displejnejm Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) Ljudi, nisam pratio od početka, zašto ovi komentatori tvrde da se Vildoza sigurno neće vraćati iako je na klupi? Jel neko iz Zvezde potvrdio to? I kako je delovala povreda? Edited December 30, 2022 by displejnejm Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Mučio sam muku sa strimovima, ali sam uspio u cjelosti pogledati ovaj povratak u život. Smiješno je koliko lagano Nedović ostvari prednost promjenama brzine i pravca. Najbolji srpski atleta definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wakeup Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Holland super rola i ofanzivno i defanzivno za njegove standarde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Just now, displejnejm said: Ljudi, nisam pratio od početka, zašto ovo komentatori tvrde da se Vildoza sigurno neće vraćati iako je na klupi? Jel neko iz Zvezde potvrdio to? I kako je delovala povreda? Zato sto je u civilu, presvukao se. Ne treba niko da ti potvrdi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 8 minutes ago, srlepajce said: Kazu da se na 6:20 1/4 vidi kako se Luca povredio Zadnja loza Moracu da vratim na poluvremenu Šta to može da znači u smislu dužine odsustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 A Campazzo ni kriv ni dužan prati ovo sa klupe. E jebem ih nesposobne sve. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Znalo se naravno i pre, ali biće ovde pakleno teško izvuci pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 2 minutes ago, displejnejm said: Ljudi, nisam pratio od početka, zašto ovi komentatori tvrde da se Vildoza sigurno neće vraćati iako je na klupi? Jel neko iz Zvezde potvrdio to? I kako je delovala povreda? u odelu je, pored Dzonija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 5 minutes ago, Sector said: A kako ih sere jebo im p mater više. Ova panjina Satoranski nikad više neće ovako šutirati. U zivotu svom nije dao 4 trojke za poluvreme odgovorno tvrdim A jes ih okupio Sarunas svaka mu cast, retko nesimpaticna skupina na celu sa njim samim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) Sto bi se ovde moglo cesto procitati, ne da se usranom do potoka. Em povrede, em ovi ne promasuju. Valjda cemo uspeti da odigramo konkurentno do kraja pa sta bude. Edited December 30, 2022 by necke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Ali kad vidim Kampaza kako slavi svaki kos.. A i Polnara je lozana, ako dodje, kakvu ce energiju imati ovaj tim.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Just now, bosMan_jr said: U zivotu svom nije dao 4 trojke za poluvreme odgovorno tvrdim A jes ih okupio Sarunas svaka mu cast, retko nesimpaticna skupina na celu sa njim samim. Kosarkaski PSG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 petrusev fantazija bela mitska zver sa mekom rukom mad dog se pojavio nemanja ih pokidao u drugoj, rasturio im je odbranu. mogli smo biti u plusu ali nije ni ovako lose. bez dva najbolja igraca + tacno je ekipa pala kad se luca povredio ali tu smo. jos oni imaju 7/11 trojke, ne moram ni da gledam znam da satoranski nijednom ove sezone nije imao 4/4 trojke. i da lazin ulazak nas je podigao u odbrani, uopste laza pokidao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Produžiti Filipa što pre!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Steta za Vildozu, tesko ce se ovo dobiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Sad samo da izadjemo kao pitbull-ovi... samo to, borba pa kako bude. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Pitanje je koliko ćemo moći da izdržimo u ovom ritmu. Baš fali i Martin da odmeni malo Petruševa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Just now, Kooineeperk said: Sad samo da izadjemo kao pitbull-ovi... samo to, borba pa kako bude. Slažem se, da udjemo fokusirani u dp. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Sto se mene tice bitniji mi je Vildoza nego ova pobeda,momak je zver,paklen igrac kao i covek koji mnogo utice na ovu ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki1988 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Vildoza se uhvatio za nogu ali ne deluje ozbiljna povreda, bar se nadam da je tako, igrao je posle toga jos minut masirajuci nogu povremenoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Trenutak kada se Vildoza uhvatio za zadnju ložu Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 7 minutes ago, quentin said: Šta to može da znači u smislu dužine odsustva? Pitanje koji stepen povrede Istegnuce je najbezazlenije. To moze i masazama dobrim Ne daj Boze rascep neki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Ivanovic,Martin,Vildoza...Puno brate,puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Ma videlo se da otezano hoda i da se drzi za lozu povremeno, nadao sam se da nije nista, ali jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 1 minute ago, Nini3112 said: Sto se mene tice bitniji mi je Vildoza nego ova pobeda,momak je zver,paklen igrac kao i covek koji mnogo utice na ovu ekipu. Meni bitnija ova pobjeda jer cemo se pokrpiti kasnije a Barsu mozes 1 dobiti u Pioniru. Svakako da je pitanje vremena oko Facua a i ovo Lucino ne djeluje ozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts