Chaos Is Me Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Možda i unpopular opinion ali NBA preseason je baš teško gledjiva košarka a tek zaključivanje neko na osnovu iste je nebuloza. Ja se uključujem od 24.10. kad krene prava stvar. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 4 minutes ago, Miki28 said: Za protivnike?😀 Hide contents Dobar je Porzingis. Klupa im je smehotres ali prva petorka opasna, uzece 2 pobjede protiv Bucksa😀 Nabaviće oni igrača, ne brini, a ni trenutno stanje nije loše. Kad smo već kod Baksa ruki im je odličan, gledao sam ga u SL protiv Denvera, biće igrač 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Pelinka mag, Rivs prima samo četri milke više od Pričarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 to je reavsu kinta sa strane, glavnicu mu daje lebron od kada ga je usvojio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 3 hours ago, SteveFrancis#3 said: Armani sa trakom je mozda i najruzniji prizor na NBA parketima jos od otvorenog preloma noge Polovine Dzordza A tek brada kako mu stoji na sve to. Oh my gosh! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Možda i unpopular opinion ali NBA preseason je baš teško gledjiva košarka a tek zaključivanje neko na osnovu iste je nebuloza. Ja se uključujem od 24.10. kad krene prava stvar. U ovim pripremnim bar u uvodnim je intencija trenera da vidi na koju dubinu rosteru može računati, znači neki second-tier. I na njima je i naglasak odnosno oni dobivaju najviše minuta u njima. Naravno da se ne mogu donositi neki konačni sudovi na temelju predsezonskih ali ipak se neki uvidi mogu steći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Simmons kaže Harden u Klipersima totijezavršeno. To bi baš bila interesantna postava, ekipa osmišljena sa ciljem da iritira Adama Silvera i Dejvida Šterna. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 2 hours ago, Dracarys said: Pelinka mag, Rivs prima samo četri milke više od Pričarda. 1 hour ago, uini said: to je reavsu kinta sa strane, glavnicu mu daje lebron od kada ga je usvojio Reaves je kao klasičan srpski poslanik/ministar, platica tek malo iznad proseka ali zato članstvo u raznim nadzornim i drugim odborima plus korupcija, namešteni tenderi za braću i kumove i op...izađe na prihode superstara. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 1 hour ago, bodo said: A tek brada kako mu stoji na sve to. Oh my gosh! Traka, brada... Not sure if Klejo or Booker. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Moram priznati da sam baš prijatno iznenađen nastupom Metua. @40Wins ako može koja riječ, dvije o njemu. Jučer je utrpo dve trojke bez koske i treća mu izasla bukvalno iz koša sve pod 45 sa desne strane. Baš lepa tehnika šuta. Lepe kretnje i u odbrani. Vidi se da je košarkaški pismen. Međutim ja ga stvarno nisam pratio prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 10 hours ago, SteveFrancis#3 said: Armani sa trakom je mozda i najruzniji prizor na NBA parketima jos od otvorenog preloma noge Polovine Dzordza false, to se nije desilo na nba parketu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 10, 2023 Author Share Posted October 10, 2023 (edited) Kakav duel 2 teskasa😀 Edited October 10, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 posle je i čet fleksov'o 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Tanak je ovo roster SAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Lagana vožnja Brona i ekipe, do poluvremena je stečeno 20 razlike, posle ušli igrači koji će retko da pipaju loptu tokom sezone. Ispratio sam malo Vembanjamu i Holmgrena, deluje da će za nekoliko sezona da budu ol starovi 1/1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 2 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 1 hour ago, bodo said: Tanak je ovo roster SAS sigurno je da im nije primarni cilj da stignu do plej ofa, vec da vide kako mogu da se razviju branham, sochan, vassel, bassey, eventualno keldon johnson, mada imam utisak da je on to sto sad jeste [uz wembanyamu naravno]. u tom smislu roster nije tanak, ovo je tek prva iteracija gradjenja tima oko wembyja; 5-6 igraca za razvitak je prakticno pola rostera, za prvu sezonu taman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 18 hours ago, bodo said: Moram priznati da sam baš prijatno iznenađen nastupom Metua. @40Wins ako može koja riječ, dvije o njemu. Jučer je utrpo dve trojke bez koske i treća mu izasla bukvalno iz koša sve pod 45 sa desne strane. Baš lepa tehnika šuta. Lepe kretnje i u odbrani. Vidi se da je košarkaški pismen. Međutim ja ga stvarno nisam pratio prije. chimezie će vam biti najkorisnije pojačanje ovog prelaznog roka, mmw dobar je defanzivac, atletičan je, dobro odapinje trojke iz kornera, dobar u kontrama. može da igra i PF i C, i ustvari ne znam šta je on nominalno. prošle sezone je bio rezervni centar u kingsima, pičio je lepu minutažu... len i holms su tokom sezone uglavnom igrali garbidž tajm. kada je počeo plejof uklonjen je iz rotacije i njegove minute je dobio len... to mi je bilo čudno tad, ali verovatno su bili načisto da metu sledeće sezone neće biti u kingsima. prethodnih sezona je uglavnom igrao PF, limitirana minutaža ali uglavnom je ostavljao dobar utisak i bilo mi je drago kada je ostao u rosteru i za 2022/23 sezonu. pre toga mislim da je bio kod grega i da je katovan u nekom momentu. treba da baciš pogled na OI 2021, kažu da je oprao u dresu nigerije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Ajoj kada vidim Bena Simonsa kako stoji sam na 5m a ;uvar na metar od njega i onda spušta glavu dole i kreće u dvokorak, samo mi krenu tikovi kao kod Luj De Finesa u Sen Tropeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 (edited) U napadu ne ocekujem neki flow, ipak su tu 3 igraca koji vole (i uglavnon umeju) izolacije i koliko god da budu postovali jedan drugog i neki okvir napadackih setova, neminovno je da ce narocito u nekim zavrsnicama biti your turn, my turn basketa. Ono sto mislim da ce nam odluciti sezonu jeste suterski doprinos pomocnog osoblja. Otvarace se dosta prostora kada neki od ove trojice odvuce bonus igraca ili natera protivnicke odbrane da puknu (a kao posledica kalkulisanog rizika logicno je da ce se odluciti da bace kocku na nekog od role-playera). Jedino sto Yuta, Allen, Metu, Gordon, Little, KBD treba da rade kada su na parketu sa nekim od ove trojice jeste da metnu te otvorene suteve kojih ce imati sasvim dovoljno. Gordon ce kao kreator sa klupe imati veliki teret na ledjima da stvari izgledaju koliko je moguce pristojno kada starteri odmaraju. Videcemo je li i Allen u stanju da zaista napravi neki poen u ozbiljnim tekmama i van onog sto mu se servira. Ako jeste, to znacajno olaksava menadzment oko rotacija i predstavljace cist luxuz. Ubedjen sam da Durant vise nije u stanju da daje po 40p na visokim procentima u klanici kakva je Zapad. Booker ima realne fizicke limite, kao i Beal, tako da nikako ne vidim scenario u kome se do finala dolazi sa nekom varijantom gde trio pravi 90+ poena, a ostali dodaju jos taj kusur. Napad cw morati da bude mnogo smisleniji od onoga sto je igrano u proslom PO, posto je em ruzno, em neodrzivo kroz dve, tri, cetiri serije. Edited October 10, 2023 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Gordon ce kao kreator sa klupe imati veliki teret na ledjima da stvari izgledaju koliko je moguce pristojno kada starteri odmaraju. mislim da će "menjaža" teren-klupa ići tako da je uvek neko od trojice bajonea zajedno sa gordonom paunovićem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 32 minutes ago, ljutikrilo said: chimezie će vam biti najkorisnije pojačanje ovog prelaznog roka, mmw dobar je defanzivac, atletičan je, dobro odapinje trojke iz kornera, dobar u kontrama. može da igra i PF i C, i ustvari ne znam šta je on nominalno. prošle sezone je bio rezervni centar u kingsima, pičio je lepu minutažu... len i holms su tokom sezone uglavnom igrali garbidž tajm. kada je počeo plejof uklonjen je iz rotacije i njegove minute je dobio len... to mi je bilo čudno tad, ali verovatno su bili načisto da metu sledeće sezone neće biti u kingsima. prethodnih sezona je uglavnom igrao PF, limitirana minutaža ali uglavnom je ostavljao dobar utisak i bilo mi je drago kada je ostao u rosteru i za 2022/23 sezonu. pre toga mislim da je bio kod grega i da je katovan u nekom momentu. treba da baciš pogled na OI 2021, kažu da je oprao u dresu nigerije... Mislim da je planu da igra PF. Čitam sad na forumu da KD ne želi na istu. A par dana prije daje izjavu da je današnja NBA positionless. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Phoenix mi miriše na neki KD/Kajri Bruklin ali možda sam ja samo u denial-u oko njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 21 minutes ago, uini said: mislim da će "menjaža" teren-klupa ići tako da je uvek neko od trojice bajonea zajedno sa gordonom paunovićem Prebacio sam se odmah u PO - nisam siguran da ce taj model biti primenjivan i van regularke, ali moguce je da se varam. U svakom slucaju je neophodno na parketu imati 2 igraca koji ne zavise od kasike saigraca ako se zeli proboj do titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 38 minutes ago, bodo said: Mislim da je planu da igra PF. Čitam sad na forumu da KD ne želi na istu. A par dana prije daje izjavu da je današnja NBA positionless. KD bi da se *** ali da mu ne ***. Legenda. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts