Laki21 Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 (edited) 6 minutes ago, berti said: Ima li neki EL tim da nema Amerikanca u sastavu? Ne Edited December 25, 2022 by Laki21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 11 minutes ago, Gudura said: Meni je i dalje nerealno da cemo gledati trio Campazzo-Vildoza-Nedovic u nasem dresu🥰 Ako Petrušev nastavi ovako sa napredovanjem, to može biti četvorka koja može da nas vodi i do... neću ipak sad da baksuziram. Ali... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Argentinci opasno preplavili komentare kluba na instagramu 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Kuzmić i Holland mi baš ne idu uz ovu ekipu, otprilike kao da se Marko Gobeljić nađe u Realu. Nadam se da ćemo ubrzo nadograditi ekipu, makar u reketu. Ali prvo da se završi agonija sa registracijom. 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 (edited) 16 minutes ago, Kankkunen said: Ventil B kategorije jos nije naucio pokazivanje prstima a neko nauci za par dana. Edited December 25, 2022 by nunilo 1 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 8 minutes ago, nunilo said: Ventil B kategorije jos nije naucio pokazivanje prstima a neko nauci za par dana. Ovaj je igrao sa Jokicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Fakundo Kampaco je na svom debiju u crveno-belom dresu oduševio pre svega maestralnim asistencijama, uz 11 postignutih poena. Posle meča je podelio prve utiske sa novinarima u ''Pioniru'', a argentinske zastave na tribinama su ga posebno obradovale. ''Bio sam nervozan, uzbuđen... Probudio sam se jutros i samo sam hteo da igram, dao sam energiju, donosio dobre odluke i veoma srećan što sam odigrao meč. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima i poručujem im da ću uvek davati sve od sebe na svakom meču. Video sam i tri argentinske zastave, to je ludilo, a možda uskoro bude i više. Moramo da uživamo kao što ljudi uživaju da gledaju ovaj tim. Sledeće nedelje imamo veliku utakmicu'', objasnio je Kampaco, a prenosi ''Telegraf''. Ono što sledi biće pravi spektakl - Barselona dolazi u ''Pionir'', tribine će biti krcate, a Kampaco se posebno naoštrio da baš protiv Katalonaca zablista punim sjajem, mda još uvek nije izvesno da li će moći da zaigra. ''Čuo sam, ludilo, za sat vremena su otišle sve karte. Hala će da bude prava ludnica, ne mogu da dočekam. Ta energija nam daje motivaciju i moramo to da iskoristimo... Imam posebnu motivaciju za Barsu jer sam već igrao za Real, moramo da iskoristimo našu dvoranu i da odigramo dobru košarku protiv jednog od najboljih timova u Evropi. Ako hoćemo da ih pobedimo, moramo da budemo pametni i da se borimo'', poručio je Kampaco. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 12 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Šarac Posted December 25, 2022 Author Popular Post Share Posted December 25, 2022 Par crtica: - Niko i ne razmislja o Areni, pogotovo su igraci protiv odlaska tamo cak i da imamo slobodnih termina. - izgubio sezonsku tj ukapirao da je nemam u novcaniku kada sam dosao na ulaz 15 min pred pocetak. Radi talije uvek kod istog na vratima overavam sezonsku iako su dvojica, cak se i on sali samnom kad me vidi da dodjem kod njega na overu. I danas mu kazem znas me, izgleda da sam je izgubio i ne pusti me unutra. Kaze ne mogu, ha ga molim 5 minuta, i ne pusta. Onda se pitam na koju foru random navijaci koji su bas ovih dana zavoleli Zvezdu ulaze bex karte ako ja koji godinama dolazim na svaku i na isti ulaz kod istog me revnosno vratio sa ulaza. Srecom sezonska mi ostala kuci te ne moram da vadim novu i srecom sto sam sad ukapirao da je nemam kod sebe. Isto je moglo da mi se desi u petak. Srecom u Red Star Shopu bio Janko koga i ovim putem se zahvaljujem pa sam usao na sluzbeni ulaz, a onda sam saznao da je dovoljno da imas sliku bar coda od sezonske u tlf i da se tako moze uci.. Kupio bih kartu ali je bilo preko 500 lljudi ispred blagajne, mislim da su usli tamo sredinom 2/4. -pozdrav za @ pantelija , revnosan forumas, odalo ga sto u toku utakmice ulazi na forum. Odmah sam mu se predstavio i izvinio ako smo usli nekad u raspravu. - sutrasnja kzs, glavna tema novi sponzor - slucaj EL sve uslove smo ispunili jos prosle nedelje i nije u pitanju vremenska kazna, Administracija koja se sastaje u vezi ovih slucajeva zaseda jednom nedeljno. Postoji bojazan da se nece sastajati sledece nedelje zbog praznika spojenih, a i uticaja Reala i Barselone na ljude tamo. Nije ni jednom kkubu u interesu da ga registrujemo, Real zbog finansija, Barsa zbog utakmice u petak. Doduse posle dolazi i Valensija.... Sutra nikog nema u EL kancelarijama. Sa svim igracima pa i trenerima su sklopljeni dogovori oni su prezentirani u dokumentaciji dostavljeno u EL. - 3 x sam se ustinuo da se uverim da je stvarno Kampaco na parketu. -bravo za posetu Vidimo se u petak ako uspemo uci na vreme. 58 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Koja je samo privilegija i čast gledati ove momke i majstore u našem dresu. Kao da je posrijedi bajka. Napisah već na lajvu kakvu tek sreću ima mali Top da može upijati znanje pored ovakvih virtuoza ove predivne igre. Priceless 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Citao sam skoro mnogo dobar intervju sa selektorom Argentine (sad ne mogu da ga nadjem da ga okacim e jbg) gde je pomenuo Duska i koliko je dao argentinskoj kosarci Sad naleteh na spisak Argentinaca sa kojima je radio (mnoge stvarao) Skola, Oberto, Noćioni, Pepe Sančez, Laprovitola, Priđioni, Valter Herman, Vildoza, Kampaco 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 @Šarac kad otprilike pocinje konferencija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 40 minutes ago, Pero_Cameron said: Argentinci opasno preplavili komentare kluba na instagramu Gde su bili kad smo bili zDovlom? KKCZ insajder sve da ih blokira. @Šarac kad si video Kampaca na terenu jel si pogledao u licnu kartu koliko imas godina? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 @Šarac jel sponzor lacoste 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 3 minutes ago, srlepajce said: Citao sam skoro mnogo dobar intervju sa selektorom Argentine (sad ne mogu da ga nadjem da ga okacim e jbg) gde je pomenuo Duska i koliko je dao argentinskoj kosarci Sad naleteh na spisak Argentinaca sa kojima je radio (mnoge stvarao) Skola, Oberto, Noćioni, Pepe Sančez, Laprovitola, Priđioni, Valter Herman, Vildoza, Kampaco Apropo ovoga, a i toga što je @Pero_Cameron napisao, mislim da ovo sa Argentincima može da bude jako dobar potez kluba na duže staze. Ti igrači verovatno nisu slučajno išli u Baskoniju, tj. kako se kad zvala. Ne mislim ni da je to samo zbog Ivanovića, već verovatno i zbog nekog generalno osećaja dobrodošlice i "prođe". Pogotovo ako možemo da pretpostavimo kakvi su Argentinci vatreni kao narod i kako cene kad im se uzvrati ljubav. Ali svakako da je to što je Ivanović trenutno trener veliki plus, baš zbog toga što su opet Argentinci u pitanju. Nešto kao što je Partizan imao u nekom periodu sa Francuzima, odnosno Leom, Žofrijem i Daloom. U svakom slučaju, kao što Roko Leni kaže, treba da budemo srećni što imamo priliku da češće gledamo takva imena da li u našem ili protivničkom dresu. A i ostali igrači da budu srećni što mogu da se takmiče sa istima. 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 1 hour ago, srlepajce said: Dusko sem ekipe koju "dize na noge", dize i komplet klub na jedan visi nivo Bas ozbiljna faca, veliki gospodin i vidi se ogroman radnik Sto neko rece ako sad ovo ne iskoristimo za taj iskorak onda nista Baš ozbiljna faca. Potpuno promenio odnos lige i sudija prema klubu. Kad se setim kako su šilljili qrac na Radonji. Danas pre utakmice Duško sedi na klupi, prilazi Jovančić sa strahopoštovanjem da ga pozdravi. Duško lagano ustaje, širok osmeh, izvini dečko nisam te video. Prilaze i ostala dvojica sudija, gledaju ga kao u boga. Pozdravlja ih on srdačno, ali ipak sa pogledom: " ajde momci udaljite se, imam neka posla ovde". Sudije: "Gospodine Ivanoviću izvinite, bila nam je čast". 12 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kankkunen Posted December 25, 2022 Popular Post Share Posted December 25, 2022 30 38 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 16 minutes ago, pavijan2 said: Baš ozbiljna faca. Potpuno promenio odnos lige i sudija prema klubu. Kad se setim kako su šilljili qrac na Radonji. Danas pre utakmice Duško sedi na klupi, prilazi Jovančić sa strahopoštovanjem da ga pozdravi. Duško lagano ustaje, širok osmeh, izvini dečko nisam te video. Prilaze i ostala dvojica sudija, gledaju ga kao u boga. Pozdravlja ih on srdačno, ali ipak sa pogledom: " ajde momci udaljite se, imam neka posla ovde". Sudije: "Gospodine Ivanoviću izvinite, bila nam je čast". Ako se ne varam, do sada nije dobio nijednu tehnicku? 🙂 Radonja jeste dobijao prelako tehnicke zbog tog sudijskog izdrkavanja, a umeo je da ih dobije i za neke totalne gluposti. Ipak je to islo uz onu njegovu simpaticnu smotanost 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 On 12/7/2022 at 9:11 PM, Šarac said: postacu veran pratilac @goldberg i pobornik njegovog protivljenja bilo kakvih povezivanja naseg kluba sa bolesnim parama koje idu uz ove natpise u vezi Kampaza.Degutatno je da neko ima 300 k eur platu mesecnu u Srbiji dok se ceka na operaciju kuka 3 godine, ili bilo koja druga operacija u drzavnoj bolnici bez debele veze. uzivajte sutra u derbiju, daj da gledamo parket, da li mozemo da ih dobijemo pa mozda rasprodama Pionir za naredne dve utakmice, klub koji ne moze da raproda Pionir odmah ( a nekada smo mogli arenu da rasprodama za sat) ne sme i ne moze da se povezuje sa Kampazom ili bilo kojim igracem skupljim od 300 k eur. Cak da sve utakmice da rasprodamo do kraja godine nece pokriti dve plate Kampaza, a ne da se prica o plati plus obestecenju. Šta se promenilo u međuvremenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 54 minutes ago, necke said: @Šarac kad otprilike pocinje konferencija? U 18 h sutra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 9 minutes ago, fillam said: Šta se promenilo u međuvremenu? Neko je odlucio da digne lestvicu. Verovatno su citali upise ovde kao najmerodavniji reper atmosfere medju navijacima KKCz da je vreme da se napravi iskorak. @Tamburinjo Jel to ima neka starosna granica do koje neko moze da prati Kkcz i da ima i nepodobnih godina? Ne razumem?. Ako mislis da ces me osramotiti za svoje godine sto deo svog slobodnog vremena posvecujem pracenju sporta onda stvarno .Jel sam bilo kojim postupkom ili upisom danas poremetio nesto u tvom privatnom zivotu kao sto je ova tvoja licna prozivka a tice se mojih godina? Uostalom sta se tebi i slicnima ja pravdam ovde. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 @Tamburinjo Komentar ti svakako nije na mestu,kakve veze ima ko koliko godina ima,je l se starijima brani da gledaju sport i uzivaju u istom,ne razumem? Znam da je sala ali mislim neprikladna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 🔴⚪❤️❤️❤️ 21 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Mnogo ljudi sebi dozvole ovde. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts