Jump to content

Koja reperezentacija ide dalje?  

34 members have voted

1. 1. Koja reprezentacija ide dalje

• Hrvatska
      26
    • Kanada
      6
    • Belgija
      27
    • Maroko
      6

Recommended Posts

Posted

Nije ovo nikakvo iznenađenje. Maroko ima izuzetno kvalitetne igrače. Usudiću se da kažem da su trenutno afrička selekcija sa najviše klase. Zato sam se čudio reakcija hrvatske javnosti i navijača nakon remija u prvom kolu, kao da su igrali protiv nekog Zimbabvea. 

Za Belgiju smo i protiv Kanade konstantovali da su neuporedivo slabiji nego na prošlom Mundijalu. Ogroman broj veterana, mnogo igrača van forme, itd. Ali najluđe od svega je što im Azar igra u prvih 11. Čovjek nije odigrao dobru utakmicu 4 godine. 

• Like 1
Posted

Zašto? X i pobjeda nad Belgijom rješavaju posao.
Zato što je x protiv Can i jurenje pobede u poslednjem kolu tako sfrj način razmisljanja. Luzerski.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Posted
2 minutes ago, shonke said:

Zato što je x protiv Can i jurenje pobede u poslednjem kolu tako sfrj način razmisljanja. Luzerski.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Čovjek je rekao da moramo ići na pobjedu. Na to sam se osvrnuo. Činjenica je da ne moramo, nadam se da hoćemo.

Posted
1 minute ago, ChrisJudd said:

Ne treba da igraju na nerešeno protiv Kanade, ali ne treba ni da srljaju. Bod im je ok, jer ovakvu Belgiju rešavaju bez problema.

Aj vala bih bas volio da vidim to lako resavanje. 

Belgija prolazi dalje a Hrvati bez pobjede ovdje, bye bye

Posted
2 minutes ago, Ćira said:

Nisam ispratio zašto ne igra Rebic?

Pisao na Instagramu nakon Eura da mu je žao što na klupi nismo imali nekog boljeg izbornika da iskoristi naš potencijal i da smo od Rusije do tada igrali kao g***o. Nakon toga više nije bio pozivan u reprezentaciju.

• Like 1
  • Thanks 2
Posted

Druga utakmica na prvenstvu koju nisam moga da pogledam (šteta). Preletio sam samo glavne šanse i golove, pa imam jedno pitanje. Kod poništenog prvog gola Maroka, zašto je sudija išao da gleda VAR za ofsajd? Zar nije za ofsajd sad onaj automatizam, geometrija, koordinate, grafika, qrci, palci?

Apropo same utakmice, problem za Maroko je što su oni ovu utakmicu verovatno shvatali kao utakmicu generacije, a posle takvog emotivnog pražnenja, često dodje do prizemljenja. Čitaj, poraz od Kanade u poslednjem kolu.

Posted
1 minute ago, L' Imperatore said:

Druga utakmica na prvenstvu koju nisam moga da pogledam (šteta). Preletio sam samo glavne šanse i golove, pa imam jedno pitanje. Kod poništenog prvog gola Maroka, zašto je sudija išao da gleda VAR za ofsajd? Zar nije za ofsajd sad onaj automatizam, geometrija, koordinate, grafika, qrci, palci?

Apropo same utakmice, problem za Maroko je što su oni ovu utakmicu verovatno shvatali kao utakmicu generacije, a posle takvog emotivnog pražnenja, često dodje do prizemljenja. Čitaj, poraz od Kanade u poslednjem kolu.

Mislim da je išao gledati da provjeri je li Marokanac ometao golmana ili dirao loptu.

• Thanks 1