DameTime Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Ruud je vrlo elokventan i pristojan momak, baš je na lep način spomenuo devojku. Nole mi je presmešan, uspeo je da nadogradi njegov govor vezan za ATP i organizatore 😄 I naravno, parlare in italiano 🙂 7 minutes ago, Helena said: Hvalaa, ovu info sam tražila! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 (edited) Hvala, pukao mi strim taman kad je podizao pehar. Imam utisak da je ovo poslednji, ali sasvim je dovoljno 6 komada i ako bude. Skoro 15 godina razmaka između prvog i današnjeg Edited November 20, 2022 by alcesta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 24 minutes ago, Čvarkov said: Rud klasična klompa Ru(u)de 😜 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Čestitke Novakovim navijačima! Zasluženo, ako se ne varam Federer je do danas bio najstariji osvajač Finalsa sa 30 godina što dovoljno pokazuje koliko je ovo teško postići. Ako ima neke koristi od propuštanja turnira mislim da je to ova titula, očito je u prethodnim sezonama problem bio i manjak goriva na završnom turniru. Čini mi se da više ne šalje srca publici - me like. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Just now, gledan van, ludilo 1 said: Ako ima neke koristi od propuštanja turnira mislim da je to ova titula, očito je u prethodnim sezonama problem bio i manjak goriva na završnom turniru. Upravo sam danas o tome razmišljala. Krštenica je prilično vidljiva na momente, ove napore ne bi mogao da izdrži da nije došao najodmorniji od svih učesnika turnira. U svakom zlu nešto dobro 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Bio i Zlatan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 (edited) Edited November 20, 2022 by Besni lala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Ovako ili onako, sve u svemu... 😁 titula na turniru kojeg smo svi otpisali odavno, ali ocigledno smo zaboravili da pitamo Novaka sta on ima da kaze po tom pitanju. A jasno je bilo da je ovog puta zeli i te kako! Svaka cast! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 8 minutes ago, alcesta said: Imam utisak da je ovo poslednji Realno, treba baš biti optimističan da bi Novak mogao dogodine da odbrani titulu, jedino ako opet preskoči USO zbog restrikcija, pa da bude svež u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Iduće godine će tu biti i Alkaraz i Zverev, možda još i neka nova nada, ove godine mu se sve poklopilo. Apsolutno ne mora da je odbrani, ali super je ovaj jastuk od 1500 bodova do kraja iduće sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 ...i...valja l' zelena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Quote ..i...valja l' zelena ispala najbolja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted November 20, 2022 Author Share Posted November 20, 2022 Ne bih ja otpisivao Novaka na završnom turniru, uostalom odigrao je i dva finala proteklih godina, koje je izgubio, bio je blizu... Da bi pobedio treba da prođe grupu, što je realno u najvećem broju slučajeva, a onda su ostala samo dva meča, a Novak je Novak, čak i ako ne bude u formi. I da ne zaboravimo, lepo je deliti prvo mesto, a još bolje je ne deliti ga. A Novak je često spominjao, pa i juče, da igra za istoriju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 6 minutes ago, Helena said: ...i...valja l' zelena Moj otac je kukao od početka što su slično obučeni pa ne vidi ko je ko kažem mu pa zelena i crvena, nisi daltonista pobogu. Zato ga nikad ne pitam za boje kad nešto kupujem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 (edited) 11 minutes ago, Helena said: ...i...valja l' zelena 7 minutes ago, double fault said: ispala najbolja Baš sam neki dan pomislio da je i najprikladnija s obzirom kako izgleda u odnosu na svoje protivnike..kao alien…spaceman da budem precizniji Edited November 20, 2022 by gledan van, ludilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 I ko je na kraju klinac koji izgleda kao Stefanov blizanac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Just now, Snjofko said: I ko je na kraju klinac koji izgleda kao Stefanov blizanac? Rekoše ovdje od strica mali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Quote I ko je na kraju klinac koji izgleda kao Stefanov blizanac? sin od strikana , ima blizance (decaka i devojcicu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 7 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Rekoše ovdje od strica mali. Znači Stefanov stric 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 (edited) ovaj bese fudbaler ? Edited November 20, 2022 by double fault 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Sa 360 pojena osvojenih na RG (izgubio od Nadala), bez 4 odigrana mastera, 5. na kraju godine i osvojen završni, mislim, aj bar ovde na Vox forumu da se ne foliramo i pravimo Englezi, zna se ko je bio najbolji teniser ove godine... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 13 minutes ago, double fault said: ovaj bese fudbaler ? Jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 17 minutes ago, alcesta said: Znači Stefanov stric Hahaha, zaista. @double fault Da, da, bio je i u Barceloni, zar se ne sjećaš? 😁 sad je više na društvenim mrežama nego na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Quote Da, da, bio je i u Barceloni, zar se ne sjećaš? 😁 sad je više na društvenim mrežama nego na terenu setila sam se da je iz sveta fudbala i da je bas blesav , u trenutku sam zaboravila . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 57 minutes ago, alcesta said: Moj otac je kukao od početka što su slično obučeni pa ne vidi ko je ko kažem mu pa zelena i crvena, nisi daltonista pobogu. Zato ga nikad ne pitam za boje kad nešto kupujem Kupi čovjeku TV u boji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts