Milko Miller Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Posle Kokoskova drugi pravi stranac u NBA istoriji kao head coach. Čestitam 💪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Srećno majstore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 19 minutes ago, Miki28 said: Srecno💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Nudi se 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Jako glup potez Adebaja ono kačenje za obruč. Promašio kucanje i dao Denveru vremena da dođu do vazduha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 raptorsi izgleda krecu u rebuild. trent jr je fa, van vleet isto. og i siakam na pijaci ako dodje prava ponuda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 1 hour ago, Milos 3.14 said: Nudi se Nisam siguran ni sam zasto ali bas gotivim Grenta. That being said, Denveru ne treba a Majami vrv bi voleo malo drugacijeg pf-a (mada bi se realno uklopio u tu skupinu niskih al nabijenih i nabrijenih basketasa). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Gordon sa gadoscu preskace gajbu Jelena da dodje do police sa rakijom, Sombor 2023.godina kolorizovano 3 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 7 hours ago, DameTime said: Yes, sir Kakav cringe, majko mila. Inače Janis mi sve više i više postaje antipatičan kao lik, a baš sam ga gotivio. Ko da je unajmio neku brand management kompaniju kao u onoj nedavnoj South Park epizodi. Edited June 11, 2023 by Darko 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 19 hours ago, uini said: malo se prica o medziku, on je za mene iznad lebrona, kao i larry bird ali je to nebitno, vec taj neki grejtnes. dobar je medjik, ali od njega se to i ocekivalo djems vorti je taj od koga je sve pocinjalo i zavrsavalo se 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 he was worthy [dostojan] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 burnie zavrsio u hitnoj 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 8 hours ago, Horium said: Nisam siguran ni sam zasto ali bas gotivim Grenta. That being said, Denveru ne treba a Majami vrv bi voleo malo drugacijeg pf-a (mada bi se realno uklopio u tu skupinu niskih al nabijenih i nabrijenih basketasa). I meni je Grant gotiva, nadam se da ide iz Bostona u neku ekipu gde će više igrati. Vrlo zahvalan igrač 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 34 minutes ago, NikadProtivKaline said: dobar je medjik, ali od njega se to i ocekivalo djems vorti je taj od koga je sve pocinjalo i zavrsavalo se Zamalo da uspijes😀 Magic sampion i Finals MVP 1980 a onda titule 1982, 1985, 1987, 1988. Worthy tek na draftu 1982 usao u ligu i onda sampion 1985, 1987, 1988. 5tica za trud svakako👍 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 28 minutes ago, uini said: he was worthy [dostojan] Spoiler Inače Even on Lakers teams dominated by fellow Hall of Fame members Abdul-Jabbar and Johnson, Worthy stood out as a star during their years together. He led the Lakers in playoff scoring in their championship runs in 1987 (23.6) and 1988 (21.1) and was second to Abdul-Jabbar in the 1985 championship run (21.5). He always saved his best for the playoffs and averaged 3.5 points higher per game than in the regular season. Idol svih nas klinaca koji smo sredinom 80tih pokušavali da igrammo basket sa naočarima (sounds great, doesnt work) 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 6 minutes ago, freethrow said: Reveal hidden contents Inače Even on Lakers teams dominated by fellow Hall of Fame members Abdul-Jabbar and Johnson, Worthy stood out as a star during their years together. He led the Lakers in playoff scoring in their championship runs in 1987 (23.6) and 1988 (21.1) and was second to Abdul-Jabbar in the 1985 championship run (21.5). He always saved his best for the playoffs and averaged 3.5 points higher per game than in the regular season. Idol svih nas klinaca koji smo sredinom 80tih pokušavali da igrammo basket sa naočarima (sounds great, doesnt work) Big game James 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Je l ja tripujem ili nema više Džordana u NBA džinglovima? Možda sam još pod utiskom filma Air u kojem nisu imali muda da prikažu Džordana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 4 minutes ago, freethrow said: Je l ja tripujem ili nema više Džordana u NBA džinglovima? Možda sam još pod utiskom filma Air u kojem nisu imali muda da prikažu Džordana. Kako mislis nema ga? Sto se tice filma, mislim da je i bolje sto ga nisu prikazali. Previse upecatljiva faca koja bi i skrenula paznju sa teme filma sa nekim glumcem koji bi u najboljem slucaju mozda u nekim obrisima podsjecao na MJ-a. Svakako i ovako za mene odlican film. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 7 hours ago, Darko said: Kakav cringe, majko mila. Inače Janis mi sve više i više postaje antipatičan kao lik, a baš sam ga gotivio. Meni ovo ne smeta, dosta sportista kači te... motivacione poruke sebi na SM. Naravno da ima svog PR-a, ali deluje mi da Janis poprilično ima kontrolu nad svojim društvenim mrežama i da ih on sam koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Toga smo se i plašili. Da sam smišlja ove poruke. 4 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 48 minutes ago, DameTime said: Meni ovo ne smeta, dosta sportista kači te... motivacione poruke sebi na SM. Naravno da ima svog PR-a, ali deluje mi da Janis poprilično ima kontrolu nad svojim društvenim mrežama i da ih on sam koristi. Znam da je daleko od jedinih, ali se ne sećam da je tako nešto radio u prošlosti, mada nije da ga pratim na social media. U svakom slučaju, post me podsetio na Instagram ribe koje stave svoje dupe u prvi plan i ubace neki motivacioni kvot iznad slike. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Možda smo našli izmenu za Stefa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 10 minutes ago, Darko said: Znam da je daleko od jedinih, ali se ne sećam da je tako nešto radio u prošlosti, mada nije da ga pratim na social media. U svakom slučaju, post me podsetio na Instagram ribe koje stave svoje dupe u prvi plan i ubace neki motivacioni kvot iznad slike. Dobro, sad si malo banalizovao 😄 ovde ne vidim nikakvu seksualizaciju njegovog tela. Nije on nešto promenio ponašanje, nego se ranije na to nije obraćala pažnja koliko sada. Malo off topic, mislim da će Bronov mlađi sin, Bryce, biti bolji košarkaš od Bronny-ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Dobro, sad si malo banalizovao 😄 ovde ne vidim nikakvu seksualizaciju njegovog tela. Nemoj da ja sada počnem da kačim svoje topless slike na forumu. A kada me optužite za seksualizaciju, ima da vas prozivam za seksizam U svakom slučaju, mislio sam na attention seeking deo, ne na seksualizaciju. 8 minutes ago, DameTime said: Nije on nešto promenio ponašanje, nego se ranije na to nije obraćala pažnja koliko sada. Moguće i to. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 12 minutes ago, Darko said: Nemoj da ja sada počnem da kačim svoje topless slike na forumu. Nemam problem s tim, izvolte u salonu Samo stavi u spojler huehue 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts