Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Videlo se i protiv Minesote, ali nekako sam se suzdrzavao da ne komentarisem, jer ipak nisu kompletni pa ne moze realno da se proceni koliko su stvarno dobri. Mada mislim da one 2 plejin utakmice pokazuju da nisu krs kakvim ih predstavljaju.
Ali zato sada je zvanicno. Kakva pobeda. Ovo se cekalo 3 godine! 😍 Samo sam zeleo da nas vidim kompletne  i sta mozemo takvi. 
A mislim da mozemo puno.

FAgwmvtVIAI7OaV.jpg

Edited by Sombor Shuffle
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kao što sam i rekao, ne djeluje Finiks da ima to nešto. Do sada su svaku utakmicu igrali dobro maksimalno po 10-ak minuta. Mogu da zatrpaju svakog u 5 minuta ali isto tako lako padaju. Večeras ih je Denver pojeo, Durent je počeo utakmicu nezaustavljivo ali svi ostali su bili odlično čuvani. Nije ostavljan prostor nikome za otvorene šuteve, jer udvajanja skoro da nije ni bilo. 

Isto što sam rekao Kris Pol je dosta pao, nije to onaj igrač od prije 2 godine dok Ejton je u žestokoj krizi. Rano je tvrditi bilo šta tek je počela serija ali iz svega dosadašnjeg nema ova ekipa hemiju. Trebaće im još dosta da se uigraju. 

Denver ih je nadskakao samo tako i to je ono što sam rekao da njima Minesota na papiru zbog njihove popunjenosti reketa ne odgovara nikako a ovdje ako Ejton se ne resetuje Jokić će imati daleko lakši zadatak. Bitna stavka je Gordon, on ne može čuvati Durentov šut (a ko može) ali je jači od njega a s drige strane i to sam pomenuo - imaće dosta otvorenih šuteva za 3. U seriji sa Minesotom dosta loše je šutirao, večeras skoro pa savršeno. On je i bio inicijator i prve serije za odljepljivanje, a onda i sada kad se Finiks primakao bio na 10 u 4/4. Marej je kasnije dovršio posao. Previše se potcjenjivački gleda na Denver od samog početka pa i ovdje ali za sad su odlični. Dva Brauna i KCP su veliko unapređenje u odnosu na Bartona i ekipu. Očekujem reakciju Finiksa ali pitanje je mogu li oni igrati u kontinuitetu.

 

A ono što se najviše potcjenjuje kad se govori o Denveru je Jokić. Da me neko pita rekao bih dao je možda 10poena a onda pogledaš statistiku, nevjerovatna je lakoća njegove igre i prostore koje otvara saigračima. Valjda će i taj zglob biti ok, djeluje da ga muči to.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Kakvo razbijanje, ono je bila milina za gledanje. U ovom utakmici se baš videla razlika na klupi između Denvera i Sansa, Brown i Braun je ogromna razlika nad Campazzom, Riversom, Bartonom, i Morrisom. Samo da svi ostanu zdravi. 

 

Jokić standardno, Murray-u svaka čast. Od svih igrača u ligi, on me najviše podseća na Kobija. Ima te neke seksi poteze, baš lep za gledanje kada se zapali. Onaj koš kada je ukrao loptu i akrobatski položio sa KD-om na krkači, divota! I da, svaka mu čast kada je iskulirao onaj jadan potez prgavog Paul-a, nije naseo na provokaciju i baš ga lepo iskulirao. Kapa dole.

 

Moram isto da dam veliki kudos MPJ-u. Imao sam sumnje da može ovako zrelo da odigra, odbranu je mnogo popravio a i prodor igra mu je baš bolja. Svaka čast! Vidi se veliki napredak.

 

Gordon je sjajan timski igrač, drago mi je kada iskorisćuje svoj potencijal. KCP može bolje ali je i dalje baš koristan timu. 

 

U svakom slučaju, sjajno otvaranje za Denver. 

 

Edited by Darko
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...