Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

1 hour ago, uini said:

znaci wenbayama je ustvari hajpovani bolbol. good2know.

 

Meni se svideo Viktorov potez sa Parizom, iako u startu nisam mogao da verujem da će zaista tamo otići.

 

Izabrao je sigurno minute, neograničenu slobodu, jednu tekmu nedeljno što otvara veliki prostor za individualne treninge.

Sve u svemu, na neki način je izabrao francusku varijantu Mege i mislim da je to jako dobar izbor.

 

Poštujem koledž, ali mislim da to, ni na najvišem nivou, ne može da se meri sa nekom iole jačom profesionalnom seniorskom ligom.

 

U takvoj ligi on radi ovo:

Snimak-ekrana-2022-12-07-214648.jpg

 

 

Nagledali smo se ti skillfull bandera, ali na primerima recimo Bola i naročito Bambe, to su uglavnom bili snimci sa treninga, napadanje stolica i slično. 

 

 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Tuga. Odgledao sam taj finiš samo. Da se razumemo - utakmica jeste bila predviđena za bacanje u đubre, bez 3 najbolja igrača nema GSW šta da traži ni protiv oslabljenog San Antonija a kamoli Jute bez Markanena... Kuminga je, koliko čujem i vidim, bio jako dobar i to bi trebalo da bude najveći dobitak u ovih par mečeva. Klej je i dalje slab kada je u pitanju bilo šta što nije Kajl Korverovski šut, čak i Majkmilerovski šutevi sa jednim driblingom su teški... Nesigurnost na lopti u finišu, Poole koji nema mirnoću plejmejkera, zategnut dribling. 

 

Vidim da se dosta ozbiljno pominju po GSW reditima i espn insajderštinama Poetl i Karuzo... To bi svakako bilo osveženje, ja sam za sada jako razočaran DiVincenzom, mada ruku na srce, nije imao nogo prilike da igra sa Stefom u petorci... Nategnuto do 2023, a onda najverovatnije trzaj i pokušaj borbe za top4 mesto. Imamo ludu sreću da je Zapad jako ujednačen.

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, freethrow said:

ja sam za sada jako razočaran DiVincenzom, mada ruku na srce, nije imao nogo prilike da igra sa Stefom u petorci... 

 

gledao sam drugo poluvreme protiv indijane, tu je bio odličan. I shit you not.

sinoć nisam gledao ali statsi kažu 7pts (3-6, 1-3), 9 skokova, 7 asistencija, 3 ukradene, 2 izgubljene za 28mins. totalno draymond green statline.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

...

inače, ovo mi nije baš najjasnije;

lik je igrao vrlo dobro, povredio prepone i nakon toga i jedne tekme pride, ispao iz rotacije.

nije kao da osim grimesa i barretta imaju neke lude opcije na SG-SF ali to ih ne sprečava da mu ne daju minute i da traže ekipu za trejd.

 

pri čemu je lik potpuno prihvatio ulogu sidekicka, koji radi jako u defanzivi. makar je na terenu tako bilo

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Imam utisak da će uskoro doći do rasturanja Hoksa kakvi su sada i da sve boli paja šta i kako igraju... Ili će da leti Nejt.

 

On a side note, ukoliko Trea želi da bude igrač koji bi trebalo da bude i koji je, jedno vreme, i bio, ne sme jbg da ima ispod 30% za tri poena...

Edited by freethrow
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, LordOfTerror said:

Koja je fora sa Bogdanovicem? 

 

Vratio se posle pauze od 8 meseci i za 3 ispalio 26 trojki? 


Gledao sam utakmicu. Ni jedna trojka nije bila iracionalna, 2 mu uvalio Young u zadnjoj sekundi kada je bio 10 metara od kosa. 
Grozne kvote ali nije igrao pola godine i mora uzimati suteve da bi se vratio u modus vivendi. Po koncepciji Atlante je on bez ikakve sumnje glavni igrac koji ulazi sa klupe, ne verujem da ce dugotrajno sve izgledati toliko lose. 

Atlanta izgleda uzasno i on se tu trenutno savrseno uklapa. Ne bi me cudilo da ga sa ovom platom uvale nekome. Bice zanimljivo videti da li ce ikada biti isti igrac. 

Na drugoj strani pored vec standardne alfe Randlea mi se jako svidjao Grimes. Moze to ispasti dobro za Knickse na kraju s njim.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...