DijametralnoSuprotan Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Sudjenje kao onomad u Podgorici. Tesko ce ovo ici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Odavno nije bilo ovako očigledno navlačenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Tahikardiju nisam ni primetio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 prestao sam da gledam kod ovog faula u napadu lesora koji je sviran kao 2+1 cestitke najvecem srbinu za logistiku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.J Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 sa ovakvim sutem za 3 nemamo sta da trazimo, na stranu za ovu pljacku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Just now, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Odavno nije bilo ovako očigledno navlačenje Nije bilo od prošlosezonskog finala ABA lige... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 17, 2023 Author Share Posted February 17, 2023 Ubijaju nas. Užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Jadni mi sa ovakvim sudjenjem. Strasno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ne znam koji kurac se ovo igra, zašto dopuštamo da nas ponižavaju. Derbi u EL je milina ali ovaj cirkus stvarno ne treba igrati, kad već ne moramo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Pazi faul Markovica sviran minut kasnije,sramota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Spec. Nikolic sa druge strane terena svira fantomski faul opet 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 U pravu je bio Sektor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ja bih ovo napustio. Neka osvoji Željko eto mu. Isteraše Duška da se omleči Željko posle tri godine 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Hahaha sudija ispod koša pokazuje aut, a Nikolić koji je dalje i nije mogao da vidi kontakt, svira faul 😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Oruzana pljacka 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ali na "Mocartu" je Dusko iskljucen zbog prigovora za Lazarevicev faul. Ne spominje se prethodna situacija sa Smailagicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 (edited) uz sve gluposti sudija, oni jesu bolja ekipa trenutno, ne pravi se 15 razlike u prvom poluvremenu (samo) tako što te guraju sudije duško je u nekom trenutku ispustio ovaj tim i to se vidi već jedno mesec dana umesto da par tako kvalitetnih bekova iskoristimo za uspostavljanje neke dinamične up tempo igre, da koristimo i tranziciju, da se traži pas više.. mi smo se nekako zakucali na izolacije, pa čak i u slučaju Kampaca.. daj mu loptu pa gledaj kome će da asistira kao da je mađioničar. sve u svemu, nije to lepo posloženo, a kad je tako, ni pojačanja -- ma kakva bila -- ne znače previše Edited February 17, 2023 by medobrundo 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 dva bacanja za ovo?? uros nikolic seljacina kao glumi nesto, on sudi sa druge strane. on je i iskljucio duska.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Mi smo sramotni al uz ovakvo sudjenje sve ispod 20 razlike je ravno pobedi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 E moj Obradovicu. Pisam ja na tvoju uspeanu trenersku karijeru kad si doso ovde da se valjas u blatu sa ovim olosima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 2 minutes ago, mister-no said: Ja bih ovo napustio. Neka osvoji Željko eto mu. Isteraše Duška da se omleči Željko posle tri godine Oni bi se ugasili kada bi i ovu godinu zavrsili sa 0 trofeja. Ne sme nista da se prepusti slucaju, pogotovo u domacim takmicenjima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 U pravu je Medo, nevezano za sudije,igra nam od pocetka ne lici ni na sta. I uz vetar u ledja,Partizan osetno bolji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 5 poena posle iskljucenja duska umesto 2 za nas lesorova situacija ista kao sudjen prekrsaj vildozi sudjeno 2+1 umesto prekrsaj.. jos 3 poena navucena.. prekrsaj za dva bacanja nanalija.. jedno 10 poena su im poklonile sudije.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Pazi faul Markovica sviran minut kasnije,sramotaTu je sve bilo jasno...kovasjebe stejtment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Gde je kohones momci ?? Nijedna trojka ... Kakav strah. au..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts