alcesta Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 A i na dan mrtvih nismo mrtvi, bar ne još 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Julie ponovo u Srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Noksin ortak "Istina je da, ako podigneš frekvencu elektromagnetnih talasa, oboleli organi mogu da se izleče na neki način. Mi smo električna bića." Slobodanka iz Šapca se uključila u program i postavila pitanje o tome zašto posle korone često ima alergije po telu i jako se zamara. Dr Nestorović je odgovorio da je zamaranje čest simptom plućnih bolesti, jer telo nema dovoljno kiseonika, kao i da postoji program fizičkih aktivnosti za plućne bolesnike. Dodaje da oni nemaju fizičku istrajnost na duge staze, ali da je brza šetnja uvek najbolja. "Svaka promena vremena loše utiče na imunitet, mi smo ranije mislil da je uzrok tome atmosferska promena, međutim u tim promenama vremena se menja elektricitet. Zato obično astmatičari i epileptičari dobijaju napade, to je sve zbog promene elektriciteta", rekao je on. "Ako imate u kući keramičke pločice, treba da idete bosi, jer se time naelektrisanje koje nastaje promenom vremena poništava", dodaje dr Nestorović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 kaze nas meteorolog: pre 3 sata je izmerena rekordna brzina vetra u UK: 196km/h na jugu Engleske (kod Southamptona). U Roterdamu sad izmerili 130km/h. Kod Aachena izmerili 120km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 5 minutes ago, wwww said: U Roterdamu sad izmerili 130km/h. Kod Aachena izmerili 120km/h. Uvek se setim Vršca kad vidim ova merenja, tamo ide i po 160 regularno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Pa da... Lako je vama brdjanima tamo dole, ušuškani u planinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Ja sam na priličnoj vetrometini za naše pojmove, volela bih da su mi brda bliže, ali naravno da se to ne može meriti s Vojvodinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 kod nas do 21h maksimum orkanskog vetra (do 120km/h) na celoj teritoriji NRW. potom do ponoci jugozapadni deo ocekuje malo smirenje situacije. tek posle ponoci najveci deo NRW moze da ocekuje malo smirenje vetra, no totalni severositok ce i dalje da ima vetar i do 120km/h. na severu, narocito na obali vetar ide i do 160km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Sheveningen, Holandija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 u Holandiji kazu 3 poginulo, kod nas 2. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 16 hours ago, alcesta said: Ja sam na priličnoj vetrometini za naše pojmove, volela bih da su mi brda bliže, ali naravno da se mi ovde dole ne možemo meriti s Vojvodinom Slažem se "Smorio sam se ko spajdermen u Vojvodini" reče jednom moj drugar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Fenomenalna slika, na prvi pogled kao da drvo ima oči i brkove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Mislim da na earthfocus imate još ovakvih fotografija, videa, pejzaža, prirode.. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 😍 Cortina d'Ampezzo Dolomiti & tenis 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Nadam se da redovno čiste jezero od loptica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 (edited) Inace ove terene planiraju da eliminisu zbog izgradnje bob staze za OI Edited February 22, 2022 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Velika šteta, predivno izgledaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Sa stanovišta ruiniranja prirode, dođe mu otprilike na isto. Manje više neko selo/gradić u podnožju planine, ali bilo šta preko toga ruži predeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Zamislite te ljude koji tamo zive i koje niko nije pitao da li zele da se tu odrze OI i da im posle umesto ovih divnih terena ostane betonski "oluk" od staze za bob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 (edited) da prebacim ovde: ta reklama za Grmec je bas bila cool i u to vreme originalna i saljiva i imala je smisao , ovo za lekove mi ide na zivce jer se ponavlja za svaki lek i ne treba da bude saljivo, vec zaista da potencijalnim kupicima skrene paznju na nesto ozbiljno. bila je dobra i ona reklama: platis 5 dobijes 6 , dobre su bile i Krasove reklame (za bronhi itd.) a bila je i neka slovenacka reklama, valjda za neku boju, koja je bas bila super (neka Slovenka kao nesto prica s slovenackim akcentom i malcice se frlja s padezi ). sad sam naletela na ovu bratsto-i-jedinstvo reklamu a sad mi iskoci na youtubetu i sledece (udarila nostalgija za mlados' ) : Edited February 23, 2022 by wwww 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Mnogo sam tužna i šokirana od jutros, vraćaju mi se neki flešbekovi iz devedesetih i ne mogu da verujem šta se opet dešava... Kako li je ukrajinskim i ruskim teniserima koji treba da igraju kao da nije ništa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Bukvalno je sve isto kao '99., jedni bacaju bombe, jedni najstroze osudjuju, a narod strada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts