Green23 Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) 2 hours ago, Miki28 said: AD i Lebron procitali koja ce se akcija igrati i obijica na strani pomoci, preuzimali👍 Kakva crno čitanje akcije, pa od kadeta se poslednji napad brani preuzimanjem, odmah na startu su odradili preuzimanje. Pogotovo u ovoj situaciji kada se ne ostvaruje nikakva prednost u korist GSW-a. Ovde je najveću grešku napravio Vigins, jer je morao da reši preko Šrudera 1na1, nije moralo da se ide na 3. Edited May 9, 2023 by Green23 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Ja se ne slažem da je sinoć igra bila loša. Sa Pejtonom u petorci dobili smo dosta lakih poena na obruču i dobar protok lopte. Problem je što promašujemo veliki broj otvorenih šuteva. I to što Pul kao neko ko je bio lider klupe ne postoji u ovom doigravanju. Kari sinoć nije bio baš dobar. Nije morao na kraju dva puta zaredom da napada Dejvisa izolacijom. Mogao je lagano neki pik da se odigra ili makar da cilja da napadne drugog igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Lune Setac, cetvrti tog imena, da ima vise poena nego Klejo i Bazenko zajedno... 4 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 ne pitaju se lejkersi nista u ovoj seriji. idemo dalje #za nasu decu 💪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 9, 2023 Author Share Posted May 9, 2023 1 hour ago, Green23 said: Kakva crno čitanje akcije, pa od kadeta se poslednji napad brani preuzimanjem, odmah na startu su odradili preuzimanje. Pogotovo u ovoj situaciji kada se ne ostvaruje nikakva prednost u korist GSW-a. Ovde je najveću grešku napravio Vigins, jer je morao da reši preko Šrudera 1na1, nije moralo da se ide na 3. Green je isao na Srodera. Ovo je hammer akcija GS koju cesto igraju i gledaj Lebrona kako je od starta znao sta ce da se igra i kako preuzima Klaya od Walkera IV a onda salje AD na Klaya jer je AD bio spreman da krene na Greena da stiti obruc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) Lebronu nema ravnog što se tiče čitanja igre i skautinga protivnika. Kad su ga pitali pred seriju sa MEM da li razmišlja o tome i čovek je izlistao otprilike kompletan skauting report za tu ekipu. Edited May 9, 2023 by DameTime slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) 1 hour ago, Green23 said: Kakva crno čitanje akcije, pa od kadeta se poslednji napad brani preuzimanjem, odmah na startu su odradili preuzimanje. Pogotovo u ovoj situaciji kada se ne ostvaruje nikakva prednost u korist GSW-a. Ovde je najveću grešku napravio Vigins, jer je morao da reši preko Šrudera 1na1, nije moralo da se ide na 3. Ajde što Ameri vole da naprave od ničega nešto, ali da se naši ljudi pale na to? Grin uzeo loptu, zaleteo se bez ikakve ideje, izgubio loptu, ali ajde da tu nađemo neku nauku Lajkersa Edited May 9, 2023 by realno *w 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 1 hour ago, Malkolm Brogdon said: Jbg, bice bolje naredne godine. Ne ide sa ovakvom partijom Kleja. Ne ne druze, pa sto samo naredne godine? Ma jos 10 godina uzmite da jašete, malo vam je bilo 10 godina. Nekako poetski, Lebron zavrsava uspesne Karijeve Plejof serije, ali nadam se da u tom procesu on se nece zakititi novom kitulom. Sledece sezone borba za plejin, za kaznu, pošto ste se tako jeftino prodali, a lišili nas SAC-LAL serije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Ne bih da rušim sneška, ali Kingi tek ne bi imali šanse protivu Lejkersa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 11 minutes ago, DameTime said: Lebronu nema ravnog što se tiče čitanja igre i skautinga protivnika. jokic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) 11 minutes ago, uini said: jokic? Actually može i on u tu convo, i kod njega se to vidi na terenu i tokom TO. Edited May 9, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 9, 2023 Author Share Posted May 9, 2023 29 minutes ago, realno *w said: Ajde što Ameri vole da naprave od ničega nešto, ali da se naši ljudi pale na to? Grin uzeo loptu, zaleteo se bez ikakve ideje, izgubio loptu, ali ajde da tu nađemo neku nauku Lajkersa Sto se ne bi palili na odlicno citanje akcije protivnika i odbranu u finisu meca? Najjace da budemo roboti pa da se gleda utakmica i ravna linija. Vrvt Kerr zna vise od tebe i mene pa sam kaze da su igrali hammer akciju za otvorena 2 ili 3 poena a gle cuda, upravo Green i Klay to igraju u toj akciji. Greg Popovic isto dosta puta koristi ovu akciju kao specijal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Smesi se finale iz pakla, Lejkersi - Boston 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Just now, Magia said: Smesi se finale iz pakla, Lejkersi - Boston Posebno za tu priliku, nek moderacija otključa Tatu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) Ja se izvinjavam na koštunica mode-u..kad sam ja pratio NBA bio je jedan dobar igrač Geri Pejton. Ima li ovaj u GSW veze sa njim? Edited May 9, 2023 by Drug Crni slova Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 2 minutes ago, Drug Crni said: Ja se izvinjavam na koštunica mode-u..kad sam ja pratio NBA bio je jedan dobar igrač Geri Pejton. Ima li ovaj u GSW veze sa njim? guglaj, ne smaraj. @Drug Crni, https://letmegooglethat.com/?q=is+gary+payton+II+related+to+gary+payton%3F 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 5 hours ago, jabadabaadu said: Ne znam šta se desilo sa Pejtonom, nije se vraćao otkad je izašao u svlačionicu. To je i odlučilo meč. Isao na Markovdan, pa usput svratio negde i na treci dan Djurdjevdana da ispostuje. Poturili mu neku rusku, koja se izgleda malo pokvarila, ali bice spreman za narednu, ne sumnjam. Spoiler 😅 Stavio sam u spojler za svaki slucaj, da ne iznenadi nekoga sa osetljivim stomakom. Kakva retkost od situacije. Pre bih ocekivao da se desi u nekom pionirskom uzrastu, a ne u NBA. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 9, 2023 Author Share Posted May 9, 2023 13 minutes ago, DameTime said: Posebno za tu priliku, nek moderacija otključa Tatu Lejkersi-Denver bi bio za tatu. Nisu aktivni toliko Bostondzije ( fini neki ljudi, glasnu se s vremena na vrijeme ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Napravićemo mi tatu i na ovoj temi i gde god treba, samo prvo onaj Buker da malo oladi. 🤒 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 24 minutes ago, DameTime said: Posebno za tu priliku, nek moderacija otključa Tatu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 12 minutes ago, Miki28 said: Lejkersi-Denver bi bio za tatu. Nisu aktivni toliko Bostondzije ( fini neki ljudi, glasnu se s vremena na vrijeme ). Nisu toliko aktivni, ali kad se aktiviraju bude težak okršaj s vama Jezerašima 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 9, 2023 Author Share Posted May 9, 2023 7 minutes ago, Smrtokapa said: Napravićemo mi tatu i na ovoj temi i gde god treba, samo prvo onaj Buker da malo oladi. 🤒 Red je da saspe neku i od 50+ poena. Jos 2 pobjede u ovoj rundi pa o da nek oladi u WCF😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 10 minutes ago, Don Dusko said: Mnogo malo posla imate, treba nešto i da radite! @Smrtokapa Dje si bio pre par strana, cela tema je bila Tata-style 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Hvala uini Rekao bih da je u ovom slučaji iver pao malo dalje od drveta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 6 minutes ago, DameTime said: @Smrtokapa Dje si bio pre par strana, cela tema je bila Tata-style 😄 Jbg, frka na poslu, ili što bi se drugim rečima kazalo: 6 minutes ago, DameTime said: Mnogo malo posla imate, treba nešto i da radite! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts