Marko Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 hour ago, zorex said: Smejem se već 15 minuta na ovo Voja izgleda bas nije nista ludo doziveo u zivotu kad mu je ovo najludja stvar koju je video. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Koliko ja vidim, Dzamal se dosta popravio u odnosu na prvi deo sezone. Izracunao sam da u poslednjih petnaest utakmica belezi 23 ppg na 61 TS%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 neverovatno mi je kako su pokrali hardena, brunsona, davisa, bookera i pogotovo edwardsa. jjj mi je bas neverovatan pik, nesto kao sabonis pre dve godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Pa nije kao da je on jedini. Gomila likova, Halibarton, Markanen, Rendl, itd. Demar takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 hours ago, uini said: džimiki treba da bude okružen šuterima i da on bude lik kod koga je puno lopta. ne vidim gde se ne slažemo, pošto sam ja u fazonu da lošiji igrač (porter) radi više za nuggets Ti Batlera doživljavaš kao high usage lika, a ja ne. Mislim da bi se vrhunski uklopio sa Jokićem i Marejem i da bi Marej mogao više da drugom postavom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 6 minutes ago, Milos 3.14 said: Ti Batlera doživljavaš kao high usage lika, a ja ne. Mislim da bi se vrhunski uklopio sa Jokićem i Marejem i da bi Marej mogao više da drugom postavom. Pa vise bi Butler bio korisniji sa drugom postavom, on i Jokic su daleko manje kompatibilni nego Marej i Jokic. Re: all star - Za Bookera kao razumem, valjda je rezon da nije dovoljno igrao, ali Edwards je bas snub a Brunsona i Hardena bih stavio pre DeRozana i Jrue-a. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Zar nisu Jokić i Džamal najbolji p'n'r duo u ligi? Zašto bi se to "rasturalo" dovođenjem Batlera, pride njegov heat culture ne bi nikako odgovarao u Denveru gde su svi kul i lagani kao Jokić (i Meloun). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 24 minutes ago, Dracarys said: Pa nije kao da je on jedini. Gomila likova, Halibarton, Markanen, Rendl, itd. Demar takodje haliburton i markkanen su mi zasluzili kao najbolji igraci ovih pre sezone prezaljenih ekipa. randle mi je nejasan, kako je upao pre brunsona... 2 minutes ago, Horium said: Pa vise bi Butler bio korisniji sa drugom postavom, on i Jokic su daleko manje kompatibilni nego Marej i Jokic. Re: all star - Za Bookera kao razumem, valjda je rezon da nije dovoljno igrao, ali Edwards je bas snub a Brunsona i Hardena bih stavio pre DeRozana i Jrue-a. booker je i dalje odigrao vise minuta od jacksona iako nije igrao od sredine decembra. dok je igrao phx je valjda bio prvi. davis je isto mogao pre jacksona ako su vec morali birati nekoga sa dobrom defanzivom kao. btw smesna mi prica butler vs porter. uporedjujemo proslogodisnjeg mvp-ja playoffa sa hronicno povredjenim igracem. pa da ne znam ni koliko je porter kao bolji fit za denver umesto butlera, nema smisla... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 Najbolji igrac danasnjice i najbolji igrac poslednjih 10 godina zajedno u timu. Ludilo Make it happen Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Janis i Lebron? 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 @zorex ova dvojica sa tvog klipa sto si se smijao 15 minuta😀 15+30=dominacija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 21 minutes ago, DameTime said: Zar nisu Jokić i Džamal najbolji p'n'r duo u ligi? Zašto bi se to "rasturalo" dovođenjem Batlera, pride njegov heat culture ne bi nikako odgovarao u Denveru gde su svi kul i lagani kao Jokić (i Meloun). Možda baš to fali Denveru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Pišem sa šljake umesto da radim, ali nije poenta mog upisa bila da treba razdvojiti Marej/Jokić tandem već da bi u momentu kada odmara prva petorka Marej mogao da ostane sa drugopozivcima i da napad ne trpi. Što se tiče kulture Denveru baš treba neko malo vokalniji i bezobrazniji. Zato kažem da bi Batler bio idealan. Batler jeste lošiji šuter od MPJ, ali sve drugo radi bolje. Druga je stvar što je on personifikacija Heat culture i neće ga trejdovati iako bi verovatno trebali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 ma butler je po meni jedan od top 25-30 igrača u ligi, možda i top5 when push comes to shove (što je važnije od prvopomenutog) ali jednostavno ne vidim kako se slaže sa jokićem u današnjem kontekstu, gde je i dalje superstar. ako omatori još godinu ili dve, pa uzme neki minimalac, onda verovatno da. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Knicks 106, Heat 104: “Few things in life are better than the Knicks beating the Heat” 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 12 minutes ago, uini said: Ako omatori još godinu ili dve Imas proveren Info da nece 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 @Dracarys, oskrnavio si mi post, velikim početnim slovom, što je skandal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 https://www.nba.com/news/kia-mvp-ladder-feb-3-2023-edition https://www.basketball-reference.com/friv/mvp.html Realna priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 @delgado sta kazes?😀 Iznenadjenje ce mi biti da ne bude Laker. Ovo se cekalo i sad ide koliko god oces pikova i igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Hajde care u LAL, Pelinka, spremaj pikove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 5 hours ago, MilošVB said: Možda baš to fali Denveru. Možda, pod uslovom da Džimi pristane da ne bi bio čak ni drugi čovek te ekipe. A nisam sigurna da bi on prihvatio tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 Just now, Dracarys said: Hajde care u LAL, Pelinka, spremaj pikove Lejkersi su mi no1 a vrlo lako moze i Majami biti taj. Za ostale kontam da ce im reci da nece potpisati novi ugovor sa njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Iz Majamija bi izvrsili harakiri kada bi trejdovali pikove. Ne verujem da ce tamo. Edited February 3, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 3, 2023 Author Share Posted February 3, 2023 Netsi treba da zapakuju i Simmonsa i da dovedu KD nesto sa cim moze da radi. Bice to neki trejd sa 3 ili 4 tima ukljucena i masu igraca. Dosta timova ce opipati situaciju, mozda sam potcijeni i Klipane, mogli bi oni biti zanimljivi kao destinacija. Lejkersi, Majami i Klipani su mi top 3 destinacije za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts