Jump to content

Recommended Posts

• uvrnuto locked this topic
  • Don Juan unlocked this topic
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jel jos nekoga zeza forum u zadnje vreme, celo vreme kao da se aplouduje strana koja mi je otvorena i automatski mi skrolne nagore za par postova na svakih 15 sekundi.

Mnogo mi ide na zivac 😡 ( ovo se desava na telefonu, za komp ne znam)

• 4 weeks later...
Posted

Umro je Damir Dokić, otac Jelene Dokić, monstrum koji je godinama prebijao i mučio svoje dete. Zato što je želeo još titula od Jelene i još novca. I zato što nije bio kako treba. Da se ne zaboravi da se u jednom trenutku vratio u Srbiju i učlanio u SrS.

Što bi se reklo - heroj po njihovom aršinu. :puke:

• Like 3
  • 7 months later...
Posted

Milos Raonic announces retirement: 'I'm as ready as I can be' – end of an era for Canadian tennis

AA1U22HK.img?w=768&h=512&m=6&x=130&y=67&

Finale Vimbldona 2016, šteta što nije osvojio nijedan Masters.

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Šta mislite, zašto se ovoliko potencira ovo odbijanje rukovanja od strane ukrajinskih teniserki i u kojoj meri je to pr njih samih?

Posted

Mislim da ih ima dosta koje to rade samoinicijativno, Marta Kostjuk prva, ali dobar deo njih se ne pita tu mnogo. Dobile su direktivu zvanično ili nezvanično, a u sadašnjoj situaciji ako neka hoće da radi po svome sigurno kod kuće ne bi bila dobro primljena...

Evo pogledaj šta se desi ako neka to prekrši, čitava afera se napravi, a ovo je od pre godinu dana:

https://www.itv.com/news/2024-01-24/ukraine-tennis-star-apologises-after-shaking-hands-with-russian-opponent

Morao otac da se izvinjava i objašnjava nadugo i naširoko kao da je ne znam šta zgrešila. Očigledno je pritisak velik, neće sebi da prave dodatne probleme.

• Like 1
Posted

Mislila sam da je Svitolina nekako tu najviše "povukla", ali zaista nema niko pravo da ih krivi.

Nisam ispratila da li se rukuju sa Ruskinjama koje su uzele drugo državljanstvo, tipa Ribakina?