Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako se izuzmeva ovaj wtf šut Vildoze iz kornera, svidja mi se što je primetno više odgovornosti u igri, na obe strane terena. Nema češanja po mudima u odbrani, i egzibicija na granici cirkusa u napadu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, suptil said:

Nije Asvel los nego je Ivanovic dobar trener. Stice se utisak da bi Asvela resio i prethodni trener. Cisto sumnjam u to. Ozbiljna prednost na poluvremenu. Kvalitetan trener ovu prednost ne ispusta do kraja meca.

Odbrana je svakako na mnogo boljem nivou, ali ovo sto asvel igra je smešno: 0/9 za tri, 30% šut za dva poena. To ne može samo rezultat dobre odbrane da bude. 

Posted (edited)

Energija i agrrsivnost na nivou, Dusko rotira, ali su mu rotacije kao i petorke na terenu smislene.

U napadu se cesto pogubimo, ima tu jos dosta prostora dok ne nalegne.

Odbrana odlicna, mada i Asvel daje dosta prostora za tako nesto

Iznenadjenje mi je koliko ovaj Fal moze da igra

Edited by dzakala
Posted
1 minute ago, Milko Miller said:

Odbrana je svakako na mnogo boljem nivou, ali ovo sto asvel igra je smešno: 0/9 za tri, 30% šut za dva poena. To ne može samo rezultat dobre odbrane da bude. 

To za sut mozemo da kazemo na kraju meca ako u drugom ispale deset trojki i udju 2. Ucice i njima vezani sutevi sa distance... 

Posted
1 minute ago, Sam B said:

Bukvalno ništa sudije nisu ni na našu štetu ni u našu korist odsvirale.

Nesvirani faul Holanda na centru posle koje Asvel gubi loptu. licna Tajusu u napadu, nesviran faul nad igracem Asvela koji je odleteo u aut kod nase klupe. Ovoga se secam, mislim da je bilo jos toga. 

Mislim, ne bunim se, samo da potraje.

Posted

solidno poluvreme, ali ne i odlicno kako se mozda da zakljuciti po rezultatu

asvel bas los, nema ko da kupi kos kod njih

mi standardno sa nekim idejama u napadu koje ne prolaze i nemaju igraci taj kvalitet da iznesu neka resenja

ali vrlo dobra energija u odbrani + domaci parket donose prevagu

mislim da su ove tupave ideje sa svakog drugom loptom na bentila dole nasledje koje je ivanovic dobio

ne verujem da ce njemu to biti go-to akcija

nedovic/dobric i dalje van forme, tu imamo neki prostor za rast u narednom periodu

martin/holand jbg deluju kao visak, uz vec prezaljenog bludnika...koji ce da uzima svoju kinticu naredne 2 godine u civilu

njih dvojica out, luvavu/ilic in pa da se sibamo

Posted

ali boli koliko je ovaj asvel bez de koloa uzasna ekipa.

6-28 sut, kako sutnu trojku znas da nece uci. koliko je samo smesan onaj midjet plej...

bili su zreli za nekih 20+ razlike.

mi odlicni u odbrani.

luca je ono zbog cega se voli basket.

• WOW 1
Posted
9 minutes ago, pantelia said:

Nesvirani faul Holanda na centru posle koje Asvel gubi loptu. licna Tajusu u napadu, nesviran faul nad igracem Asvela koji je odleteo u aut kod nase klupe. Ovoga se secam, mislim da je bilo jos toga. 

Mislim, ne bunim se, samo da potraje.

Evo, počeli su da kompenzuju.

• Like 1
Posted

Covicu sledeci put slusaj Zvezdase...daleko ces da doguras.. Zvezdasi su pametni navijaci u razumeju kosarku!!!

Odlicna utakmica za sada ! 

Kod Ivanovica nema cile mile..

Jos u fudbalski klub da udje pravi trener i da kidamo!

Posted

Dobro je da je Asvel oslabljen večeras. 

Ali boli koliko su pojedinci zalutali ovdje. 

Dok ovo pišem, Dzoni se svađa sa loptom i ona dobija duel. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...