Kooineeperk Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 5 minutes ago, Nemam_ti_kad said: ali ok, razumijem da ljudi imaju drugačije mišljenje... Ako razumes, onda moze i bez vredjanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Mi imamo trenera koji ili radi po svome ili daje otkaz, njemu se niko nikada nije mesao u tim pa nece ni Nebojsa Covic.Ja stvarno ne znam čemu ovo...? Sad me već plašiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Ima li Topic ugovor sa KKCZ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Ima li Topic ugovor sa KKCZ?"Mladi košarkaš Nikola Topić, potpisao je u ponedeljak višegodišnji stipendijski ugovor sa KK Crvena zvezda, čime je nastavljena serija potpisa mladih i talentovanih igrača na Malom Kalemegdanu."08.06.2020. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Kako onda sad ne moze da igra za Zvezdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 4 minutes ago, Wingwalker said: "Mladi košarkaš Nikola Topić, potpisao je u ponedeljak višegodišnji stipendijski ugovor sa KK Crvena zvezda, čime je nastavljena serija potpisa mladih i talentovanih igrača na Malom Kalemegdanu." 08.06.2020. Svakako da bi presao u FMP mora da raskine ugovor sa Zvezdom i da potpise sa njima. To je i bila ideja, a ko zna zasto je dobro sto to nije uradjeno, kao prethodno sa Vudragovicem, Matovicem i Vukovicem (kog su brze bolje "preuzeli", a decko nema pravo da igra B ligu, i sad tako, trenira sa Izunduom i Nidzom Jankovicem, umesto da igra u juniorima Zvezde recimo svake nedelje). 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 (edited) 5 minutes ago, John Terry said: Kako onda sad ne moze da igra za Zvezdu? I mene to zanima? Nije prošao transfer u FMP ali on je registrovan za KKCZ i za EL i za ABA, kako ne može da ostane igrač KKCZ? Edited January 9, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 I mene to zanima? Nije prošao transfer u FMP ali on je registrovan za KKCZ i za EL i za ABA, kako ne može da ostane igrač KKCZ? To mora redom: prvo raskid ugovora, LOC dokument pa tek onda novi ugovor i registracija. I da nisu prvo raskinuli ugovor, što bi trebalo da je nemoguće, ABA ionako ne bi mogao da igra jer ga je kako kažu Liga zbog ovog prekršaja suspendovala do kraja sezone u tom takmičenju. I da ga nisu suspendovali sada je kasno za prijavu. Ali dobro je...nije do njega. Sledeći put na tom delu nećemo da se zaebemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 2 minutes ago, Perkos2 said: I mene to zanima? Nije prošao transfer u FMP ali on je registrovan za KKCZ i za EL i za ABA, kako ne može da ostane igrač KKCZ? Da bi potpisao za drugi klub moras da raskrstis sa prethodnim i dobijes LOC. Pretpostavljam da je Topic raskinuo ugovor sa KKCZ, potpisao za FMP i tu dokumentaciju je FMP poslao ABA ligi. Istovremeno Zvezda ga je odjavila iz EL posle utakmice u Valensiji. On je sada mozda opet potpisao za KKCZ ali sad je kasno za ABA (da ga opet registrujemo), ako je to uopste moguce, niko to jos nije uradio... 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Odlicno nam ide sa papirologijom #freeTop 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 7 minutes ago, Wingwalker said: Zar to ne ide redom: prvo raskid ugovora, LOC dokument pa tek onda novi ugovor i registracija. I da nisu raskinuli ugovor, što je manje verovatno, ABA svejedno ne bi mogao da igra jer je suspendovan do kraja sezone u tom takmičenju, ali dobro je...nije do njega. Vidim da nije ali i znam da onaj ko je ovo zakuvao neće snositi nikakve posledice. Naravno znamo da to nije sigurno Duško Ivanović za ostale nisam uopšte siguran koliko su tu upleteni u ovaj skandal Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 8 minutes ago, Kooineeperk said: Da bi potpisao za drugi klub moras da raskrstis sa prethodnim i dobijes LOC. Pretpostavljam da je Topic raskinuo ugovor sa KKCZ, potpisao za FMP i tu dokumentaciju je FMP poslao ABA ligi. Istovremeno Zvezda ga je odjavila iz EL posle utakmice u Valensiji. On je sada mozda opet potpisao za KKCZ ali sad je kasno za ABA (da ga opet registrujemo), ako je to uopste moguce, niko to jos nije uradio... 😄 Ne moras da raskines ugovor, ako je pozajmica u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Ma sve će nam to sutra biti objašnjeno u detalje. Verovatno neki nesporazum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Može centrala jednom slučajno da pogreši ali dva puta to je već alarm za opštu mobilizaciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 45 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ne moras da raskines ugovor, ako je pozajmica u pitanju. Mislim da su svi mladi igraci u poslednje 2 godine raskidali sa nama i potpisivali sa FMPom sa "pravom prece kupovine" od strane KKCZ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 hour ago, bosMan_jr said: Ajde samo za moju ljubav jos jednom. Obrazlozenje je da igrac ne moze ISTOVREMENO da igra za dve ekipe, bez obzira da li su u dva razlicita takmicenja. Meni nije jasno kako bi Topic igrao za nas ako ga damo FMP na pozajmicu? Sta je tu istovremeno? Valjda bi igrao u EL (bio na spisku igraca tamo). Sto je glup plan, kao, nemamo plejmejkere pa bi nam i on znacio. Ekipa je dobijala meceve jer ima igraca tipa Nedovic koji moze da odigra i kao organizator igre. Da je umesto njega Hollins izgubilo bi se ubedljivo i protiv Barce i protiv Valencie. Sto se Topica tice, on treba da dobije minute najpre u juniorskoj ekipi, pa da bude bitan sraf u FMPu (kad se vec Covicu i Bokanu moze da imaju dve svoje ekipe u takmicenju), pa da predje u KKCZ kao igrac sa klupe/treci plej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Kako je krenulo...neka spreme i majice #FreeČoki. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 43 minutes ago, Perkos2 said: Može centrala jednom slučajno da pogreši ali dva puta to je već alarm za opštu mobilizaciju. Treba javiti nekom u klubu da sakrije Duškov ugovor 😂😂😂😂 da se ne zahebu nešto. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Bila bi prava steta ako nam ne oduzmu pobedu, Telesport već upao u euforiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 7 minutes ago, goldberg said: Valjda bi igrao u EL (bio na spisku igraca tamo). Sto je glup plan, kao, nemamo plejmejkere pa bi nam i on znacio. Ekipa je dobijala meceve jer ima igraca tipa Nedovic koji moze da odigra i kao organizator igre. Da je umesto njega Hollins izgubilo bi se ubedljivo i protiv Barce i protiv Valencie. Sto se Topica tice, on treba da dobije minute najpre u juniorskoj ekipi, pa da bude bitan sraf u FMPu (kad se vec Covicu i Bokanu moze da imaju dve svoje ekipe u takmicenju), pa da predje u KKCZ kao igrac sa klupe/treci plej. Pa ja se stvarno nadam da ovo nije bio plan, nego da je neka druga prica u pitanju, jer ako jeste nemam reci za nivo amaterizma u klubu. sto se Topica tice naravno da je trebalo da provede sezonu u FMP (ali ne da bude posmatrac tamo). Decko ima 17 godina, nije Luka Doncic i ne moze nam biti od pomoci ove sezone kada se juri neki rezultat. Sigurno da moze da pokupi nesto korisno od starijih igraca i Duska, ali bitnije mu je da igra nego da kupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 10 hours ago, Kvaratskhelia said: Ja odavno ne idem na live temu. Od tada mi je život mnogo bolji. Našao sam posao i đevojku, treniram, počeo sam da donosim drva iz podruma, idem u badnjake, jedem povrće, itd. Jel' prilikom tuširanja zavesa na kadi ide u kadu ili ostaje spolja? Ako uvlačiš unutra, onda terapija zaista deluje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Objavljeno je 06. januara da je Topić "prosledjen" u FMP do leta a baš tada mu i ističe stipendijski ugovor čim postane punoletan desetog avgusta 2023.Tako da je verovatno bila pozajmica u pitanju tj pokušaj pozajmice.Ako je to tačno, on je i dalje igrač KKCZ jedino što zasigurno neće biti prijavljen za KLS, u Kupu nema prostora za njegove minute, ABA ga je suspendovala za ovu sezonu, CZ ga je odjavila iz EL ali i da nije, ne daj Bobe da nam ove sezone tamo ustreba i peti plej...opet.Čoki legendo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ali kakvi diletanti i amateri PRIMAJU FENOMENALNU PLATU u KKCZ 9 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 6 hours ago, Laki21 said: Ali kakvi diletanti i amateri PRIMAJU FENOMENALNU PLATU u KKCZ I uvek imaju podršku i razumevanje čak i na ovom forumu. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts