LightWeight Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 #FreeFacu 🤩 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Ne znam da li je istina za onaj story EL sa free Facu? Mada se ne nadam puno 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DownUnder Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Ne znam da li je istina za onaj story EL sa free Facu? Mada se ne nadam puno 😞 Ja se nadam i to koliko sutra ...stvarno nije u redu da ne igra toliki majstor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Sjajno odradjena utakmica, fizicki smo prejaki za 95% lige. Slede dve utakmice u ABA ligi koje ce biti kljucne za borbu za lidersku poziciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) #freeFacu Edit: EL je obrisala story Edited January 8, 2023 by srlepajce 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Koliko se ovom čovjeku igra košarka i koliko uživa u istoj. Ostaje nam samo da se nadamo da će što prije zaigrati u EL. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 4 minutes ago, srlepajce said: #freeFacu Edit: EL je obrisala story 17-1. Necemo valjda onu sramotu vs Barse voditi kao poraz. #freeFacu 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Za 15ak dana ce zaigrati The trojka prvi put zajedno, makar u Aba. Kada zaigraju i u EL bice pakao, sto bi rekao Nedovic. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Inace ovi iz EL obrisali story sa #FreeFacu,rekao cika Glikman da obrisu😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 minute ago, Cavani said: Za 15ak dana ce zaigrati The trojka prvi put zajedno, makar u Aba. Kada zaigraju i u EL bice pakao, sto bi rekao Nedovic. Docekacemo i tu poslasticu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) To sto su uopste izbacili stori pa obrisali, samo govori koliko su kao organizacija potpuno nepovezani i vrlo neozbiljni. Samo ono sto je Bodiroga rekao, govori u prilog tome. Iskreno, ne ocekujem da ce se tu ista menjati. Sa Fakundom treba pricati, ukoliko zeli da ostane, super. Ne bih samo volela da se oseti prevarenim, jer on nista lose nije uradio i jednostavno nije fer prema njemu. Ovo je bukvalno maltretiranje igraca, koje do sada nije vidjeno. Edited January 8, 2023 by BojanaCZV 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Kad se svi oporave, oslobode i ostalo, živo me zanima kako će Duško da kombinuje Vildozu, Kampaca, Nedovića, Ivanovića, Markovića pa i Dobrića, Lazića i Holanda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 minute ago, BojanaCZV said: To sto su uopste izbacili stori pa obrisali, samo govori koliko su kao organizacija potpuno nepovezani i vrlo neozbiljni. Samo ono sto je Bodiroga rekao, govori u prilog tome. Iskreno, ne ocekujem da ce se tu ista menjati. Sa Fakundom treba pricati, ukoliko zeli da ostane, super. Ne bih samo volela da se oseti prevarenim, jer on nista lose nije uradio i jednostavno nije fer prema njemu, ovo je bukvalno maltretiranje igraca. Nadam se i mislim da ce smanjiti kaznu vec posle Reala 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Mislim da kazna ne moze da se smanji, vec da se ponisti ili ostane na snazi... Mozda gresim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Ima li neki update za Vildozu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 15 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 A zašto se Faku jednostavno ne skine za sledeću u EL i zaigra najnormalnije, mislim kada je već sprdnja od lige daj da se zezamo do kraja. Neće valjda Glikman da pošalje obezbedjenje da ga sklone sa terena? 3 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Just now, K.Dot said: A zašto se Faku jednostavno ne skine za sledeću u EL i zaigra najnormalnije, mislim kada je već sprdnja od lige daj da se zezamo do kraja. Neće valjda Glikman da pošalje obezbedjenje da ga sklone sa terena? Pa kad posle one kradje protiv Barselone nista nije bolje, nece valjda Evroliga da sankcionise tim gde igra samo jedan neregistrovan igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 3 minutes ago, Trigger said: Kad se svi oporave, oslobode i ostalo, živo me zanima kako će Duško da kombinuje Vildozu, Kampaca, Nedovića, Ivanovića, Markovića pa i Dobrića, Lazića i Ako uzmemo da su svi fit, to bi trebalo da izgleda tako sto ce Pefi biti ili na kraju klupe sa 5 minuta u terenu, ili cak van 12. Dobric se vise nece spustati na 2, Vildoza ce svoje minute podjednako trositi na 1 i 2, slicno kao i Ivanovic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka73 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 16 minutes ago, Trigger said: Kad se svi oporave, oslobode i ostalo, živo me zanima kako će Duško da kombinuje Vildozu, Kampaca, Nedovića, Ivanovića, Markovića pa i Dobrića, Lazića i Holanda. za EL 1 Facu, Džoni 1/2 Vildoza 2 Nedara 2/3 Laza, Dobrić Pefi, Holland out za ABA kako god 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 9 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 30 minutes ago, Trigger said: Kad se svi oporave, oslobode i ostalo, živo me zanima kako će Duško da kombinuje Vildozu, Kampaca, Nedovića, Ivanovića, Markovića pa i Dobrića, Lazića i Holanda. Igraće Facu 4 i 5 ako treba, samo neka ga puste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Kako se vidi da covek uziva u kosarci i da samo zeli da igra. Mislim da nisu ni svesni sta su napravili ovom zabranom, kad god da zaigra bice silno motivisan i bice ga jako tesko zaustaviti. Ono sto nas ne ubije, samo nas ojaca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Utvrdili smo da komisja za instagram EL nije nezavisno telo i da se na nju moze uticati. Poslednji nezavisni mohikanac el Glikman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts