double fault Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 a jbg nismo svi toliko pametni kao ugledno profesori i ugledne licnosti.mi , intelektualno zakrzljali zdr. radnici smo od januara po klinikama, inficirali se virusom sa ko zna kakvim posledicama , sa preminulima oko sebe , bez ikakve mogucnosti da se u sveopstem haosu opametimo niti nam ti ugledni profesori daju ikakva resenja problema ..... najlakse je nesto potpisati, a gde su i sta su uradili ???? za to nema peticije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Oftopikovaću i ja. Vanja, pošto si u španskom zdravstvenom sistemu - primetila si da sada ima ogroman broj pozitivnih, veći nego proletos, ali smrtnih slučajeva je mnogo manje. Kakvo je stanje po bolnicama - ima li manje teških slučajeva nego proletos? Ima li nekog objašnjenja za to? Da li je to više testova, druge procedure lečenja ili slabiji virus ili ... ? Zoe, ako treba prebaci nas na ovde svaštaru, Vanja ne zalazi na korona teme, ne mogu tamo da pitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Nista. Onda da vas lepo pozatvaraju da ne mozete nigde 96h u cugu. Ne zivis ovde pa nisi osetila blagodeti ovakve mere. Prava divota. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 (edited) mi smo itekako "zatvoreni" bez mogucnosti da zivimo sa svojom porodicom, imamo posebni smestaj, pod skafanderima sa svakodnevnim testiranjem. br. pozitivnih je opet u porastu, jeste stopa smrtnosi manja ali su pacijenti koji su u zivotnoj opasnpsti sa istim ili slicnim simptomima kao i na pocetku pandemije, nista se tu ne menja. sta uradise britanski eminentni strucnjaci sa vakcinom? kakve oni peticije potpisuju, vidim da slobodno putuju, kod nas ih je bilo celog leta.jel im zabranjeno kretanje u britaniji? bombarder: ono sto je najlepse vidljivo je da vi tamo sve politizujete pa i virus. ja znam da sam od januara pod spec. rezimu zivota tj. katantin radim svoj posao zato sto ga volim.kad bi i svi ostali radili ono sto se od njih ocekuje, verivatno bi makar malkice bilo drugacije. @cat:mnogo vise se testira, terapija osim antimalarika koji su iskljuceni se nije promenila, pacijenti koji su zivotno ugrozeni imaju istu kl. sliku kao i pre, manji je br. zivotno ugrozenih pacinenata .sto se tice samog virusa i jegovog slabljenja niko zivi se ne usudjuje da to komentarise jer objektivno stanje nikako ne ukazuje na to. uglavnom, kako se zavrsila turisticka sezona sve je krenulo opet nagore. Edited October 15, 2020 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 50 minutes ago, vanjabarsa said: bombarder: ono sto je najlepse vidljivo je da vi tamo sve politizujete pa i virus. Tako nekako. Samo sto peticiju nisu kreirali (pretpostavljam ni potpisali) drkon & sisic nego pravi strucnjaci. Ne vidim poentu niti da uvodis ovaj provizorijum u pricu niti da se duris na mene. Ja sam samo preneo informaciju i naveo da mislim da su ljudi u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 ja se ne durim a tek na tebe posebno. ako mislis da su svi glupi osim eminentnih strucnjaka, potpisnici peticije,i to je ok. ja samo pricam licna iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 https://i.imgur.com/EGkGi6f.mp4 https://i.imgur.com/EEE1HIB.mp4 https://i.imgur.com/hwi4fMZ.mp4 https://i.imgur.com/n1Ts48D.mp4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Ne ide gif sam. Treba ti priča, sadržaj, kontekst u koji ćeš da ga ubaciš. Sam gif ti je kao kao...nutela bez palačinke, mislim ono...može i tako, ali je pet puta bolje na pravi način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Prvo i prvo, naravno da se nutella uglavnom jede bez ičega (često i velikom kašikom). A drugo, o kom gifu pričaš? Nisam ja ovde okačio gif. Možda misliš kako ove klipove nisam bilo kako označio. Klip i gif: The difference is there. Yoy know, kako da ti kažem, nešto kao Zaječarac i Leffe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 13 hours ago, Marko said: Prvo i prvo, naravno da se nutella uglavnom jede bez ičega (često i velikom kašikom). Da ostane i quote-ovano, da se slucajno jos neko ne usudi da lupi glupost kao Boki u prethodnom postu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 1 hour ago, Darth Steva said: Da ostane i quote-ovano, da se slucajno jos neko ne usudi da lupi glupost kao Boki u prethodnom postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Sad sam pogledala u frižider i ustanovim da mi je samo još jedna neotvorena Nutela na lageru, da je ne jedem kašikom samu trajala bi mi do kraja godine bar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Nikad mi to nije bilo jasno... ajde palacinke i nekako, to mogu da razumem i pojedem nekada ali mazanje krema na hleb aaaaajaaaaaooooo... da imam vlast prvo bih uveo kazne za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Nikako krem na hleb. Samo na vruću pogaču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Nije loše na kifli sa semenkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Kako ce @zoe Bg da vas banuje zbog ovog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 Necu, namazem i ja nekad na leba, pritisak okoline je nepodnosljiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 18 minutes ago, alcesta said: Nije loše na kifli sa semenkama Nije loše ni na kifli s kremom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Takovo eurokrem je bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 5 minutes ago, zoe Bg said: Necu, namazem i ja nekad na leba, pritisak okoline je nepodnosljiv Ukratko, sreca pa @Darth Steva nije moderator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 20 minutes ago, Boxy said: Kako ce @zoe Bg da vas banuje zbog ovog Ajd' da ja probam (i pridružim se Bokiju na listi za odstrel) Spoiler 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 1 minute ago, Abudžaba Dabila said: Ajd' da ja probam (i pridružim se Bokiju na listi za odstrel) Reveal hidden contents Zato je Steva presao na Nutoladu, nema palminog ulja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Sve bih vas zatvorio sreca sto vam je Vucic na vlasti a ne ja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 5 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Takovo eurokrem je bolji. Ja sam ga jedno vreme jela umesto Nutele, ali onda mi se učinilo da su počeli previše šećera da dodaju i sad ne mogu da nađem odgovarajuću zamenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 5 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Takovo eurokrem je bolji. Verujem da ova priče ide po 13452625426. put, ali takovo eurokrem, rađen po licenci Gandola ili tako neka italijanska fabrika je bio majka. Negde devedesetih, kad je fabriku preuzeo Drašković, upropastili su ga. 1 minute ago, Abudžaba Dabila said: Ajd' da ja probam (i pridružim se Bokiju na listi za odstrel) Hide contents Da, i? What's not to like? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts