Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Nurkic ce imat poprilicno malu trade vrijednost usljed povreda i manjka profesionalizma (od povratka poslije loma noge redovno ulazi u sezone s visokom kila). Daleko mi je od uopce simpaticnog igraca i covjeka al Lakersima bi se mozda isplatilo uzet ga ako bude dostupan za neku nisku cijenu. Ako bi bio zdrav i napokon spreman od starta sezone mogao bi on tu donijeti finu produkciju na 5 i taman mogucnost da se Davisa ne trosi previse na petici tokom sezone.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, DameTime said:

 

Dizajn od 2 dinara. Problem Guarane je što su imali dovoljno da plate samo prava da fotošopiraju Nikolinu glavu na najbizarnije načine.

 

nije problem sto nemas para, vec sto nemas dobar koncept.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, uini said:

 

nije problem sto nemas para, vec sto nemas dobar koncept.

 

 

 

Nije sporno da bi neko osmislio bolji koncept i sa Jokićevom glavom koju treba da fotošopira. Ali u startu sam imala problem s njihovim brendiranjem na Jokića a bez konkretnog kampanjskog materijala, sa furanjem na meme page fazon (mada im to i ide uz ToV).

 

Nego, kad si već tu. Pišem neki tekst, treba iz ugla ekonomije tj. bizMisa da se osvrnem na temu da li će Jokić sad dobiti signature shoe. Značilo bi mi da baciš neko mišljenje na temu, ako ga imaš, u smislu njega kao nosioca brenda. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, DameTime said:

Ali Bruce Brown koji u IG lajvu krivi Jokića što ga je naroljao, kaže ne može da ustane koliko mu je loše :lol_2: Verovatno da su pili rakiju. Pozdravljam!

Sve je to taktika da ostane u Denveru, da potpise ugovor pre nego sto shvati sta je uradio 😄

  • Like 4
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

 

Kontam da je ovo neki nas lik. Uzasno  zvuci dok govori na engelskom jeziku, stvarno su mu negledljivi klipovi upravo zbog toga.

Edited by Miki8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...