alcesta Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Svima nam želim bolju Novu godinu nego što je bila ova, pa da se ta nada s kojom ulazimo u 2025. prenese dalje i ne raspline uzaludno 4
Helena Posted April 2, 2025 Posted April 2, 2025 Laslo se ženi ❤️ Lepo. Nije lepo što nema @alcesta😥 1 1
božija noga Posted April 4, 2025 Posted April 4, 2025 Vau kakav teren za igru. Divota na prvi pogled. 1
Barker Posted April 22, 2025 Posted April 22, 2025 Jel jos nekoga zeza forum u zadnje vreme, celo vreme kao da se aplouduje strana koja mi je otvorena i automatski mi skrolne nagore za par postova na svakih 15 sekundi. Mnogo mi ide na zivac 😡 ( ovo se desava na telefonu, za komp ne znam)
Drug Crni Posted April 22, 2025 Posted April 22, 2025 Da, poremećaj koji svi imamo kad pristupamo sa telefona. Bilo je i gore od ovoga. Baci pogled na topik Bagovi i funkcionalnost foruma sasvim gore. 1
Drug Crni Posted May 21, 2025 Posted May 21, 2025 Umro je Damir Dokić, otac Jelene Dokić, monstrum koji je godinama prebijao i mučio svoje dete. Zato što je želeo još titula od Jelene i još novca. I zato što nije bio kako treba. Da se ne zaboravi da se u jednom trenutku vratio u Srbiju i učlanio u SrS. Što bi se reklo - heroj po njihovom aršinu. 3
Oi! Posted January 12 Posted January 12 Milos Raonic announces retirement: 'I'm as ready as I can be' – end of an era for Canadian tennis Finale Vimbldona 2016, šteta što nije osvojio nijedan Masters. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta mislite, zašto se ovoliko potencira ovo odbijanje rukovanja od strane ukrajinskih teniserki i u kojoj meri je to pr njih samih?
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da ih ima dosta koje to rade samoinicijativno, Marta Kostjuk prva, ali dobar deo njih se ne pita tu mnogo. Dobile su direktivu zvanično ili nezvanično, a u sadašnjoj situaciji ako neka hoće da radi po svome sigurno kod kuće ne bi bila dobro primljena... Evo pogledaj šta se desi ako neka to prekrši, čitava afera se napravi, a ovo je od pre godinu dana: https://www.itv.com/news/2024-01-24/ukraine-tennis-star-apologises-after-shaking-hands-with-russian-opponent Morao otac da se izvinjava i objašnjava nadugo i naširoko kao da je ne znam šta zgrešila. Očigledno je pritisak velik, neće sebi da prave dodatne probleme. 1
Helena Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Mislila sam da je Svitolina nekako tu najviše "povukla", ali zaista nema niko pravo da ih krivi. Nisam ispratila da li se rukuju sa Ruskinjama koje su uzele drugo državljanstvo, tipa Ribakina?
Recommended Posts