neko me sabotira Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 minutes ago, Darth Steva said: Neces, bitno je samo da dovrsis teglicu onog dana kada je otvoris a onda narednih 7-10 dana iskuliras i sve kul. Kamo sreće da sam tako discipliniran kao ti. Mogu ja toliko kulirat od krema ali (barem u zadnje vrijeme) ne i od slatkog. A kad me krene, i 300g čokolada ode dok si rekao keks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Pa dobro, zar postoji manja cokolada? Inace, mene cokolada nekako ne radi, nema mi tu dovoljno srece i uzbudjenja... ok, volim da pojedem neku dobru/egzoticnu cokoladu ali bez ikakvih problema bih mogao da potpisem da nikada vise ne okusim ni kockicu i ne bih imao problem uopste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 7 minutes ago, Darth Steva said: bez ikakvih problema bih mogao da potpisem da nikada vise ne okusim ni kockicu Znaš šta...mislim da ću jednoga dana morati to i potpisati, tj. donijeti čvrstu odluku da tako i bude sa mnom, ali ne samo za čokolade, nego za slatko uopće, kao što je moj brat (koji je jedno vrijeme također tamanio slatko) i odlučio, kaže on - neću više nikad jesti slatko u životu (osim ponekad onih zdravih čokolada), i evo, već par godina se toga drži, skinuo kile, trenira, izgleda k'o Apolon, dok ja s druge strane najviše treniram jedenje slatkog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 3 hours ago, Abudžaba Dabila said: ................. ... ja s druge strane najviše treniram jedenje slatkog. Zasto treniras? Cini mi se da u tvojoj situaciji puno treninga ne treba, imas ogroman prirodni talent... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Svi znamo da je talenat samo 10% uspeha, ostalo je uporan rad i trening 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 (edited) Ne baš lepa scena, ali uobičajeno na FL. Velika prenaseljenost pa su ovakve situacije neminovne... Edited November 23, 2020 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ja mislio biće pravi aligator, a ono štene od njega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Mnogo jači scenario bi morao da bude pa da se ker ovako nekako spasi iz čeljusti odraslog aligatora. Za Chuck Norrisa bi to bio domaći, no less. Za Indiana Jonesa u primeu možda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ne kontaš, ali nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 A to, ok, i da sam iz prve skontao, nothing missed there Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Juce u mom gradu, nestvarno! 9 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Slikom na sliku 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 ^ Lijepo, lijepo. Ovo je Sombor, a ono gore Vicenza (ili neko manje mjesto pokraj)? Da vidim jesam li dobro zapamtio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Za prvo si pogodio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) I za drugo @Crni Bombarderdivna ti je slika 😍 u tem Somboru Predivan pogled sa zemlje ka oblacima, a evo jedan pogled iz oblaka (2.300m) na zemlju Dole desno se vidi stazica kojom smo se penjali. Edited November 24, 2020 by Milica 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Uf, mogao bi ovuda 1 Giro @Darth Steva, no? (Ali da teniski pdf mora da ga gleda) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 (edited) Zabranjena voznja biciklom Ali se poneki provuce https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/zanimljivosti/cudo-ratnih-inzenjera-52-tunela-na-stazi-koja-oduzima-dah-od-straha-i-ljepote---582776.html Edited November 25, 2020 by Milica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 11 hours ago, nlavrnja said: Uf, mogao bi ovuda 1 Giro @Darth Steva, no? (Ali da teniski pdf mora da ga gleda) Kako Nolo prolazi na RG, velika je sansa da bi i sami prebacili na Giro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 11 hours ago, nlavrnja said: Uf, mogao bi ovuda 1 Giro @Darth Steva, no? (Ali da teniski pdf mora da ga gleda) A kao da mi imamo izbor kad je u pitanju giro, tour ili neko trece pedalanje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 6 hours ago, Darth Steva said: Kako Nolo prolazi na RG, velika je sansa da bi i sami prebacili na Giro Na šta si sinoć ti prebacio ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 35 minutes ago, We lose every week said: Na šta si sinoć ti prebacio ? Na golf 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 kad smrt maradone ujedini navijace .... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Mislim da je vreme za dijetu Spoiler 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Ovo je faca, a ne onaj što se rve sa štenetom aligatora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts