Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, uini said:

jesil jokicev konj ili samo konj? to je vazno a luchifer nije uracunao, zna se iz cije dulove to kujne dolazi.

Evo mi bllzu prve titule. Čeka se i taj New York da jednom osvoji.

• Ha-ha 2
Posted (edited)
3 minutes ago, Nugetlija said:

Evo mi bllzu prve titule. Čeka se i taj New York da jednom osvoji.

Kad si pre napravio novi nalog i ispisao ovoliko postova za 2 dana. :P

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Posted

njujork je osvojio dve titule, bio jos par puta u finalu.
Ah te 99te sam mogao cele noći navijat za Charlie Warda i Chriss Childsa, a sad se mučim ko KONJ da ostanem budan između 4-5
  • Ha-ha 1
Posted

Još jedna. Danas smo ih definitivno slomili, jer na kraju ne samo da nisu preokrenuli nego su izgubili i minute kad je Jokić imao 5 faula. Po svemu sudući Miami može da dobije jedino ako se osim Jokića niko drugi ne pojavi. A to se desi svaku 5,6 utakmicu.

Posted
49 minutes ago, Redstar0356 said:

Nadam se da ce Dzimika da se izvuce iz kanala, mnogo je silio sinoc. Mada ja sam gledao iz kreveta trecu i pola cetvrte. Idemo Majami

Na vreme je Jimmy počeo da pravi one majice i brendira kafu, dok je još trajao hajp oko ulaska u finale. Ja inače gledam ove utakmice stojeći, iz poštovanja prema Heat culture i našoj novooformljenoj navijačkoj grupi KONJI.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Luchifer89 said:
13 minutes ago, DameTime said:
Yes, sir

Shirtless vežbanje sedmeraca, naaaajs

The work will be done

aka

Desetobojci will dethrone Konje next season

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
6 hours ago, Drug Crni said:

Inače,kad su pre 4,5 godina ovde bili Monte Moris i još jedan saigrač iz Denvera (ne sećam se koji)..bili su i na vikendici..Jokić doveo jednog majstora za lokalne specijalitete (riblji paprikaš,gulaš itd) da im sprema..nisu mogli da se priviknu ni na šta..morala Nikolina mama da dođe i svaki dan im peče pljeske i pomfri..ništa drugo nisu jeli :classic_biggrin:

Ovo objašnjava zašto je Monte trejdovan. :classic_biggrin:

• Like 2
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...