Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

U razmatranju kome verovati, da li dr mru ili EL, što se kredibilnosti prvoprozvanog tiče, da se podsetimo;

 

- ko je i sa kojim kvalifikacijama na ključnim pozicijama u klubu i ko ih je tu doveo

- sa kojim kvalifikacijama je imenovani progurao rođenog sina da igra EL

- kako se obračunavao sa ljudima koji su se javno pobunili (jedan od njih sam ja)

- da je TRI PUTA dovodio početnike i diletante da se igraju igračkama od nekoliko miliona evra

- za pomoćnika poslednjem dunsteru na klupi je doveo još većeg dunstera mada je to izgledalo nemoguće

- dovodio igrače SAMO DA BI DOBIJALI PLATU (Kešelj, Raduljica..)

- dodajte sami po želji

 

Kada se pogleda ova anamneza, nekako mi se čini da ipak više verujem da su napravljena neopevana sranja zbog kojih smo opaučeni po labrnji, nego da nas EL mrzi i iživljava se na nama.

 

  • Like 12
  • Thanks 5
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, daba said:

Ja sam te pitao ovako neko tvoje vidjenje što ne znači automatski da ce tebe i mene neko da puta za bilo sta.

Nasa uprava nije bezgresna ko to kaze onda je lud ali nije ni crni djavo.

Samo ponavljam u to je rekao da nije Kampaca kazna bi bila max mesec dana pitanje i toliko dal bi bila i po džepu kao sto uvek rade ali malo jace po džepu.

Ocigledna je namera Evrolige i tu nema zbora ne vidi samo onaj ko neće to da vidi.

Izvini, ali za Medinu tezu ne postoje argumenti. Izuzev tamo neke fotografije na Tviteru. Sve što mi imamo od argmenata je kriminalno loš rad uprave. I povredjne emocije.

 

Kad budete mogli to da dokažete rado ću pročitati sve što napišete.

 

Ne bih se bavio profilima ličnosti koje bi Vučić postavio na čelo kluba.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Pa znaci nije zbog Kampaca, nego zbog Polonare?! 😄  

 

Daj bre Dabo, ti si navijacka legenda, nemoj da se srozavas ovako... 

Evo ti objasni zasto Evroliga nije izdala konkretno zasta se klub kaznjava iako je nakon ispkcije bilo naloženo da se dugovi izmore. Sto je uradjeno.

I mesto ocekivane finansijske kazne koja je realna opcija za tako nesto ti klub kaznjavas da registruje top igrača i da dovede legitimnog evroligaskog igrača.

Ako je to u intersu sporta onda sam ja Cezar lično.

  • Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Realno je ovo smejurija od odluke. Šta znači kazna od 2 meseca? I to registrovanja jednog novog igrača? Cilj je jedino da se ekipa takmičarski onesposobi. Što ne suspenzija ne ceo letnji prelazni rok? Ili izbacivanje iz EL? Kakva je ovo mera, na nekom toalet papiru od 10 redova? Gde je neki dokument na xy strana i nema kazna koja je smislena, ne ova glupost. Da nismo doveli Kampaca, ne bi fakticki ni imali bilo kakvu sankciju?
Upravo to dokazuje datum isteka kazne...dan pred zatvaranje. Da je ovo Zvezda od prošle sezone ovakva kazna u januaru bi bila smešna i nama i njima...ali ovo je stejtment; Registrovaćete Fakunda ali će vam presesti.
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, daba said:

Evo ti objasni zasto Evroliga nije izdala konkretno zasta se klub kaznjava iako je nakon ispkcije bilo naloženo da se dugovi izmore. Sto je uradjeno.

I mesto ocekivane finansijske kazne koja je realna opcija za tako nesto ti klub kaznjavas da registruje top igrača i da dovede legitimnog evroligaskog igrača.

Ako je to u intersu sporta onda sam ja Cezar lično.

 

Ja cak mislim da je u interesu Zvezde da se ne zna sta smo konkretno zabrljali 🙂 A i da bi se na neki nacin zastitili ti kojima dugujemo. 

 

Kazna je tolika zbog ponavljanja prekrsaja, zbog prikrivanja i laziranja dokumentacije (!) i kao nauk svima da to nece biti tolerisano. 

 

Kazne u sportu ovog tipa cesto i nisu u interesu sporta. To je tako neopipljiva oblast da svako moze da tvrdi da je ovakav ili onakav interes. 

 

Ave Dabo! 🙂 

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Kad sam pročitao prvo sam pomislio jebem ti i klub i državu bez odgovornosti, jebo me pas koji me tera da pratim i dalje.

 

Nakon sat vremena razmišljam kad će izaći karte za Real i Monako, da dam podršku koliko mogu Dušku i igračima, više su je nego zaslužili i njima će sada biti najteže.

  • Like 19
  • Love 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Chaos Is Me said:

Kad smo kod teorija zavere, mene uopšte ne bi čudilo da baš u dogovoru sa klubom nije objavljeno sve što nam se "stavlja na teret" kao klubu. Teško da bi to nešto išlo u korist čovketu i čovofilima.

Sto bi to Evroligi značilo bas nista. Pogotovu kad je sada Bodiroga na čelu i nije u ljubavi sa Čovićem , ali ponavljam mislim da on nema veze sa kaznom.

Link to comment
Share on other sites

Nije tačno da nas EL ne želi. Pravo pitanje je kakve nas žele. Pa kao nekog ko popunjava broj dok ne dođe bolja za njih opcija, kupi mrvice koje padnu sa stola i zadovoljava se njima, ne talasa previše i ne pravi megalomanske planove. Pokazna vežba je bila ona Radonjina sezona kada su nas svi videli u Top8, ali je Darušafaka napravila "herojski" niz pobeda i upala pre nas. Ništa novo i ništa neočekivano. Pravo mesto da se bace narodne umotvorine tipa Ko sa đavolom tikve sadi...

EL je znala kako posluje Zvezda od kako smo u tom takmičenju. Natezanje budžeta do i preko pucanja svake sezone, sad već legendarno kašnjenje sa isplatama igrača i trenera. Bilo je kazni, BAT-a, suspenzija. Milion prilika su imali da otkinu jednu ovakvu drakonsku kaznu, možda i ozbiljniju, pa da to saseku u korenu. I da nas izbace iz ULEB takmičenja ako treba. Nisu to uradili. Zašto ne i zašto sada?

 

Šta kaže kalendar?

 

Posle dolaska Duška sredinom novembra, Zvezda vezuje 3 pobede u EL u periodu od 17. 11 do 24. 11.

Pojavljuju se prve naznake doselekcije ozbiljnim imenima

1. 12. je obznanjena proviziona zabrana za Zvezdu kada je u pitanju registracija igrača u EL

od 2. 12. do 22. 12. Zvezda nastavlja da melje i dobija 4 od 5 utakmica u EL

19. 12. potpisuje Campazzo. Najavljuje se Polonara kao gotova stvar. Možda još i neko.

30. 12. Mirotić ne gazi liniju

4. 1. stiže ovo obaveštenje o kazni koja traje do 28. 2. A sasvim slučajno, krajnji rok za registraciju igrača u EL je jedan dan po isteku kazne, 1. 3. do 18.00h

 

Ako Facu bude tu i dalje, mi imamo desetak sati između 28.2 i 1.3. u 18.00h da ga registrujemo. U tih desetak sati može svašta da se desi... da nestane struje, da šalterski radnik ode na malo dužu pauzu, da se zagubi e-mail... Dužina kazne, tj. datum isteka iste jasno pokazuje tendenciju da se spreči registracija ne samo Facua, već i bilo kog drugog igrača koji bi u međuvremenu došao. Inače bi mogao biti npr. 25. februar ili bilo koji drugi datum, jer tih par dana manje Evroligi kao sudiji u ovom slučaju ne znači ništa sa pravne strane, a Zvezdi znači sve. Dakle, ne damo vam Facua i druge igrače ni za tih poslednjih 9 kola. Ok, igraćemo bez Facua.

 

Šta mislim o Čoviću je napisano kroz desetine postova u prethodnih 12 godina, na ovom i drugim mestima. Moje mišljenje se nije promenilo, a ovaj fail samo potvrđuje da sam bio u pravu. Nema nikoga ko je više kriv od njega za ovu i sve prethodne brljotine. Dočekali su ga na zicer, u momentu kada je najviše poleteo. Vesele devedesete  su dale mnogo toga lošeg, između ostalog i info kada se neko likvidira. Kada mu je najlepše. Ovo je svojevrsan sportski atentat na Čovića, a mislim da naručilaca ima više.

 

Ovu objavu EL sam dočekao kucajući post u kome sam hteo da napišem kako je jako bitno da pregrmimo ovaj period bez oba Argentinca sa što manje poraza. Sada bih ga prepravio u "dok se ne vrati Džoni" i dodao pitanje "kada će Martin nazad?". Poenta je da nije kraj sveta. Udarac je jak, ali nas nije ubio. Videćemo da li će nas ojačati. Znajući Duška i ovaj tim momaka koje trenira, predaje neće biti. Naprotiv.

 

 

 

  • Like 18
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Nek zavrsavaju ovu sagu sto je pre moguce, pa da se okrenu obavezema na terenu. Ovaj tim je i bez Kampazza i Polonare i svih njih vezao silne pobede, to je fakat i sa te strane ne vidim nista sta ce biti drugacije za sam klub. Jedino sto su povredjeni nekoliko njih, ali vratice se u pogon. 

 

I ovaj tim je dokazao protiv Barse da moze da dobije svakog, tako da sto pre ovo arhivirati i odmah videti da li Faku zeli da ostane do kraja februara i da pika ABA ligu. Ako ne, nikom nista, teraj dalje. I ovaj tim je dovoljno kvalitetan da pocisti drzavni projekat sa terena kad bude bilo vreme. 

 

Isto tako ocekujem da KKCZ i krajem februara bude ili u top 8 ili nadomak, tako da ce Faku tad da bude dobar bonus i pogonsko gorivo za preostalih 9 kola ili koliko se vec igra. Naravno, moze da vam bude smesno, ali ne verujem da je Robiji bilo smesno kad je dobio dva samara od ovog tima, niti da je u Pireju bilo nekom do smejanja. 

Svako ko potcenjuje Duska i ovaj tim ( i bez Kampazza ) pravi ozbiljnu gresku. 

 

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...