Darko Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 10 minutes ago, Miki28 said: Drama queen. Vise promjena brojeva na dresu nego relevantnih sezona u Lejkersima😀 Na sve nacine pokusava da mu se povuku 2 broja a pravo pitanje je da li treba i 1 da mu se povuce? Može mu se, ipak je on king. Drama king, that is. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 (edited) 7 minutes ago, Darko said: Može mu se, ipak je on king. Drama king, that is. On je j.... koja je u trenutku najveceg uspjeha do tada Nuggetsa izasao sa pricom o povlacenju da se sakrije cinjenica da je dobio metlu u WCF. Jadno i bijedno. Jos ovaj govor prije neki dan na dodjeli ESPY nagrada, otrcano😀 Lucky for you guys, today is not that day🤣🤣🤣🤣 Edited July 16, 2023 by Miki28 typo 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ne postoji nijedan razlog da se Lebronu povlači dres od strane Lakersa. Cavsi i Heat svakako, a u Lakersima je on samo jedna fusnota u njihovoj istoriji a ne neki gamechanger. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne postoji nijedan razlog da se Lebronu povlači dres od strane Lakersa. Cavsi i Heat svakako, a u Lakersima je on samo jedna fusnota u njihovoj istoriji a ne neki gamechanger. Slazem se ali nazalost sa ovim cestim mijenjanjem dresova, to mu je upravo i cilj. Da napravi narativ da je u 2 dresa imao neke istorijske momente ( sa 23 sampionska titula i FMVP a sa 6 obaranje rekorda u poenima itd ). Sve zavisi od ove sezone, sa jos jedmom titulom, mogao bih se sloziti da mu se povuce dres ali sa 1 titulom u 6 sezona gdje se u svih 6 nenormalno ulagalo? Nisam impresioniran. Ipak ono sto mu ide u prilog jeste FMVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Naravno ako uzme još jednu titulu onda se menjaju stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Povući će mu jedan broj, to je sigurno, ipak je titulu doneo. U kontekstu istorije Lejkersa nije najbitniji igrač, ali kada se Gasolu povukao, onda se Bronu povlači sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 16 minutes ago, Dracarys said: Povući će mu jedan broj, to je sigurno, ipak je titulu doneo. U kontekstu istorije Lejkersa nije najbitniji igrač, ali kada se Gasolu povukao, onda se Bronu povlači sigurno. Pau Gasol b2b sampion sa ogromnim uticajem, 3 uzastopna finala. 7 sezona, 6 plejof ucesca, 55 plejof pobjeda sa njim u timu. Lebron sampion, FMVP ( znamo da je AD ). 5 sezona, 2 puta bez plejofa, 26 plejof pobjeda. Jako slab return Lebrona u odnosu na investment. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Pa Gasol je važniji za istoriju Lakersa od Lebrona. Barem za sada. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Baš me briga za mišljenja da li je ili nije. Činjenica je da je on FMVP ili narušavaš integritet NBA lige. To nema Gasol. Sve ostalo što si naveo to može da ima i igrač rotacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 Lebron ce se ugurati na konto Wilta ( posebno njega ) ali i Goodricha. Ipak za mene bas ono tema za debatu a posebno ako ne urade nista ove sezone sa ovakvim timom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 32 minutes ago, Dracarys said: Povući će mu jedan broj, to je sigurno, ipak je titulu doneo. zvuči kao da pričamo o mobilnim telefonima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Pa LeBron ne mora više ništa da uradi u karijeri za povlačenje broja. On je to uradio tako što je bio najbitniji igrač u ekipi za osvajanje titule, po NBA merilima. Gasol je pratio Kobija. 9 minutes ago, uini said: zvuči kao da pričamo o mobilnim telefonima. Meni ne zvuči. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 A šta je Gasol bez Brajanta, to si propustio da napišeš. Džaba mi pišeš te brojeve, to moraš da dostaviš Silveru da nešto uradi povodom toga da se i Dejvisu da FMVP. Bron je FMVP i kao takav, on se zabetonirao za povlačenje broja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 Pau je legenda Lejkersa, najjaci trejd ikada. Cak se i Greg Popovic iznervirao😀 O povlacenju broja odlucuju Lejkersi a ne liga i nema nikakve veze sa FMVP ali to je jedino sto ide u prilog Lebronu. Kontra toga 5 sezona, 2 neulaska u plejof, svega 26 plejof pobjeda. 1 titula a ulaganja na nevjerovatnom nivou. Niko nije vise ulagao i komb od Lejkersa. Tu jednu titulu imaju Raptorsi, Nuggetsi u tom periodu😀 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ja bih sabrao 23 i 6 i podelio na 2 i povukao broj 14,5 u Lebronovu cast. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) lebron mora da usere sve zivo. cak i kada je nedvosmisleno king, on upadne u papirologiju. Edited July 16, 2023 by uini 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 (edited) Edited July 16, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Payne je trejdovan zbog tih 6 5 milki TE. Planiraju da urade jos neki trejd ili pokusaj ustede... Jbt, pa mi nemamo pleja vise nikakvog, Armani ne moze da ga igra fultajm, a Beal jos manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 Just now, SteveFrancis#3 said: Payne je trejdovan zbog tih 6 5 milki TE. Planiraju da urade jos neki trejd ili pokusaj ustede... Jbt, pa mi nemamo pleja vise nikakvog, Armani ne moze da ga igra fultajm, a Beal jos manje. Usteda, manji porez za skoro 26 miliona, tako nesto. Svakako stoji to sto si napisao za TPE pa vidjecemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Hoćemo pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Payne je trejdovan zbog tih 6 5 milki TE. Planiraju da urade jos neki trejd ili pokusaj ustede... Jbt, pa mi nemamo pleja vise nikakvog, Armani ne moze da ga igra fultajm, a Beal jos manje. Šta će vam plej, evo Partizan je igrao bez pleja i ništa vam nije falilo Edited July 16, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) 11 hours ago, Dracarys said: Činjenica je da je on FMVP Niko ne može da zabrani FMVP kako će da se zove... Pardon, koji broj će da nosi. Edited July 16, 2023 by Davai Davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 (edited) Edited July 17, 2023 by Marko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 (edited) MJ 2.0 That feeling of being underrated will always be part of the drive that keeps me going. Edited July 17, 2023 by DameTime reč 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts