Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, gggggggg said:

jel lillard otpevao vec neku baladu zbog ovog rastanka?

Jeste, zove se Farewell, jutros je kačio Losmi neku sprdnju na tu temu

A imao je to u fioci već 3 meseca 😄 

Posted

Meni je Nurk simpatican, Pumu nikad nisam voleo, ali da se ne lazemo, ovo je u ovom trenutku jeziv downgrade za ekipu. I to ce se jako brzo, ono bas jako brzo pokazati. Do decembra ce ovi koji sad glume optimiste pevati drugu pesmu i traziti Ishketovu glavu.

• Like 3
Posted

Nije mi smešan tvoj stav, već rebrasti čips. Slažem se da je Nurkić downgrade, msm nismo ga se mi džabe otarasili i ja bih birala Pumu anyday. Samo treba sačekati fanove Sunsa koji su krivili Aytona za sve što se desilo ikad u poslednje 2-3 sezone kako mu hajpuju vrednost kad se Nurkić pokaže kao truba(dur)...

Posted

Nije namenjeno tebi, nego ovima koji traze silver lining. Nije problem u Nurkicu, on ce dati ono sto moze i ne treba ni da bude neki all-nba doprinos, ali da si bar izvukao nekog igraca koji moze biti taj peti starter. Ovako pored ove trojice imas Gordona i citavu gomilu borderline NBA igraca. Pa ne moze tako, rodjaci. Mislim moglo bi da je jedan od ove trojice prime Bron, ali posto nije...

• Like 1
Posted

nije nurk los, nego je cesto out.

ocigledno da je sa aytonom doslo do tacke bez povratka, jebiga, nesto to govori i o deandreu, koji je meni, kada je u svom najboljem izdanju, igrac kojeg je uzivanje gledati.

Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Meni je Nurk simpatican, Pumu nikad nisam voleo, ali da se ne lazemo, ovo je u ovom trenutku jeziv downgrade za ekipu. I to ce se jako brzo, ono bas jako brzo pokazati. Do decembra ce ovi koji sad glume optimiste pevati drugu pesmu i traziti Ishketovu glavu.

video sam malopre napredne statse za defanzivu gde je nurkic sveukupno imao bolje brojke. za napad bi vecinom bili irelevantni osim razigravanja, of skoka i pravljenja blokova. tu je nurkic isto u prednosti rekao bih. naravno ako ne bude zdrav, sve ovo nabrojano je za dzabe.

• Like 2
Posted

Mislim da smo gledali isti plej of. Ejton je bio potpuno beznačajan protiv Denvera. Obe utakmice što je Finiks dobio je bilo na krilima Bukera i Durenta. Čak bi i dobili Game 2 , tj. napravili brejk da se CP3 nije tako brzo povredio i bio aut za ostatak serije. 

Jokić je u toj seriji davao all time partije. Na krilima Bukera i Durenta su otkinuli dve pobede i to nije uopšte malo! Sada kada imaju Bredlija Bila i malo čvršću rotaciju, definitivno imaju jače opcije u nadolazećoj seriji protiv Denvera. Denver je u sledećoj sezoni slabiji i titula se sama po sebi dosta teže brani.

Posted
3 minutes ago, Dracarys said:

Mislim da smo gledali isti plej of. Ejton je bio potpuno beznačajan protiv Denvera.

davis je npr imao dve dobre i dve lose protiv denvera i nisu lejkersi dobili nista, posto, jokic.

• Tuzno 1
Posted
1 minute ago, uini said:

davis je npr imao dve dobre i dve lose protiv denvera i nisu lejkersi dobili nista, posto, jokic.

U toj seriji najbolji igrač Denvera je bio Džamal. Kad se lomilo on je uzeo loptu u ruke i donosio pobede. Sve utakmice su bile egal.

Takođe, duo Buker i Durent su bolji od dua Bron i AD za sezonu 2023. 

Durent je klasa iznad AD još uvek.

Posted

A to što je Jokara imao tripl dabl sa skoro 15 skokova po tekmi 47/48% za tri .

Čovek je najbolji igrač lige za prošlu godinu i to za 2 koplja ispred svih.

Marej je imao enorman doprinos, ali priča da je presudio i bio odlučujuć bilo koji xy igrač je omalovažavanje Jokića. 

I to ne važi samo za tu seriju već sve 4

• Like 4
Posted

Vec smo pisali o tome. Jokic je u G1 odigrao historijsku utakmicu, naredne 3 je zadrzan na sasvim prihvatljivoj efikasnosti za najboljeg igraca svijeta. Imao je ucinak s kakvim jednostavno zivis. Glavni problem Lakersa u toj seriji je bio Murray kojem bekovi Lakersa nisu mogli apsolutno nista. Pored ucinka njih dvojice, Nuggetsi su dobili vrhunski ucinak ostatka jezgre (Gordon, KCP, BB i MPJ) dok su Lakersi van AD-Bron dua imali doprinos samo Reavesa i Hachimure. Pogotovo je bitan bio BB koji je bukvalno unistavao Russella kad god se ovaj ukaze na parketu. 

• Like 2
Posted

A gdje je tacno iko napisao da Jokic nije imao historijski PO i da nije bio najbolji igrac Nuggetsa i u RS i u PO? Jednostavno je cinjenica da je Lakerse u WCF najvise ubio Murray jer na njega odbrana nije imala apsolutno nikakav odgovor. 

• Like 1
Posted

Jasno je da nije Jokić sam igrao protiv Lejkersa i da je svako tu morao da potegne kako bi izvukli sve četiri utakmice, a u svakoj su Lejkersi bili blizu. Opet, preterano je reći i da je Marej tu najzaslužniji. U g2 Marej je imao užasno 1/2 i bogovsko 2/2, u g3 obrnuto. U g4 su obojica ravnomerno potegla, ali je opet Jokić na kraju i

mao neke sumanute brojke. Elem, kad se Marej raspadao Jokić im je, naravno uz sjajne partije ostalih, držao glavu iznad vode. To je davalo prostora Mareju da se sabere i nađe svoju igru. A kad preuzme onda je to bilo na HoF nivou. Još kad se pogleda način njihove igre, u kojoj perfektno sarađuju onda se vidi da je rezultat jedna kolektivna zasluga u kojoj se zna ko je prva violina ali i da je ceo orkestar bruka dobar.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Milos 3.14 said:

CP3 i Mudi i poneki pik

Opasno ljigavo biće postade JJ Reddick. Lepo reče Njegoš, daj čoveku klauta pa ćeš viđet kakav je zapravo.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...