Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Finiks ima dosta tih igrača koji su npr. 8. igrač dobre PO ekipe, dosta igrača koji su donekle upotrebljivi, ali bi realno imali limitirane minute u PO. Najveći problem je što su 5,6, 7,8, 9... igrač sličnog sumnjivog kvaliteta i sa dosta mana, van forme ili nešto treće.

To nikako ne može da se poredi Klipersima, GSW, Bostonom i pogotovo Filadelfijom.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Princeton said:

Russ treba da bude ball-daminant samo u tranziciji i sekundarnoj tranziciji. Da napadne ulazom na nepostavljenu odbranu, gdje usput ne mora da zavrsi, nego cisto napravi prednost koja bi se mogla eksplatisati u ostatku napada. Trebao bi da radi dosta rudarskih poslova, da pravi puno blokova na lopti i od lopte, gdje bi primorao svog defanzivca da igra blize njemu, inace bi pravio suigracima dosta otvorenog prostora.

Na zalost on je u svojoj glavi i dalje superstar, vodja ekipe, koji dokazuje ostatku svijeta da grijese u vezi njega, i da ce im on pokazati nekim monstrouznim statistickim partijama. Ima i dalje lude fizikalije, i nevjerovatnu energiju sa kojom podize ostatak ekipe, ali kad bi se mogao prilagoditi na neku pristojnu ulogu, odlicnog suigraca, radnika, to bi bilo idealno. Naravno od tog nema nista, i on je klasicna dupla ostrica, pa koliko vise pozitivnih stvari odradi, toliko ce biti bolji Clippers-i (mislim jos jedna pobjeda max).

Russ treba i u postavljenoj igri isto da ima svone dodire jer je i dalje odlican p&r igrac a Klipani iz toga izrode odlicne prilike, da li ispod kosa ili za 3 poena.

Russ ima dosta hokejaskih asistencija gdje od njega potekne pravi pas.

 

Russ dozivljava hejt evo vec 12 godina gdje se za sve zivo okrivljuje a sve je pocelo kalo bi KD bez njega bio GOAT, nezaustavljiv i da je Russ kriv za sve a ona placip.... pobjegla u najjacu ekiou lige da bi uzeo prsten. Ali on je media darling, igrac koji je dozivo najmanje kritika u istoriji kosarke.

 

Russ nije vise superstar ali nije ni role player odnosno i dalje neke stvari radi na vhunskom nivou

Edited by Miki28
typo
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...