DameTime Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 5 minutes ago, AlexMaxim said: No brainer, zbog BB-a? Miami to dobija, sem ako ove ne uhvati kolektivno ludilo pa počnu da igraju smislenu i kolektivnu košarku, uz sjajne procente šuta. Nije zbog Bogija, prosto mislim da zbog napadačkog potencijala Hawksi u jednoj utakmici imaju više šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 nesto nisam u fazonu da minny nema sanse; sto bi rekao wbrook, they're nba team a u jednoj tekmi svaki nba tim moze da pobedi bilo koji nba tim, ako su sve zvezde na broju i pravi ljudi na pravom mestu [sto rece jedan doajen bgd klabinga jednom prilikom] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited) proslog playoffa miami je toliko unistio younga da ovaj skoro pa nije zaplakao na kraju serije. zato mi je ovo najizvesniji play-in duel. ipak, jedna utakmica sve je moguce... Edited April 11, 2023 by gggggggg 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited) 2 hours ago, DameTime said: Tako sam i ja prognozirala, Atlanta na 1 mi je no-brainer, isto i Lakersi. @Miki28 @Dracarys @delgado Ako se izblamirate, na oči mi ne izlazite xD Opusteno, nece cak biti ni zanimljivo. Bice 25+ pred poslednju cetvrtinu. Jedino si za Atlantu pogresila. Da se igra u Atlanti, pa i da bude moguce, ovako u Majamiju nemaju sta traziti. Edited April 11, 2023 by Dracarys 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited) 1 hour ago, gggggggg said: proslog playoffa miami je toliko unistio younga da ovaj skoro pa nije zaplakao na kraju serije. zato mi je ovo najizvesniji play-in duel. ipak, jedna utakmica sve je moguce... To stoji, ali ove godine ima Murray kojem moze preda loptu da organizuje napad.S. Svakako je bolje Miami i imaju boljeg trenera, ali opet jedna utakmica i mnogo drugacija situacija nego prosle godine, mislim da nije Miami toliki favorit... Edited April 11, 2023 by Nellthe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Teze je pogoditi NOP-OKC i TOR-CHI SGA je najbolji igrac u obe ekipe i on bi mogao pobediti Nju Orleans. Ne bi me cak iznenadilo da ga vidim kako igra protiv Denvera. Cikago je na kraju sezone zaigrao lep basket i Torontu nece biti lako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 https://freethrow.pythonanywhere.com/ ko nije prognozirao neka to učini izvinite što smaram 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 5 minutes ago, freethrow said: https://freethrow.pythonanywhere.com/ ko nije prognozirao neka to učini izvinite što smaram Ne moze da se udje na linak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Prosle godine je bilo vrlo neozbiljno, od naknadnih slanja svojih prognoza do toga da se serije nisu zakljucavale posle druge utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Dame is tank machine. :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited) Duško, stisni taj enter/space da ti se pojavi emoji, živ' ti ja. Aktiviraš mi OCD. Spolja kulinator, iznutra provokator. @Marvin I see you 😛 Edited April 11, 2023 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 55 minutes ago, freethrow said: https://freethrow.pythonanywhere.com/ ko nije prognozirao neka to učini izvinite što smaram Play-in od svih registriranih nije prognozirao još samo @nlavrnja. Ne sumnjam da će to učiniti do 23.59 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 11, 2023 Author Share Posted April 11, 2023 https://www.statmuse.com/nba/ask/russell-westbrook-stats-with-clippers Russ💪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 16 minutes ago, gggggggg said: Naopako su kondicionirane kolone sa negativnim statsima (to i def rtg). Nema šta, Biid osvaja. Ne može da se kaže da je nezasluženo. Ima i neke bolje napredne statse: najjače kukanje za mvp, plakanje/36, bežanje sa planine, a po želji da bude mvp je postavio all time high. Ali to sve nećemo videti na ovoj biased excel prezentaciji... Sad jedva čekam da ga vidim kako prenosi statse u plej of i izbacuje Boston i Bakse na putu do velikog finala 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited) 15 minutes ago, Miki28 said: https://www.statmuse.com/nba/ask/russell-westbrook-stats-with-clippers Russ💪 jel javio djordjo via podcast kad se vraca? nisam smeo da se isprsim za prolaz clippersa bez njega, kontam da sam naljutio chavu, svega 3-4 za sunse. typos Edited April 11, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 @orionbre bravo, u pravu si. zaboravio sam to namestiti. nema smisla sada ispravljati, valjda ce biti jasno. deluje da ovo vise mvpity nagrada za embiida iako realno gledano naravno i on ima dosta argumenata. giannis je isto treci ovde i to ubedljivo. lowe, simmons, russillo, beck...svi glasali za embiida. unsubscribujem sa svih tih podcasta pronto. jedino su pelton, leroux i duncan ostali tru niggaz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 @freethrow Ja ne mogu da se registrujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 (edited) 3 minutes ago, Kvaratskhelia said: @freethrow Ja ne mogu da se registrujem. verovatno si mislio da je trejd za wigginsa jako loš, chatgpthrow čita te stvari pri upisu kroz istoriju. Edited April 11, 2023 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Ja sam uz freethrowa jedini navijač Voriorsa. To bi on trebao da cijeni, a ne da mi brani da se registrujem. Strašno šta nam rade. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Radi, izaberi neki normalan nick i registriraj se. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Kakav turn off ova Poole party podloga. 👎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 8 minutes ago, freethrow said: Radi, izaberi neki normalan nick i registriraj se. Nece ni meni. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 13 minutes ago, Kvaratskhelia said: Ja sam uz freethrowa jedini navijač Voriorsa. To bi on trebao da cijeni, a ne da mi brani da se registrujem. Strašno šta nam rade. Sasvim u skladu sa naslovom ove teme - problemi u raju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts