ćušpajz Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 nema ko da ugrozi finale istoka bucks-celtics, sad kada je flat earth projekt u bruklinu rasformiran. mozda neka luda serija cavsa i/ili 76ersa ali to je bas sci-fi. na zapadu ce biti zanimljivo od plejauta do finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Ja uopšte ne verujem Fili, pre će Cleveland da namuči nekog. Siksersi mi opet smrde na second round exit. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 7 minutes ago, uini said: flat earth projekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 2 minutes ago, stefan81888 said: Ja uopšte ne verujem Fili, pre će Cleveland da namuči nekog. Siksersi mi opet smrde na second round exit. niko izvan celtics-bucks nije za verovati, prosto zato sto za eliminaciju pomenutog dua treba da odigraju najboljih 6-7 tekmi ikada kao tim a to je ipak malo verovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Tesko je braco. Stvarno sam jos gore posle prespavanog jutra&popodneva 😕 Definitivno ide laksi raspored i ako se DLo vrati mi smo ipak konkurentniji nego onda kada je AD bio out a LBJ vukao sa Russom, Beverlijem, Nunnom i Brajantom ... Sada bi Ham mogao da vrati Lonija u rotaciju, preterano ga je odstranio iz rotacije a bio je 3i najbolji igrac prvih 2 meseca sezone. Definitivno ima materijala da se pobedjuje i tim je skroz konkurentan i bez LBJ, samo sto je ovo bulja situacija realno - margina za gresku gotovo da ne postoji a ni u takvom trenutku nismo uspeli da izguramo vise od par meceva zdravi.. Da mi malo ublazi bolno vece potrudio se Jimmy. Majami definitivno treba da cilja Filu u 1R, deluje mi da bi ih opet izbacili, ekipa sa vise karaktera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 28, 2023 Author Share Posted February 28, 2023 @delgado vjerujem da je jebeno. Ova ekipa sad kad bude imala 8-2 skor u narednih 10 onda je problem za Lebronovce. jedino vam je spas da se ne izbori plejof pa da kukate kako je to zbog povreda. Sve ostalo jebada. Zamisli ekipa dobija a da nema svemoguceg, kako to? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Lako je qrciti se kada AD ima sada dosta bolju pomoc u vidu Vanderbilta, Dloa i Bizlija. Sa kime je Bron igrao u periodu kada je AD bio povredjen? I onda kao iznenadjenje, ova ekipa moze i bez Brona, lolcina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Ova ekipa ako ne nastavi da pobedjuje makar ove okrnjene Min, GSW, NOP i ostale, to ce pokazati koliko je budjav AD kada ne moze sa veoma dobrim igracima pobedjivati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Vidite kako Grof sebi napravi win-win situaciju 😂 Lakersi dobijaju —-> pa normalno kad AD ima 70x jacu ekipu nego Lbj! Lakersi gube —-> pa normalno kad ne igra Lbj, sramota neka je Dejvisa! 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Pa hajde reci da nije tako, daj neki argument? Da li si video sta je Vanderbilt uradio Dalasu Da li si Video kako je Bizli ubacio 7 trica Voriorsima. Smejurija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 7 minutes ago, Dracarys said: Ova ekipa ako ne nastavi da pobedjuje makar ove okrnjene Min, GSW, NOP i ostale, ako ne pobede 21 tekmu do kraja, nek' se teraju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 džizuz krajst Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 1 minute ago, bodo said: verovatno nije bilo većeg džibera u nba ligi od giannisa a da je vrhunski igrač. žika se ponovo ženi. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Ovo Denver vs Lejkersi, kao kad su u Stizu dolari delili ujkine nepostojece milione.. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 1 minute ago, uini said: verovatno nije bilo većeg džibera u nba ligi od giannisa a da je vrhunski igrač. žika se ponovo ženi. Vanity fair se nastavlja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 1 hour ago, uini said: niko izvan celtics-bucks nije za verovati, prosto zato sto za eliminaciju pomenutog dua treba da odigraju najboljih 6-7 tekmi ikada kao tim a to je ipak malo verovatno. Upravo, sve osim ECF duela Milvoki-Boston je iznenađenje (i neuspeh za ova tima ako do toga ne dođe). A u tom duelu bi HCA značio mnogo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 3 minutes ago, Урош19 said: džizuz krajst Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 9 minutes ago, Dracarys said: Da li si video sta je Vanderbilt uradio Dalasu znam da zvuči kao udica ali meni iskreno vanderbilt izgleda značajniji za lejkerse sada od lebrona. ima ko da nadomesti poene ali ovaj intenzitet odbrane i želju za pobedom, nema puno igrača u ligi (lebron svakako nema ovih dana). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Spill all the tea Giannis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 i dalje je jadno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 6 minutes ago, uini said: znam da zvuči kao udica ali meni iskreno vanderbilt izgleda značajniji za lejkerse sada od lebrona. ima ko da nadomesti poene ali ovaj intenzitet odbrane i želju za pobedom, nema puno igrača u ligi (lebron svakako nema ovih dana). Ako sudis po utakmici koja se odigrala u nedelju, onda da Isto kao kada se Pul zapali u GSW i ubaci najvise poena, tj. vise od Karija, pomislicu da je Pul znacajniji igrac. Ko ce u LAL da nadomesti poene Brona? AD se muci da dodje do 25pts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Janis car. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 34 minutes ago, DameTime said: Spill all the tea Giannis Koji strmopizd je dozivio ovaj Daily Show....dzizs....pa gori nego HBO koji je nekad pravio Sopranose, a danas....The Last Of Us?!? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 3 minutes ago, Kosta said: Koji strmopizd je dozivio ovaj Daily Show....dzizs....pa gori nego HBO koji je nekad pravio Sopranose, a danas....The Last Of Us?!? 😂 Nzm, meni je ovo njesra ali gotivim Janisa i njegov goofiness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts