Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

1 hour ago, Умемдакажемсамодверечи... said:

у ком смислу лимити?...мислиш на евентуалне проблеме у одбрани на посту, блоковима...?...не знам...ако Егзум није могао да га назида, не вјерујем да је то била непремостива препрека...ајд разумијем зашто за Теодосића није то, али Факу ми је баш комплетан пакет...

БИБИАЈКЈУ толико недостаје НБА лиги да нису смјели то да испусте 🙂

Kampaco je visok metar i žilet, a nije ni dovoljno brz za NBA standarde da bi to mogao da nadomesti. Bio je gotovo unplayable u NBA, pogotovo u napadu, nema NBA domet za 3, nema ulaz, nema ništa skoro sem hasla i hajlajt asista. Npr. 

 Užasni procenti iz igre, užasan šut za 3, redovno su udvajali druge igrače i ostavljali njega samog kao duha na trojci jer znaju da je kamenjar. Ovde je Jokić čak utrojen: FJrh028UcAAI1jC?format=jpg&name=medium

Što se tiče BBIQ, apsolutno se ne slažem da se on tamo izdvajao po tome, iako je nesporno prepametan, i nije tačno da u NBA fali inteligencije. Za razliku od Evrope, u NBA se u proseku mnogo brže igra, samim tim se igrači "treniraju" da brže misle. 

Ukratko, Fakundo nije imao dovoljno kvaliteta za NBA uslove, osim možda da bude mahač peškirom, dok u Evropi može da pruži mnogo više.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...