Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Ipak se Sotta dozvala pameti. Žao mi za Bullse imali su +5,+6 na par minuta do kraja i onda ih Lavine svojim očajnim odlukama na terenu ukanalio. Butler i Struss igrači preokreta u clutchu. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Miki28 said:

Respect za Wolvse, izabrali su Denver. 

Skupljaji se baneri pod svodove Target centra, b2b play-in sampioni💪

 

Jedan bold prediction: Wolves in 7 protiv Nugetlija

 

Pa dobro, ne bih se ja toliko podsmevao Minesoti (a tek ne bih Denveru).

 

dovoljno je bilo da Gober ne bude suspendovan pa da LAL guli protiv OKC. i bez Gobera su bile porodjajne muke

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Danas u 19 po našem vremenu počinju play off serije na 4 dobivene. Igraju Phila-Brooklyn (19 h), Boston-Atlanta (21.30 h), Cleveland-NYK (ponoć) i Sacramento-GSW (2.30 ujutro). Sutra navečer i u noći na ponedjeljak se igraju preostale 4 tekme. 
 

Freethrow je upravo otvorio dva posljednja para playoffa (Milwaukee-Miami i Denver-Minnesota) koji se igraju već u noći na ponedjeljak.

 

@nlavrnja @Sombor Shuffle @mr clutch @Magia ostavite prognoze za sva 4 večerašnja para. Isto važi i za “M.R.”, nagađam ali ne znam koji je to forumaš.


@MrTwister @Manu @cabke @Kvaratskhelia @Don Dusko @El Duderino danas ostavite prognozu za par Boston-Atlanta. Isto važi i za @João Palhinha ako je on “stoudemire”. Ako je (i) “stodemajer” onda ništa 😁

 

  • Like 5
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, uini said:

 

najbolji trener u ligi u dogledno vreme.

Ovo se slažem da je jako jako zanimljiv, bar ono limitirano što sam gledao. Jedino me plaši da mu se ne desi ono što je dosta često u NBA, da taman kad ekipa sazri za neke plejofove, oni odluče da zamene trenera...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, freethrow said:

Jedino me plaši da mu se ne desi ono što je dosta često u NBA, da taman kad ekipa sazri za neke plejofove, oni odluče da zamene trenera...

 

po previewu, tj dosad viđenom, trebalo bi nešto baš naopako da se desi, tipa, da se posvađa sa ključnim faktorima ili svojim činjenjem upropasti neku sezonu gde su očigledno kliknuli.

ovako iz čista mira da ga menjaju, ne verujem. nije kao da liga vrca od trenerskog talenta, izvan nekolicine veterana, koji su prikucani za svoje franšize.

Link to comment
Share on other sites

You could call Mark Daigneault the perfect head coach for Sam Presti, a mystery man as far as NBA coaches go with a grasp on how the team has to operate to get back to being perennial title contenders. How mysterious is Daigneault? Well, his Birthday is wrong on Wikipedia, no one knows exactly how old he is, no one knows his salary or contract length, and there is even still dispute on how to say his name.

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Jokic ima 28/10/9 u poslednjih 10 utakmica protiv Gobera. Pritom je u jednoj od njih propustio drugo poluvreme zbog manje povrede a dao je nekih 25 u prvom. Realno ima 30+ triple double protiv njega i Soti ce biti tesko da spreci njegovu kreaciju ovako ispovredjivani.

Imaju manje vise rotaciju od 7 ljudi a KAT redovno ima problem sa faulovima. Izbor im je da stave Gobera na Jokica i da ih ovaj upropasti jer Towns nece moci da isprati sa strane pomoci a ako stave Townsa na Jokica ovaj ce ga uvuci u problem sa licnim jako brzo i tu se utakmica zavrsava.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Prva tekma najbolja u celom plejinu. Čikago baš imao dobar intenzitet i agresivnost, ono što im je u Kanadi uglavnom falilo. S druge strane pored Strusa utisak mi je raspali Bam. Na stranu skok, nije mogao da ubode koš protiv Vučevića, a i protiv Kapele se nije proslavio pa cenim da će protiv Bruka Lopeza izgledati još nemoćnije. Uprkos tome uvukli su Čikago u neke gluposti i time dobili, rekao bih ipak zasluženo. 

 

OKC koliko se iskidao u Luisiani toliko su sinoć bili meh. Jeste Sota solidno šutirala, ali je odbrana presudila. Trio koji je dobio Pelikanse je sinoć šutirao 13/46 iz igre, sa tekvim šutem ne mogu dobili ni slabije ekipe u gostima. Videćemo šta će raditi sa tolikim pikovima, mislim da mogu za dve sezone biti neka treća-četvrta ekipa zapada. 

 

Odličan mečap za Jokića da jako uđe u ovosezonski plejof. Najviše me zanima njegova agresivnost i da li će kako svi očekujemo to izgledati nezaustavljivo. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, freethrow said:

Javite mi kada hoćete da zatvaramo prognoze. Sve se zna, bodovanje bi trebalo da je u redu, serije bi trebao da su tačno unete, jebemliga.

 

Sve 5, samo još da se razjasni koliko dodatnih bodova se dobije za pogođen prolaz slabijeg seeda (1 ili 5). Mislim da je 1 bod (toliko se dobivalo pretprošle sezone, za prošlu ne znam) sasvim dovoljan. Možda da se zatvore prognoze za večerašnja 4 para oko 18.30, pošto prvi par počinje u 19. Nadam se da će do tada svi glasati. Prognoze za 4 para koja se igraju sutra/u noći na ponedjeljak da se zatvore sutra oko 20.30, pošto prva tekma sutra počinje u 21.

Edited by 4th and Goal
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Miki28 said:

Respect za Wolvse, izabrali su Denver. 

Skupljaji se baneri pod svodove Target centra, b2b play-in sampioni💪

 

Jedan bold prediction: Wolves in 7 protiv Nugetlija

 

Jao Miki...😂😂😂 Uvijek kontra Denvera...

Ja ću na to dodati...Mem-LA 4:2

 

Sad šalu na stranu. Biće tvrda serija i tako treba 💪 Jokara će urnisati Minesotu.

 

 

Edited by cabke
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Dracarys said:

Vidim da se ocekuje nabijanje Minesote. Posle g1 slede komentari, ne moze sve sam

 

 

 

Ko je napisao da ce biti nabijanje Minesote?
A tvoje projektovanje LA kao sampiona nisi nigdje spomenuo?  🙂

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...