Nicklord Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Nemamo ni mi ni Švajcarska ovde šta da tražimo protiv Brazila u samoj igri. Samo što imam više vere u Švajcarsku da može da umuva neki gol nego u našu gospodu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Brazil igra dosta nonsalantno?! Kao da ne znaju da moraju dobiti ovu utakmici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Dobro stoje Švajcarci za sad. Sumnjam da će se raspasti kako vreme odmiče kao mi. Namučiće se Brazilci prilično da dobiju, ako dobiju uopšte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Neverovatno kako su smireni pa i kad su ovi u napadu, ali su jalovi u napadu.. Mada i mi smo bili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ja mislio riknuo mi tv 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ne znam sta ovi igraju? Kao da su se dogovorili da bude nereseno?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ajde Bane.Postedi nas tvog trolovanja i ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Nema ovdje golova. Eventualno ako ga Švajcarci zavuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Darth Bane said: Ne znam sta ovi igraju? Kao da su se dogovorili da bude nereseno?! Dogovorili se nisu. Da je 0:0 sasvim ok za oboje, jeste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) Fred očekivano besmislen na terenu. Žalosno je da Brazil igra sa dva zadnja vezna. Ipak mislim da će ih slomiti ako izvrše nekoliko izmjena. Švajcarska kao i uvijek odlično pripremljena za utakmicu. Oni su baš ekipa protiv koje niko ne voli da igra. Edited November 28, 2022 by Kvaratskhelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) 45 minuta nicega, ali je Svajcarska organizovana i cvrsta. Tite je u medju najgorim trenerima na ovom prvenstvu. Ako ne i najgori. Edited November 28, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 prodace nas brazilci ko da vidim 1:1 ce da bude ja sam i ocekivao da im nejmar dosta fali, ma u kakvoj je formi on je taj koji odvlaci po 2 igraca. ne mirise na dobro.. ako svajcarci povedu mi smo cao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ljudi, opet, ako Brazil ne izgubi, jedino sto pravi razliku je da li nam treba 1-0 ili 2-0. Podjednako neverovatno u oba slucaja, imajuci u vidu nase igre ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 minute ago, McLeod said: Ljudi, opet, ako Brazil ne izgubi, jedino sto pravi razliku je da li nam treba 1-0 ili 2-0. Podjednako neverovatno u oba slucaja, imajuci u vidu nase igre ovde. Ali svejedno se ložimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Hipoteticki: ovde ostane x, mi pobedimo Svajcarsku 1 razlike i ne idemo dalje iako smo ih dobili nego oni zbog gol razlike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Da, prvo se gleda gol razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 4 minutes ago, Pero_Cameron said: Hipoteticki: ovde ostane x, mi pobedimo Svajcarsku 1 razlike i ne idemo dalje iako smo ih dobili nego oni zbog gol razlike? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Kako sada Brazilci ne deluju kao svemirci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Mi u ovakvom stanju nema trika da možemo dobiti Švajcarce... Taktički su nivo iznad nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Sve scenarije smo obradili, naša klasika 🙂 , jedino nismo šta se događa ako švica pobedi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) 4 minutes ago, Klotzen said: Sve scenarije smo obradili, naša klasika 🙂 , jedino nismo šta se događa ako švica pobedi ? Ako Kamerun dobije Brazilce 1:0, onda nama treba 2:0 protiv Švice : D Edit: igra nam i iks brazilaca zapravo Edited November 28, 2022 by Dropkick Murphys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 2 minutes ago, Klotzen said: Sve scenarije smo obradili, naša klasika 🙂 , jedino nismo šta se događa ako švica pobedi ? Onda mi dobijemo Švajcarsku 5-0, a Kamerun Brazil 1-0... Ništa lakše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ja se vala vise ne lozim. Bio sam pun razumevanja nakon Brazila,ali nema ama bas nikakvog opravdanja za danasnju partiju. Nivo samoubistva koji smo prezentovali je bio neverovatan. I zaista se divim otpimizmu pojedinih forumasa pred poslednji mec u petak. Nisu Svajcarci bolji od Srbije,ali za razliku od nas ljudi igraju takmicarski fudbal. Ovo sto mi prezentujemo u defanzivi pod Piksijem ne moze da prodje na ovom nivou..nas je i u Lisabonu spasila cinjenica da smo drugi gol umuvali u samom finisu meca,pa Portugal nije imao vremena da reaguje. Jedino tako mozemo dobiti Svajcarce - da zabijemo pobedonosni gol u nekom 90+5 minutu. Jer uopste ne sumnjam da cemo naci nacina da opet popijemo jedno dva komada. Kamerun je presmesna reprezentacija. Nivo kvaliteta neke Rumunije..da ne kazem i Bugarske. Zaista to mislim - sa njima bi ova nasa dva istocna suseda igrali egal meceve. Plus, vec krenuli da se raspadaju izvan terena jer je Onana odstranjen iz ekipe zbog neke nediscipline. Na terenu su bili spremni da prime pola tuceta golova..a takav im je bio i govor tela nakon sto su dobili treci..samo smo mi majstori samounistenja. Ocajno vodjena utakmica od selektora. Slag na torti su izjave nakom meca. PIksi poput Zvalje svaljuje krivicu na druge umesto da preuzme odgovornost. Njih zabole stojko,a mi se nerviramo. Sto kaze onaj Vjetrovic..nama se ovde place,a oni mirni.. kod nikog nisam video ni da je tuzan,ni razocaran,kamoli ljut..salje mi ortak iz Beca poruku da posle tekme nije znao gde je..nije znao sta je narucio u restoranu za rucak dok nije dosao nazad na posao i otpakovao kesu..a nasi potpuna ravnodusnost. More,terajte se u tri...bitno da su tu frizurice i tetovazice..malo su se oznojili,pa posle na pivo.. Za takav pristup nisu ni zasluzili nista drugo nego da se u petak spakuju,pa kuci. Ne bih se ni najmanje potresao da Svajcarci sad dobiju Brazil,pa nek' nasi proklinju zlu srecu. Ionako Svajcarce na terenu necemo proci. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Brazil kao da ne pokazuje ambiciju da da gol. Ako su protiv nas igrali sa 50% snage, veceras kao da igraju sa 30%snage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Dobro da je ukapirao da mu Fred ne treba ništa na terenu. Sad će biti lakše biti da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts