Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Darth Steva said:

Neces, bitno je samo da dovrsis teglicu onog dana kada je otvoris :classic_biggrin: a onda narednih 7-10 dana iskuliras i sve kul.

Kamo sreće da sam tako discipliniran kao ti. Mogu ja toliko kulirat od krema ali (barem u zadnje vrijeme) ne i od slatkog. A kad me krene, i 300g čokolada ode dok si rekao keks.

Posted

Pa dobro, zar postoji manja cokolada? :classic_biggrin:

Inace, mene cokolada nekako ne radi, nema mi tu dovoljno srece i uzbudjenja... ok, volim da pojedem neku dobru/egzoticnu cokoladu ali bez ikakvih problema bih mogao da potpisem da nikada vise ne okusim ni kockicu i ne bih imao problem uopste.

Posted
7 minutes ago, Darth Steva said:

bez ikakvih problema bih mogao da potpisem da nikada vise ne okusim ni kockicu

Znaš šta...mislim da ću jednoga dana morati to i potpisati, tj. donijeti čvrstu odluku da tako i bude sa mnom, ali ne samo za čokolade, nego za slatko uopće, kao što je moj brat (koji je jedno vrijeme također tamanio slatko) i odlučio, kaže on - neću više nikad jesti slatko u životu (osim ponekad onih zdravih čokolada), i evo, već par godina se toga drži, skinuo kile, trenira, izgleda k'o Apolon, dok ja s druge strane najviše treniram jedenje slatkog. 

Posted
3 hours ago, Abudžaba Dabila said:

.................

... ja s druge strane najviše treniram jedenje slatkog. 

Zasto treniras? Cini mi se da u tvojoj situaciji puno treninga ne treba, imas ogroman prirodni talent...

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Ne baš lepa scena, ali uobičajeno na FL. Velika prenaseljenost pa su ovakve situacije neminovne... 

Edited by Marko
Posted

Mnogo jači scenario bi morao da bude pa da se ker ovako nekako spasi iz čeljusti odraslog aligatora. Za Chuck Norrisa bi to bio domaći, no less. Za Indiana Jonesa u primeu možda.

Posted
11 hours ago, nlavrnja said:

Uf, mogao bi ovuda 1 Giro @Darth Steva, no? (Ali da teniski pdf mora da ga gleda)

A kao da mi imamo izbor kad je u pitanju giro, tour ili neko trece pedalanje :thumbdown:

• Like 1
  • Ha-ha 1