Dracarys Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Rune je opasniji 5x od Aguta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Je, u trenutku, ali ovaj ga svakako moze mrcvariti do iznemoglosti igrajuci na Novakovu povredu 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 21 minutes ago, Green23 said: Sledi klasično samoubistvo Kokinakisa Kao što rekoh, poslednji poen je to potvrdio. Laganih 3:2 za Mareja Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 6 hours ago, Besni lala said: E ako ne prođe Kakadua - onda jebi ga. Ja iz nekog razloga ne mogu da izbacim iz glave Kuatoa iz Total Recalla. 5 hours ago, Dracarys said: Ja sam odmah posle zreba napisao da Novak moze da ispadne samo od Runea. Da se ovo pribeleži za posle... 4 hours ago, Shonewizard said: Neko je učutkao navijača koji je dobacivao prilikom servisa, a Novak mu se zahvalio, ako sam ja dobro čuo 😀 3 hours ago, Dracarys said: Novak nije spreman za osvajanje AO Ajde neka ti bude, malo si se sad izvadio za prethodni post 1 hour ago, Drug Crni said: Dobri odgovori i razgovori Novaka i na terenu posle meca i sa Barbarom. Zasto ga Kurijer ne intervjuise posle meceva? Tek sam danas čula da je ovaj što ga je intervjuisao na terenu Barbarin muž. Mnogo mi krivo zbog Žaber, šteta. Kako se bori Endi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Marej je klasa i to dokazuje iznova... I primer sportiste koji voli sport... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) Nije mi jasno kako još stoji na nogama... ovo će trajati celu noć, izgubila sam račun koliko je tamo sati uopšte. Edited January 19, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 I odose ova dvojica u 5.set, Banjac ce tacno da se samoubije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endimion Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) Mislim da je 3 sata i 5 minuta posle ponoći 🤔 Edited January 19, 2023 by Endimion Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Tamo će uskoro da svane, pogasiće reflektore i nastavljaju u dnevnom terminu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) Mislim da imaju jos jedno sat I po do rusenja rekorda (Hjuit-Bagdatis). Edited January 19, 2023 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) 5 minutes ago, Endimion said: Mislim da je 3 sata i 5 minuta posle ponoći 🤔 Evo ulovih sat u kadru, taman tako nekako. 5+ sati... kad se ono završio najkasniji meč na AO u istoriji? Čini mi se da ga je igrao Hjuit... Edit: Elias mi čita misli Edited January 19, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 To je zaista nehumano, oni sigurno nisu spavali do 3 popodne, da bi bili u normalnom stanju u 3 ujutru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 16 minutes ago, alcesta said: Evo ulovih sat u kadru, taman tako nekako. 5+ sati... kad se ono završio najkasniji meč na AO u istoriji? Čini mi se da ga je igrao Hjuit... Edit: Elias mi čita misli Da evo sad guglam, Hjuit-Bagdatis su zavrsili mec u 4:34 nakon ponoci. Ovo dvoje trenutno su na trecem mestu, ali samo jos nekih 7 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Banjac samo sto ne zaplace posle ove 3 brejk lopte Mareja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 4 minutes ago, Green23 said: To je zaista nehumano, oni sigurno nisu spavali do 3 popodne, da bi bili u normalnom stanju u 3 ujutru. Posle 5 sati trčanja svakako nisu u normalnom stanju u bilo koje doba dana. A da nije humano, nije. Sva sreća što sad ima TB u petom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Svejedno kako se ovo bude zavrsilo, ali skoro 5 i po sati borbe, i to sa metalnim kukom, svaka cast Ser Endiju. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 18 minutes ago, alcesta said: Posle 5 sati trčanja svakako nisu u normalnom stanju u bilo koje doba dana. A da nije humano, nije. Sva sreća što sad ima TB u petom. Samo da podsetim da je Novak ovako igrao 5 sati sa Marejem a onda u sledećem kolu sa Nadalom još 6 sati...😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 jebote kurac ovi jos uvek igraju, ja mislio gotovo jos pre 2,5 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) Pa i Endi je igrao u prošlom kolu 5 sati sa Beretinijem, a danas će oko 6 po svoj prilici. Naravno nije isti kalibar protivnika ali ni on nije što je nekad bio, a Novak nije imao veštački kuk, pu pu pu daleko bilo. Inače ono što mi je za još veće divljenje je što je Kokinakis taj koji u ovom setu konstantno spasava živu glavu i da mu nije servisa već bi bilo gotovo. Edit: a i vreme je bilo za drugi servis na brejk loptu, bravoooo Edited January 19, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Alal ti vera Sir Andy! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) makica / za sve do sad uradjeno ko mu je protivnik u sledecem kolu ? ako moze uopste da igra Edited January 19, 2023 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Naklon za obojicu Andy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Razočarana sam što nije pocepao majicu, ali i ovako je dobro Endi je klasa, šta god Mek pričao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts