Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrić je stvarno MVP ove ekipe, makar zabada trice. Posle trojke kojom je otvorio utakmicu, odbrana se potpuno koncentrisala na Puntera. Mene iznenađuje i da oni ovako dobro grade skok, obično im je to bila boljka tokom sezone.

Posted
Samo je trebalo na početku odigrati agresivno i ne dozvoliti im da imaju otvorene šuteve za 3, to im daje energiju ako uđe i onda melju... Nismo prava ekipa, previše oscilacija i mekih igrača...
To sam baš cenio kod Radonjića.
Nije bilo trika da se uđe tako u utakmicu. Ako treba dvadeset faulova ali ima krv da propišaš za koš.
  • Like 3
  • Thanks 2
Posted

Predao se repati, nema trunke energije u njemu. A s ovim nesretnim Pefijem ce me sahraniti.

Po ovom sad flopu Lesora koji mu rutinski donosi dva bacanja je jasno da promila sanse ovde nije bilo za pobedu. Ali nisam bas ocekivao da se ukupno dva igraca pojave - Faku i Dobric.

• Like 2
Posted

Žao mi je što su nam ponudili neku nadu da možda možemo da okrenemo

Sramotna partija. Bezmudaška. Da podsetim da smo mi prošle sezone krv propisali u G5.

Dobriću kapa dole. 

• Like 2
Posted

Mislim, ajde kad Lessorta Mitrovic dodirne pa da padne, ali kad ga 20 cm manji igrac dodirne i on padne i dobije faul, to je vec malo previse.

Posted
Just now, Zvezdinho said:

Do juce ste terali tog Dobrica, sramota za neke, i to velika.

Nek odigra lik nesto i tokom sezone

• Like 2
Posted (edited)

Nista, zasluzeno ce biti sampioni.

Izasli su sa stavom kako treba da se igraju ovakve utakmice(Grobari) a kod nas da se zapitamo sto su se neki uplasili.

Luca i Nedovic pogotovo.

Edited by Don Dusko
  • Like 2
Posted
Just now, Zvezdinho said:

Do juce ste terali tog Dobrica, sramota za neke, i to velika.

Sta je sramota? Sto je potpisao za Virtus pre zavrsetka sezone pa mu kazemo srecan put? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...