PorodicneVrijednosti Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ja imam osjecaj i da Kevin prosto nema tu lidersku crtu da se nametne kao autoritet. Veliki majstor ali i poprilicno beskrvan igrac. Redovno nestaje u velikim mecevima, ne sjecam se da je od Reala 2020. Odigrao veliku utakmicu na nivou. 2021. Finale LP nebitan, prosle sezone dvomec protiv Reala nakon gola u 2. minuti prvog meca nije postojao na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Kladionice , interesantno, i dalje veruju Belgijancima, trenutno su kvote potpuno egal 2.6 i 2.6 za pobedu i jednih i drugih. Cini se da bukmejkeri vise veruju njima, nego sami navijaci Belgije. Kad krene utakmica te price o strujama u svlacionici padaju u vodu, a na terenu Belgijanci sigurno NISU slabiji od Hrvata, cak stavise, verovatno i imaju veci nominalni kvalitet. Sva tri znaka su u igri i pobeda Belgije od 2 0 , ali i laka pobeda Hrvata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 (edited) 22 hours ago, Bugl Khan said: Dobro, nije baš tako, ali da je lik u najmanju ruku neprofesionalan, to je. Možeš navijati za Kanadu, ali ovo ti je posao. Ne možeš imat glas kao da slaviš Novu godinu kada Kanada da gol, a kada ga da Hrvatska imat glas kao da si saznao da te žena vara s najboljim frendom. To je Mladen Stojanovic, izvinjavam se ako sam pogresio prezime, ali mislim da je tako nekako, on je iz Bosne ili sa tih prostora, inace je ok komentator u ostalim utakmicama, znam da hajpuje i navija za Dzeka i Bosance. Ono sto je cudno, prenosio je Zrinjski u kvalifikacijama NON STOP i ovako se isto drao kad je Zrinjski zabijao golove i izbacivao recimo Utrecht. A Zrinjski je koliko znam bosansko, ali hrvatski klub, pre svega, tako da cela ta prica oko Hrvata i njega je cudna. Inace, Arena je ULTRA neprofesionalna televizija, posebno kad prenose Partizan u fudbalu, to je uzas na sta lice ti prenosi, kad se prenosi Zvezda , nju prenose likovi koji su navijaci Zvezde, ali nisu bas tako ostrasceni kao onaj Stefanovic ili Stanic, da ne govorim o drugima. Sve u svemu, NESTVARNO neprofesionalna televizija, da na kazem amaterska. Ovde treba reci i da je Arena pod direktnim uticajem srpske vlade, tako da je moguce da postoji direktiva da se ne hajpuju Hrvati i da se ne velicaju golovi njihovi, mozda je to razlog. Arena recimo nije prenosila utakmice lazne drzave Kosovo u ovim utakmicama Lige Nacija, dok je SK njih prenosio. Ne prenose ni utakmice Shkendije iz makedonske lige , recimo, dok rade sve druge itd itd. Edited December 1, 2022 by Ljubitelj baklave 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Mada, mogu da prodju i sa porazom, ali Kanada treba da dobije Maroko, pred 30k navijaca iz Kazablanke. A nesto mi govori da ce Borjan nespretno da ispusti loptu u datom trenutku, ako zatreba. Nece im tako lako preci preko onog transparenta sa tribina, ako mu se ukaze prilika da bude neki faktor na ovoj utakmici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ако је Данска испала може и Белгија. Само је питање шта је веће изненађење Хрватска или Белгија. Са становишта неиспуњених очекивања свакако Белгија, са становишта формалног ауторитета односно репрезентација која брани друго место веће је изненађење да испадне Хрватска. Што би коментататор рекао: "Jедна репрезентација мора испасти један вратар мора одбранити " - пенал серија Италија '90 Румунија - Ирска Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Dobija ovo Belgija na individualni kvalitet svojih igraca, tu su definitivno jaci od Hrvatske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ne da nisu "definitivno" jaci individualno,nego je pitanje jesu li uopste? Na par pozicija sigurno da (i to samo kad je Lukaku potpuno fit, sto ovde nije)..po meni je Hrvatska kvalitetnija ekipa trenutno..cak i individualno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Hrvatska ume da igra ovakve utakmice. Imaju strpljenja, ne gube glavu uopste ako protivnik preokrene. Ogroman respekt za njih jer pored veliko znanja imaju i fantasticnu psiholosku pripremu. Uvek ce igrati svoju igru. Ubedjen sam da dobijjaju ovo, a ako posle budu igrali protiv Nemacke, dobijaju i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 On 11/30/2022 at 1:09 PM, Bugl Khan said: Dobro, nije baš tako, ali da je lik u najmanju ruku neprofesionalan, to je. Možeš navijati za Kanadu, ali ovo ti je posao. Ne možeš imat glas kao da slaviš Novu godinu kada Kanada da gol, a kada ga da Hrvatska imat glas kao da si saznao da te žena vara s najboljim frendom. Jedan deo mene veruje u to da mu (njemu, komentatoru) je tako sugerisano sa vrha. Ipak je ArenaSport SNSova/mtsova "kcer firma". Ni najmanje me ne bi cudilo da je to bio slucaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Martinez napokon skupio hrabrosti da makne rahmetli Hazarda iz prvih 11 al i dalje mu stoperski par cine dva bivsa igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Azar konaco nije u 11..setio se Martinez da ga klupira..samo,da nije zakasnio malo sa takvom odlukom? Nema Lukakua unutra..ocito nije spreman za 90' fudbala..KDB pomeren u sredinu..bice problema za njega i Witsela ovde..tesko ce njih dvojica protiv trojice hrvatskih veznjaka. Mislim da je morao poceti sa Tilemansom, Witselom i KDB zajedno,a da Karaska ostavi na klupi. Hrvatska istih 11 kao protiv Kanade. Jasno je - tim koji pobedjuje se ne menja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ma ovo je 4-2-3-1 sa KDB na 10, Dendoncker i Witsel dupli pivot, Mertens spic, a Carrasco i Trossard krila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Hrvati silovito krenuli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Borjane majstore😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Kakav kiks Borjana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 1, 2022 Author Share Posted December 1, 2022 Crni Borjane šta uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 E Mertensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Doktorski pas KDB..nemaju krstenog napadaca ovi..jedino Trossard ovde moze zabiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Glupi Carasco koji glumi ludilo. Izbaci napolje to debilu Ovo je ofsajd Sramne engleske sudije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Ovo nije penal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Strasno. Luk umesto da prvo provjeri on postavlja loptu i objasnjava golmanu da ne izlazi sa linije. Tejlor jebeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Kakva čudna grafika. Koliko sam ja skonto, sve što je u tamnom je kao ofsajd. Kako je onda mogao biti belgijski defanzivac u tamnom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Just now, Miki28 said: Strasno. Luk umesto da prvo provjeri on postavlja loptu i objasnjava golmanu da ne izlazi sa linije. Tejlor jebeni Verovatno mu kasno javili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Engleske sudije su nekada davno vazile za najbolje arbitre u fudbalu,velike autoritete itd. Ova danasnja generacija im je uzasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Pa ti treniraj, imaj široka ramena.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts