DameTime Posted Saturday at 06:58 PM Share Posted Saturday at 06:58 PM 3 minutes ago, Eddard said: Why the fuck je La la Land imao 14 nominacija je isto takva sramota. Mislim, ok filmić, meni je prijao, ali 14?! Inicijalno sam htela da napišem kako se bar donekle slažem sa ovim, ali sam onda proverila nominacije i shvatila da se ipak ne slažem 😄 Quote 2017 Academy Awards 14 nominations, 6 winners Original song Music: Justin Hurwitz. Lyrics: "City Of Stars" Winner Production design Sandy Reynolds-Wasco and David Wasco Winner Directing Damien Chazelle Winner Cinematography Linus Sandgren Winner Original score Justin Hurwitz Winner Actress in a leading role Emma Stone Winner Original screenplay Damien Chazelle Nominee Actor in a leading role Ryan Gosling Nominee Best picture "La La Land" Nominee Costume design Mary Zophres Nominee Film editing Tom Cross Nominee Original song Music: Justin Hurwitz. Lyrics: "Audition (the Fools Who Dream)" Nominee Sound editing Mildred Iatrou Morgan and Ai-Ling Lee Nominee Sound mixing Ai-Ling Lee, Andy Nelson and Steve A. Morrow Nominee Za ove more technical nagrade (sound editing, mixing, film editing, costume design itd) ne znam, a prilično sam sigurna da je u glavnim kategorijama sve bilo zasluženo. La La Land je film koji prija i ujedno nosi snažnu poruku. Jbt kad se setim kako sam plakala na poslednju scenu, kada se pogledaju i Sebastian joj suptilno klimne glavom, kao da joj govori da razume njen postupak. A Mia se nasmeši suznih očiju i odlazi, dok on nastavlja da svira. Znači ridala sam, mrzela i obožavala Damiena istovremeno, dok nisam shvatila da je to jedan od najboljih završetaka nekog filma, like, ever. ❤️ Eto, uporedi samo taj mjuzikl sa ovim danas koji ima 13 nominacija. Plus za La La Land, mislim dodatni, je taj što je vratio mjuzikle na veliku scenu značajnih nagrada. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted Saturday at 10:09 PM Share Posted Saturday at 10:09 PM Sto se mene tice, La La Land najmanje sporan od ta tri. Film dobro vozi + lajtmotiv je kompromis zbog cega i dosta je odstupao od klasicne forme mjuzikla. Napravljen je dobar balans, sadrzaj je pitak. Izasao sam iz bioskopa odusevljen. Jedina mrlja mi je bila samo jedna scena na kraju koja je predugo trajala, ali to je do Sazela. Babilon je tako upropastio drugu polovinu filma i sam kraj. Tu je tek bio bez osecaja da efektno isporuci. Samo i od La La Landa ima barem 50ak nominovanih filmova koji su vidno bolji. Nikad nisam cimao koliko ko ima nominacija, ali uvek odredjena grupa ljudi jedva doceka da takvi filmovi zesce fejluju na dodeli. Nakon sto nisu dobili nagradu za najbolji film, moje interesovanje za Oskarom je splasnulo, samo beleska i upisivanje filmova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 18 hours ago Author Share Posted 18 hours ago Meni je definitivno naj wtf detalj to što za najboljeg reditelja nije nominovan Jon Chu,režiser Wicked. Ispada da je film dobar uprkos,a ne zahvaljujući njemu što ne može biti dalje od istine. Chu je odlično odradio posao i zaslužuje sve pohvale,a i nominaciju. Ni Denis Villeneuve nije nominovan za Dinu 2. Mislim da nije bio ni za prvi deo? Neverovatno..nije mi baš shvatljivo. Konačno,očekivao sam da Maragret Qualley bude nominovana za najbolju sporednu žensku ulogu. Iako Demi briljira u filmu i Margaret je bila vrlo dobra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 2 hours ago, Drug Crni said: ...očekivao sam da Maragret Qualley bude nominovana za najbolju sporednu žensku ulogu. Iako Demi briljira u filmu i Margaret je bila vrlo dobra. Vrlo, vrlo dobra. Čak odlična . Spoiler Ostatak nominacija ne bih komentarisao. Nema svrhe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts