Tunji Awojobi Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 14 minutes ago, Don Dusko said: Iako sam mislio da mi nece znaciti ovo veceras. Ipak znaci! Sa -18 do +8! Samo +8? Protiv trećeligaša, pih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Mamdu Mbođ jedan je od nas! 13 22 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ova gluperda Djurovic govori da su Belosevic ili Jovcic morli da sude uz "Nikolica koji je MORAO da sudi"!? Koji bilmez? Pa Nikolic je veceras bio kriminalan. I onda palamudi da KKP ne moze da se prituzi na sudjenje i da se ne moze reci da su sudije odlucile utakmicu!? Koje droge on koristi da mi je znati??? Sta konkretno nije odgovaralo Obradovic Syndicate? Nisu dobili nijednu namernu, tehnicku samo kad su i nasi dobili (ponistavajuca tehnicka znaci). Dobili su seriju bacanja posle faula na Petrusevu i izbacivanja Ivanovica. Pa jebem mu sve, sta treba jos. Ovaj Djurovic je bas kreten. 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 (edited) Ja veceras ne mogu da ih razdvojim. Bukvalno. Kad smo bili u nokdaunu, krenuli su da nas vuku svi do jednog, na smenu. Markovic, Kampaco, Bentil, Vildoza, Petrusev, Martin, Nedovic, Mitrovic, itd.. Bukvalno smo se skupili junacki, i potpuno zasluzeno pobedili ovu utakmicu. Bas je lepo kad si Zvezdas ❤️ Edited February 17, 2023 by BojanaCZV 10 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 4 minutes ago, YAO said: Sta je Djurovic pricao. Nisam pratio Auuuuuuu,ne bi ti to bez gusala mogao prepricati.Nesto kao boza spasic samo prica o kosarci… 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Vratili smo se u igru zahvaljujući izuzetnoj timskoj odbrani u drugom poluvremenu. Argentinski duo se razigrao, a Petrušev i Nedović su dokusurili Partizan. Petrušev je opet pokazao koliko ima raznovrstan napadački repertoar. Pohvalio bih još Mitrovića i Lazića za svoje role. Mora se odati priznanje i pomoćnom treneru. Nije mala stvar da pobijediš Obradovića. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ja sam ladno cekao dodelu trofeja😆 Jel idu pivo i ginkobiloba zajedno🤔😆 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 A ovo je prelomilo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 valja napomenuti da smo, od trenutka kad smo se sabrali pa do kraja utakmice, napravili seriju 57-29 da prevedem za ostale -- 28 razlike za 22 minuta e, to je statement! jasno je da bismo slično gledali i u EL i da bi ovaj tim već maltene bio u top 8 da nije bilo teških rezultatskih krađa i jednokratnih nezavisnih finansijskih panela sad nam i u EL treba takav statement 🙂 36 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 (edited) Auu brate mili ja čekam dodelu pehara, zaboravio da je ovo bilo polufinale. Edited February 17, 2023 by Volter 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Rutinski. Bez da se oznojimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Udri, Zvezdo! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Mi smo imali "srecu" da su njihovi najvazniji igraci imali probleme sa faulovima relativno rano (Exum i Leday). Panther i Lessort su bili prosecni. Ta "kratka" klupa im je dosla glave. KKP mora paziti da im se niko od nosilaca ne povredi, jer ce biti u velikom problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Samo kakvu kulturicu imamo od ekipe, kako pristojni i prizemni momci. Nema kleberenja, majmunolikog lupanja od grudi, unošenja u facu..Oni indijanci idu u zadnji napad, umjesto da spuste jebenu loptu. I nevezano za ovu utakmicu, hrpa ljudi ovdje se toliko ogrijesila o Nedovica da je to bas brutalno. I sad, da li gledati reprizu, da li ganjati malo Tegija na mrezama, da li citati njihove forume i sladiti se..Vjerovatno sve. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Kladionica @Sectorpropo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 2 minutes ago, Volter said: Auu brate mili, ja čekam dodelu pehara, zaboravio da je ovo bilo polufinale. Biće, al večeras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 9 3 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Trebamo da maksimalno ozbiljno uzmemo Megu i finale. Nas je jednom KKP zveknuo u polufinalu i onda izgubio bas od Mege finale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Moglo je biti poprilicno nezgodno da Lesor nije faulirao Vildozu na sutu za tri. Koliko god napredao kao kosarkas, i dalje pravi neverovatno glupe poteze u kljucnim trenucima. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Sector se ne može izvaditi da ima mašinu za kopiranje para. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Nema teorije da je Mitrović imao samo 3 asistencije, iz glave znam minimum 4... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Pitanje za Lazića - ''Da li vam je probudio inat isključenje trenera''. Lazić - ''Pa možda je to deo taktike našeg trenera''. 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Just now, Kvaratskhelia said: Sector se ne može izvaditi da ima mašinu za kopiranje para. Sector ukrao Aci Lukasu 50 dinzi sto mu Batistuta dao 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts