Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

18 minutes ago, stefan81888 said:

Daj navijaj za Bradu o Embida pošto ovi naši ne umeju da ih izbace. 

 

Odmah dođe, brt. Krećem večeras jako u kampanju.

 

15 minutes ago, cabke said:

david-tennant-dont-you-dare.gif

 

Ne primate me u društvo? 

  • Love 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, medobrundo said:

 

Jel ce hodati opet, zna li se šta?

Tesko bogami, nakon ovakvog zverskog nasrtaja.
Evo da vidis kako je izgledalo

Luni bi mogao opusteno da se prijavi za Ginisovu knjigu rekorda, jer na osnovu tvrdnji koje se ovde mogu procitati, ima ubedljivo najveci lakat na citavoj planeti. :classic_biggrin:

Salu na stranu, kao prvo, mozda bih i poverovao u ove "Trece Oko" teorije zavere koje fanovi Lejkersa prosipaju diljem interneta, a prelivaju se i ovde nazalost, kako je Luni valjda namerno hteo da ga povredi, da nisam video ovaj snimak. Cak i sanse da je uspeo krajickom oka da ga nacilja ovako su minimalne, a da ga je svesno trazio su nepostojece, jer mu je pogled automatski fiksiran na obruc od momenta kad se okrenuo.
Sto se samog kontakta tice, prvo svakako nije udarac laktom. A ne znam koliki intenzitet treba da bude, da bi na ovaj nacin izazvao potres mozga. Iskreno mi deluje kao stvar koja se desava u otprilike svakoj drugoj partiji takmicarski nastrojenog basketa. Mislim na ulicni. Naravno da ne mogu i ne bih se usudio da garantujem da se sve nije odvijalo ovako kako se to predstavljalo inicijalno, ali bilo je i u ovoj postsezoni daleko ozbiljnijih udaraca, koji nisu rezultirali istim, da ne idemo dalje unazad. Primera radi

Ne samo sto je po inerciji udario potiljkom u parket, vec je sasvim izvesno udarac jaceg intenziteta.
Ovo je bio plejin, protiv Cikaga. Izasao sam iz igre, pregledao ga lekar, i posle neka 2 minuta se vratio u na parket. Nije bilo nikakvih kolica niti sta slicno. Takodje igrao 1. mec u plejofu, sve regularno.
Ponavljam jos jednom, nisam doktor i ne mogu 100% da garantujem da je Dejvis ovo isfolirao, ali razumem ljude cija je inicijalna reakcija bila poput dvojca sa TNT. Narocito zbog price o kolicima, koja deluje kao klasicno preterivanje. Bez da se uzima u obzir Dejvisova istorija odlazaka u svlacionicu, za svaku i najmanju sitnicu.

Kad se vec bacamo teorijama zavere, evo da i ja napisem svoju, vezano za ovaj slucaj.
Mislim da su Lebron i njegovo blisko okruzenje, u sta svakako i AD spada, postali likovi koji zive u nekom svom svetu fantazije. Pod time podrazumevam tripovanje o nekim mitskim sposobnostima, u koje ne samo sto ubedjuju sebe, vec se trude da to postane prihvaceno kod svih ljudi koji ih pomno prate. Price tipa "vratio se da igra 2 sedmice ranije, kroz nezalecenu povredu, niko drugi to ne bi mogao" a u stvari spreman 100%. Ili ono "posetio Lebrona za stopala i vraca se mesec dana ranije, nicije telo se ne regenerise tako brzo", kao i sve one prorocke, tipa "znao sam da ce Rivs, Loni, Hacimura i sl. da odigraju takvu partiju bas sada", koje se plasiraju u medije preko njihovih satelita. U to drustvo izgleda pokusava i Embid da se uvuce, samo je on sa onom "trebao bih da budem 4 sedmice van" resio malo i da podigne lestvicu, cini mi se. :lol_2:
Po toj logici, kapiram da je i Dejvis zeleo svojih "5 minuta slave", ili bolje reci fantazije. Tipa, ovoga sto je prvobitno objavljeno, nije mogao ni da vidi ni da hoda, a onda se magicno vraca za 6. mec i ako pobede postaje heroj, kao junaci iz Marvelovih filmova. Mec je ionako van dometa, pa ajde malo da radimo na publicitetu. Ono oko cega se potencijalno preracunao, je to da bi mogao da dovede sebe u situaciju da bude stavljen u concussion protocol, oko kojeg doduse ne znam tacno pravila i koliko traje za NBA, ali ako je slican onome iz NFL, automatski bi ga resilo mogucnosti da igra bilo koji od naredna 2 meca. Pa je tako brze bolje vest preinacena u ovu

nekih manje od pola sata nakon one prve, sa kolicima itd. Za sta me ne bi cudilo, sto je neko napisao, da su Sek i Cak vec procitali ovo, te otuda razlog za onakvu reakciju.
Ali moralo je da se pokusa, ubaciti malo dramaturgije. 😄

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Luchifer89 said:

Misliš fritroua

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
 

Ne, Ratnicima ne verujem ništa sve dok ih sa klupe predvodi Mek.

 

(0-19 skor u serijama pre finala)

Edited by Smrtokapa
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Pre plasiranja teorija zavere o tome kako igrači foliraju, možda treba baciti pogled na njihovu zdravstvenu knjižicu. Nije nimalo čudno što je AD toliko osetljiv, s obzirom na to koliko je čovek injury prone. 

Edit: to je generalno, nevezano za ovu situejšn, gde je dečko očigledno dezorijentisan

Edited by DameTime
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Referent said:

Тема баш иде ка Тати понекад.

 

Možda to i nije loše, tema je bila polumrtva dobar deo sezone... Mislim sem nas par svakodnevno aktivnih. gggggggg nas je dosta dugo držao u životu svojim analizama. Sad ćemo malo da budemo tatko na forum. 😄 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, AlexMaxim said:

Činimi se da ako Nageci ne pobede noćas, gube 7-u, kao onomad kad im je CJ zabiberio čorbu.

Boston... šta reći. Nadam se da će produžiti seriju 🤞, jer ako ispadnu, neću imati tim za koji mogu da "navijam".:cry:

 

Vcrs Booker i KD idu na 90+ zajedno ali kljuc odluke TJ.

10+ razlika pobjeda Sunsa. Imali bi onda dosta odmora posto bi se game 7 igrala u nedelju👍 

 

Sto se tice drugog meca, Dzemo i Embiid moraju da se pojave i odigranu pametnu utakmicu posto ce Tatum i Brown silovati loptu do besvjesti

Edited by Miki28
edit
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...