Jump to content

Grupa G (BRA,SWI,SER,CAM)


Grupa G  

50 members have voted

  1. 1. Ko prolazi u 1/8 ?

    • Brazil
      48
    • Srbija
      43
    • Svajcarska
      7
    • Kamerun
      1


Recommended Posts

45 minutes ago, Darth Bane said:

Ne znam sta ovi igraju? Kao da su se dogovorili da bude nereseno?! 

 

Brazil sad može da igra nonšalantno jer ih zaboli ona stvar. Mi smo iščačkali mečku iz rupe izjavama "dajte Brazil da se igramo", "nek dođe taj Brazil" i sl. Pa eto, došao je i zavukao nam dva komada. I to je bilo respektabilno jer smo bili zreli za više golova. Zabole i Brazil i Švajcarsku za kalkulaciju Srbije, koja na terenu nije uspela da izbori pobedu protiv jednog Kameruna. 

 

Što reče Drug Crni, protiv Karaoka ajde i neko razumevanje, ja stvarno mislim da naši jednostavno nisu mogli protiv njih. Ne da nisu želeli, nego je to bila čista nemoć na terenu. Ovo danas je već sramota, ne jer je bilo nerešeno nego način na koji je bilo - da smo primili dva gola iz kontre na isti način i što nakon toga selektor i kapiten ne preuzimaju nikakvu odgovornost. Piksijevi odgovori na KZM su opšta mesta, to bih ja mogla da izgovorim, dok kod Tadića videh odsustvo bilo kakve samokritike. Oni su još zadovoljni (propuštenim) gol šansama. Pa ako su oni zadovoljni, zašto da mi navijamo za pobedu Brazila? Evo mene baš jako zabole.

 

Kao što sam rekla i protiv Brazila, bolje jedan metak koji će da pogodi, nego ispaliti gomilu ćoraka. Mi smo danas ispaljivali neke ćorke a Kamerun je pogodio metu kad im je najviše trebalo. Neka prođu dalje Brazil, Švajcarska, pa čak bih volela da bude Kamerun, koji se bar nije predao na 3:1. A mogao je. 

Edited by DameTime
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...