita... ovo ostalo su zajebancije tako da nema neke velike razlike da li dodati prsutu, masline, ananas, nar ili pekmez. Nisam jeo pizzu skoro pa k'o Nolo ali trebalo bi da za 15-ak dana budem u Napulju tako da moram ispostovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 6 minutes ago, Darth Steva said: Nisam jeo pizzu skoro pa k'o Nolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 8 minutes ago, Darth Steva said: Pizza je margarita... ovo ostalo su zajebancije tako da nema neke velike razlike da li dodati prsutu, masline, ananas, nar ili pekmez. Nisam jeo pizzu skoro pa k'o Nolo ali trebalo bi da za 15-ak dana budem u Napulju tako da moram ispostovati. A bio si tako cool lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Sad jede samo kremove i burgere 😁 I palačinke, umalo zaboravih 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Ma sad je na godzi bobicama, propao skroz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Just now, Boxy said: Ma sad je na godzi bobicama, propao skroz Navodno je viđen kako maže ajvar na lebac i pije pivo. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 13 hours ago, Drug Crni said: Drugari,pa danas je svetski dan pizze Bez kojeg sastojka je ne mozete zamisliti? Nije baš da nemogu zamisliti, ali plavi sir mi je go to dodatak ako odmislimo ove klasike 12 hours ago, Boxy said: Kakav crni ananas, nisam nikad ni probala niti imam zelju, ali bilo jace od mene Jednom sam probala sa smokvama i bila je genijalna uuu, i ja letos. Smokve, toskanski pršut i neka redukcija iz basamica preko. Odlično. A još više mi se svidela kombinacija kruške i kozji sir. Čitajuči ovo, pola ljudi če da povrati, a druga polovina da pomisli da sam serijski ubica 😄 10 hours ago, 4th and Goal said: Navodno je viđen kako maže ajvar na lebac i pije pivo. 😁 Mislim da bi ti ljudi pre poverovali da si bio u ambulanti kad je uzo dve doze odjednom i reko, "ma rokni odma i taj booster kad sam več tu". Nego ovo što si napisao 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 11 hours ago, 4th and Goal said: Sad jede samo kremove i burgere 😁 I palačinke, umalo zaboravih 😁 Kremovi se jedu kasikom tako da nema potrebe gubiti vreme na palacinke Inace, za sve sto vole homemade slatkise a put ih navede do Beograda, ne znam kako ali tek pre nekoliko meseci sam otkrio “ispeci pa reci” koja se nalazi bukvalno na 100 metara od stana… mother of god… cookies, brownies, carrot cake i moj favorit, peanut butter cup znaci bolji nego reeses… trust me, Darth Steva certified Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 19 minutes ago, L' Imperatore said: ... A još više mi se svidela kombinacija kruške i kozji sir. ... Nevezano za picu, ali ova kombinacija je san snova uz neki pinot grigio. Pivski sam u potpunosti, ali ovo je pravi gurmanluk. Pak, sto se pice tice, u poslednje vreme od 'cudnih' stvari: kiseli krastavcici i kukuruz. Krastavcici 'rade' sve sto i maslina, ali da ne ukradu show, a kukuruz nekako bude interesantan kad naidjes na njega. Od normalnih: samo da ima paradajeza i dobrog sira, ne treba mi mnogo vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts