alcesta Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Ovo je svojevremeno bila špica za neku sportsku emisiju, sećam se da su uz refren išli golovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Živ li je Bata @wwww 😄? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 (edited) ako bas insistirate: pustate na sopstvenu odgovrnost 😜😈 a ovo je s evrovizije 1966 evo vam jos jedne nemacke zvezde slagera: Edited October 27, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 nesto malo drugacije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 44 minutes ago, wwww said: ko je dovoljno star da se seca ove pesmicice? ako nista drugo znamo je odavde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Jos jedna na slicnu varijaciju Potpuno tacno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 @der Gabelschwanz Teufel Zar već Time flies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Ma nek ide u teufel, ovo mu je ubedljivo najgora verzija dosad, Mosquito je bar zvučao simpatično 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Oddball? More like depresivni vombat jer we lose every week. I've got a problem pride. Sve je prolazno, gm titula ostaje. Charlie Foxtrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Depresivni vombat je bio najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Silne bi mogla da tagujem Kako pojesti celu teglu Nutele za manje od dva minuta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Mene to ne privlači uopšte, valjda je cilj da se rastegne a ne smotaš na silu pa ne znaš ni šta jedeš 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 30 minutes ago, alcesta said: Mene to ne privlači uopšte, valjda je cilj da se rastegne a ne smotaš na silu pa ne znaš ni šta jedeš Da rastegnes u smislu na 4-5 minuta umesto 2? Inace, pre mesec dana sam prvi put probao linoladu gold... ono je i meni na gornjoj granici slatkoce, pred kraj tegle sam prestao da uzivam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Pa ne mogu stvarno pojesti ni malu teglu Nutele za 5 minuta ono, mogla bih verovatno onu čašu, ali kakvo je to zadovoljstvo kad štopuješ vreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Pa znas koliko je 5 minuta... za to vreme pojedes teglu bez ikakvog zapinjanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Ima dosta i do toga šta je čovek jeo tog dana, koliko je hidriran itd. Ja kad pojedem nešto za ručak baš me svrbi dezert, dok kod nečeg drugog baš i ne. Određena jela sa jakim saftom i manjkom ugljenih hidrata, neko čorbasto jelo sa mesom i sl: Tu često imam osećaj da bi mogao teglu Nutelle posle da sredim za dezert. Dok npr, juče sam jeo supe, sosa i malo mesa ali sa dovoljno krompira, i posle obroka mi nije palo na pamet da se latim slatkog. Grašak+krompir mi je tu najjača kombinacija, (čak i bez neke šnicle, bataka ili čega već), više puta sam se najeo toga oko podneva i legao tek u 3,4 sata ujutro, i nisam ogladneo za svo to vreme ni najmanje, a ni šećer mi nije pao da bi kao mogao nešto slatko. Za ovu sa linka: Tako nešto doduše još nisam uspeo, ali cenim da je devojka silila jako, plus možda i koristila nešto pre/posle. Ali svejedno, samim tim što mogu rutinski da pojedem teglu od kile iz 2,3 puta sam u kategoriji izvanrednih, i bez šampionskog nivoa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 (edited) E da, nije bog zna šta spram čega sve nema, ali par nedelja sam bio navučen na Frondi, pogotovo Nugat i Kakao (Vanila mi bezveze). Znam da taj keks postoji odavno (Kraš ga je pravio još u SFRJ), ali sam ga ja tek pre par meseci otkrio Edited November 3, 2021 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 3, 2021 Share Posted November 3, 2021 Jesen u val di Funes 😍 Dolomiti su moja ljubav najveca na svetu ❤️ Jednom mi se posrecilo da ih vidim zlatne mislila sam da ljudi preteruju sa fotosopiranjem slika ali od tad verujem da su sve boje moguce. Radi se o stenama koralnog sastava koje reflektuju sunceve zrake, uglavnom su bele boje, a mogu da budu zlatne, narandzaste pa cak i crvene sve zavisi pod kojim uglom ih sunce obasja pri izlasku ili zalasku i gde se zatekne posmatrac u tom trenutku. Spoiler Spoiler Cesto setamo po zoni gde se vide vrhovi ali samo jednom smo ih videli ovakve 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 (edited) Pitanje za Beogradjane: je li ko od vas probao milky challenge u istoimenoj 'palancinkarnici' i je li ga sa uspehom savladao? Edited November 5, 2021 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 14 minutes ago, Crni Bombarder said: Pitanje za Beogradjane: je li ko od vas probao milky challenge u istoimenoj 'palancinkarnici' i je li ga sa uspehom prosao? Ne licno ali imas po YT gde su ljudi uspevali. Ali nije lako, ono izgleda kao zlooooo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Deluje kao posao za Marka ili stevu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 1 minute ago, alcesta said: Deluje kao posao za Marka ili stevu Taman htedoh da "prozovem" ove sto se inace hvalisu: MarkoVa,Stevu,Zidara..mozda i Bokija & Meka,zasto da ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Ja sam u Srbiji pre par godina pojela palacinku sa nutelom, plazmom i bananom i sad mi je muka kad se toga setimstomak mi se blokirao dva dana posle toga nisam mogla nista u usta staviti 🤢 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Amaterko ^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts