duboko Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Posle trojke Vildoze prave seriju 17-3 a mi izlazimo iz bonusa na silu, 6 sekundi pre kraja (pri tome uz jedan nameran faul). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Bas je Kuzmic dobar napadac...Pogotovo sa posta...Pre bi mu ispala lopta nego sto bi uspeo da resi sutaciju a Hasan seckati jbg ne moze. Za Martina baš i nisam siguran, protiv Bajerna je imao par dobrih poteza u napadu. Kuzmić je već primer navijačke šizofrenije. Čas je penzioner, a čas spasilac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Ma dajte da se ne zajebavamo. Sa ovakvom Cibonom sve da su im i ulazili svakakvi sutevi šta i jesu faktički nismo jednostavno smjeli to izgubiti. Ovo je velika bruka za nas tim. Zadar i Split su timčine za ovu Cibonu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Da smo pobedili siguran sam da bi branili onih +16 protiv kkp ovako videcemo Problem je i prenatrpan roster sa malo kvaliteta Trebalo je seci odredjene i ostatku igraca dati uloge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 sa ovakvom igrom u zadnjih par nedelja nama ni +30 ne bi bila dovoljna zaliha protiv partizana. Mozda je ovako bolje, nece morati da nas ponizavaju da bi stigli do prvog mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 3 minutes ago, bodo said: Ma dajte da se ne zajebavamo. Sa ovakvom Cibonom sve da su im i ulazili svakakvi sutevi šta i jesu faktički nismo jednostavno smjeli to izgubiti. Ovo je velika bruka za nas tim. Zadar i Split su timčine za ovu Cibonu. Upravo tako, ovo je bas samarcina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: Problem je i prenatrpan roster sa malo kvaliteta Malo kvaliteta? Vildosa, Nedovic, Kampaco, Petrusev...Sasvim solidno.. Da si rekao neizbalansiran slozio bi se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 12 minutes ago, TB Told said: 🤣 Došao kod nas sa prosekom u Evroligi iz prethodne sezone od 15 poena, 4,6 skoka i 4 as. Ja se isključujem. Prosek je bio 11 peona a klub je zavrsio ucesce sa 3-7. Kao da sad uzmemo igraca iz Bajerna tipa Djedovica kao najvece pojacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Malo kvaliteta? Vildosa, Nedovic, Kampaco, Petrusev...Sasvim solidno.. Da si rekao neizbalansiran slozio bi se. Na to sam i mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Da dozivim da jednom i mi zapevamo uprava napolje, dosta je ovih bitangi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 (edited) 21 minutes ago, drakon1 said: Prvi poraz? Nisam za smenu, ali prvi poraz gde bi se moglo diskutovati o treneru ovo sigurno nije. Oni su u ABA izgubili od nas i Cedevite. U EL su gubili zbog gluposti protiv solidnih EL ekipa. mi gubimo i od tih, a Zadar i Cibona dodju jos pride na to... Mogli su i sinoc da izgube, ali ih je usrao Nunalijev sut, bukvalno je sekunda i po falila za slicnu kofu govana, koju sada mi polivamo po timu i pre svega treneru, cija je zasluga sto uopste imamo oko cega sada da se sekiramo. Da nas nema, valjalo bi nas izmisliti kao navijace🙄 Edited March 5, 2023 by Gudura 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 2 minutes ago, Redstar0356 said: Prosek je bio 11 peona a klub je zavrsio ucesce sa 3-7. Kao da sad uzmemo igraca iz Bajerna tipa Djedovica kao najvece pojacanje. Ipak igrao pre nas El? Malopre reče da nije. Sledeći zadatak, da pokažeš kako je 155 poena podeljeno sa 10 utakmica = 11 poena u proseku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Just now, Gudura said: Mogli su i sinoc da izgube, ali ih je usrao Nunalijev sut, bukvalno je sekunda i po falila za slicnu kofu govana, koju sada mi polivamo po timu i pre svega treneru, cija je zasluga sto uopate imamo oko cega sada da se sekiramo. Da nas nema, valjalo bi nas izmisliti kao navijace🙄 Ne kazem da su oni bolje igrali, a imali su i srece. Ali, mi igramo lose na SVIM frontovima vec mesec i po dana, njima je ovo posle duze vremena ispad na dole koji su jos uspeli da rese u svoju korist. Kup je izuzetak za obe ekipe. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Quote Trener Crvene zvezde Duško Ivanović govorio poslije poraza od Cibone u 20. kolu ABA lige. Cibona je iznenadila Zvezdu i slavila pobjedu 85:81, ”Čestitam Ciboni na pobjedi. Imali su više želje, imali su bolji pristup od nas. Ovo je nedopustivo da odigramo ovako. Ne umanjujem uspjeh Cibone, jer su igrali sa mnogo samopouzdanja. I pored toga što smo dva puta imali veću prednost, igrali bez strpljenja i ispustili lako utakmicu.” Imao je pitanje o odbrani Cibone, koliko je poremetila igru Zvezde. ”Nije nas Cibona poremetila. Mi smo sami bili poremećeni i od početka pristup nije bio kako treba”. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Da dodam samo jos, nadam se da ce Dusko prestati da vodi utakmice tako da ispostuje svakog igraca na klupi i da ce da skrati rotaciju barem kada su EL utakmice u pitanju. Na 1/2 imamo tri klasna igraca koja treba da podele minutazu, dakle tih 80 minuta podeliti njima trojici. Ako bas nekome od njih nije dan moze se dati sansa Pefiju/Dzoniju. Na 3 da gule Lazic, Dobric i Lazarevic. Na 4 najveci deo minuta Petrusev kojeg bih 10ak minuta koristio i na petici, deo minuta Lazarevic i ovo malo sto ostane Bentil. Ostatak minuta na 5 Martin i Mitrovic. I to je to, a ne da nam igra na jednoj utakmici 5 razlicitih igraca na pleju i pet razlicitih igraca na centru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zdravi smo za menajnje vise od pola uprave,rostera i svega u nasem klubu Ovo situacija potice iz uprave Sezona je izgubljena jos prosle godine u avgustu Ni jedan igrac ili trener ne treba da se krive za ovo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 4 minutes ago, Don Dusko said: Malo kvaliteta? Vildosa, Nedovic, Kampaco, Petrusev...Sasvim solidno.. Da si rekao neizbalansiran slozio bi se. Pored balansa spolja i iznutra, problem je što od nabrojanih niko nije odličan odbrambeni igrač, a samo za dvojicu se može reći da su solidni. Zato mi kad si svi na terenu u završnicama teško možemo da nešto odbranimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Sad smo na fabričkim podešavanjima i krećemo iz početka. Nadam se da ćemo uspeti da odbranimo prvu poziciju u Aba,ali će biti baš teško. Kome nije mrsko neka nastavi da tuguje za Euroligom.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Sraman poraz. Ajde razumem da nam bas nista nije islo, da smo sutirali 1/20 za 3p i slicno, ali ovako, gde ulazis u poslednju cetvrtinu sa +6 i totalno se gubis, i jos u poslednjim minutima imas gomilu nerezonskih poteza - to vec ne razumem. Nikako. Sad moramo da dobijemo Partizan u Areni da bi zadrzali prednost domaceg terena u ABA PO. A to je vec sledece nedelje. Vraski tesko s obzirom u kakvoj smo mentalnoj formi, a u kakvoj su oni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Riba smrdi od glave Ali naravno odgovorne niko nece ni pomenuti nego ce opet da se pljuje Lazic ili sudija ili neko 15ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: Sad moramo da dobijemo Partizan u Areni da bi zadrzali prednost domaceg terena u ABA PO. Što se pokazalo izuzetno bitno ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 2 minutes ago, LightWeight said: Zdravi smo za menajnje vise od pola uprave,rostera i svega u nasem klubu Ovo situacija potice iz uprave Sezona je izgubljena jos prosle godine u avgustu Ni jedan igrac ili trener ne treba da se krive za ovo Ne mozes da menjas pola uprave. To se eventualno desi kad predsednik ostaje isti pa on menja ljude sa kojima saradjuje. Ovde je potreban kompletan remont. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 (edited) 8 minutes ago, drakon1 said: Ne kazem da su oni bolje igrali, a imali su i srece. Ali, mi igramo lose na SVIM frontovima vec mesec i po dana, njima je ovo posle duze vremena ispad na dole koji su jos uspeli da rese u svoju korist. Kup je izuzetak za obe ekipe. Kao da si zaboravio da su oni imali istu takvu seriju u prvoj polovini sezone, kad su zaredjali 7 poraza u El, uz poraze u ABA od nas i Cedevite. Gubili gomilu dobijenih utakmica u zavrsnici. Bukvalno sam uhvatio sebe kako ih sazaljevam, i kako navijam da uzmu makar neku pobedu u EL.Ok, znam da sam kreten🤣 Ali se ne secam da su Zoca terali govnjivim motkama, verovatno svesni da red trenera kao sto su Zoc i Dusko, a koji cekaju na vratima dva kluba, bas i nije podugacak. Njima se vratilo na dobro, a mi valjda nikada necemo nista nauciti kao navijaci Edited March 5, 2023 by Gudura 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Čestitke Ciboni na ovoj junačkoj pobedi, zaslužuno skroz!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 16 minutes ago, NikadProtivKaline said: daj jbt koji vam je sa kuzmicem, ozbiljno pitam? skolovani centar ognjen kuzmic...sta sam to propustio? da ne ulazimo u to kako bi na ta udvajanja reagovao jedan ognjen drvena ruka kuzmic Znao je Kuzmic da smisleno odigra u napadu i protiv jacih igraca od ovih danas. Protiv Cibone je i ovakav Kuzmic potpuno upotrebljiv. A ako nije, koji je moj u rosteru... Ali, ne radi se o tome da li bi ili ne. Radi se o tome da ni ne pokusavas da ga koristis cel 2. poluvreme. A sut izvana ti ne ide. Znaci pokusavas isto ili varijaciju na isto (tj. sut za tri iz svih pozicija sa istim ili drugim igracima). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts