Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

2 minutes ago, srlepajce said:

Argentinski novinar 😏

Evo, preveo sam na Google translate:

Факундо Кампацо ће овог петка на гостовању Валенсији моћи да дебитује са Црвеном звездом Београда у Евролиги. Српски клуб је исплатио дугове које је имао према играчима из прошлих сезона. Онај који ће бити неактиван око месец дана биће Лука Вилдоза због истезања мишића.

 

Jedna dobronamjerna sugestija svima:

 

Bilo bi lijepo da tweetove i slične sadržaje koji nisu na našem ili engleskom jeziku dajemo i u prevodu. Hvala.

 

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Шутер из блока said:

Kamenjarska ekipa kao što smo mi nikada iole ozbiljniji rezultat nije, niti će ikad (pogotovu sad u ovoj modernoj i savremenoj košarci), napravila u EL (plejof, a o F4 neću ni da pričam jer je neumesno).

Ko tebi garantuje da cemo mi biti kamenjarska ekipa  u kup takmicenju  fbruara meseca. Narocito u drugoj polovini Evrolige necemo biti kamenjarska ekipa.  Mnogo je bolje da u ovom delu sezone budemo "kamenjari" nego da ne mozemo vola da  ubodemo kad se bude resavalo. Ta otrovna ostrica kroz verbalni poklic je samo kanalisanje frustracije. Kad bi se izbrojalo u sebi do deset na temu kamenjarstva u kkcz verovatno po isteku tih deset sekundi bi razmisljanje bilo drugacije. Najpopularniji kamenjari trenutno Nedovic i Dobric bice totalno neki drugi prangijasi kada se bude lomilo. Na kraju krajeva sa Ivanovicem kao strategom  imacemo sve od unutrasnje igre, preko sjajne odbrane, protoka lopte i na kraju ce doci i trice. Ne sumnjam. Sa druge strane razumem ovakva gore navedena navijacke verbalne manifestacije nezadovoljstva. 

Edited by suptil
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, suptil said:

Ko tebi garantuje da cemo mi biti kamenjarska ekipa  u kup takmicenju  fbruara meseca. Narocito u drugoj polovini Evrolige necemo biti kamenjarska ekipa.  Mnogo je bolje da u ovom delu sezone budemo "kamenjari" nego da ne mozemo vola da  ubodemo kad se bude resavalo. Ta otrovna ostrica kroz verbalni poklic je samo kanalisanje frustracije. Kad bi se izbrojala u sebi do deset na temu kamenjarstva u kkcz verovatno po isteku tih deset sekundi bi razmisljanje bilo drugacije. Najpopularniji kamenjari trenutno Nedovic i Dobric bice totalno neki drugi prangijasi kada se bude lomilo. Na kraju krajeva sa Ivanovicem kao strategom  imacemo sve od unutrasnje igre, preko sjajne odbrane, protoka lopte i na kraju ce doci i trice. Ne sumnjam. Sa druge strane razumem ovakva gore navedena navijacke verbalne manifestacije nezadovoljstva. 

Kad do sad, i ovoliko dugo (od početka sezone, znači skoro puna 4 meseca), nisu popravili procente ni za pedalj, neće ni popraviti kako i koliko treba do kraja sezone, eventualno nešto mizerno (ali opet svakako nedovoljno za EL nivo košarke). Pa oni bre evo već pola sezone isto (očajno i užasno) šutiraju, i šta sad će kao odjednom ili do kraja sezone drastično i ozbiljno da poprave i dignu procente na potreban i EL nivo?! 😂 Oće kurac, nema od toga ništa, možemo samo da se zavaravamo i lažemo ovde iz meča u meč, i iz meseca u mesec, kao što je i bilo i kao što se pisalo do sad, i na kraju ima da dođemo do kraja sezone i ništa od najava.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Everlook said:

Niko ne komentarise da su skoro svi nasi portali preneli tvrdnju grckog totalbasketa da smo zainteresovani za Milutinova. Totalbasket je koliko se secam ozbiljna novina ili sam ih pomesao sa nekim. 😁

 

https://www.novosti.rs/c/sport/kosarka/1188069/partizan-nikola-milutinov-cska-olimpijakos-crvena-zvezda-kosarkaski-transferi-vtb-liga-evroliga

Ma demantovao je Jelic odma, kakav crni Milutinov..

Link to comment
Share on other sites

Odgovor na pitanje kako je Nedović imao prethodne dve sezone u PAOu bolje procente za 3 (37, pa 39%) nego ove sezone je vrlo prost i logičan - boleo ga kurac da se cima u odbrani i tu se maksimalno štedeo (energiju i snagu) i čuvao za napad i da tamo isporuči. Nedoviću takođe i telo (povrede, bukvalno je hodajuća povreda) jednostavno ne dozvoljava da igra max. jako i agresivno, čvrsto i u kost u odbrani (pored bola u kurcu), i on nikada nije, niti će, bio kvalitetan i ozbiljan EL two-way igrač.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, madafaka73 said:

Sreća pa je ovo bio Split, a ne neko teže gostovanje, bilo bi čupavo. Ljudi su uspeli da šutiraju lošije od nas za 3, moram reći da je to svojevrstan uspeh. Bez šale, mi sa ovakvim procentima ubačenih trojki nemamo šta da tražimo u EL. Džaba nacrtana akcija, kruženje lopte i dobre kretnje u napadu - kada se maši otvorena trojka u serijama, sve što prethodi šutu pada u vodu. Danas nam je Pefi bio najbolji trojkaš, šta dalje pisati...

 

Tužno je gledati kako Dobrić uzima i maši te trojke (i šuteve generalno) iz driblinga. Jednostavno ne ide, on nije profil igrača koji to može da pogađa u serijama, već catch and shoot, spot up igrač. Stvarno mi nije jasno da se forsira ovakav njegov način napada, uvek je 10-20cm van idealnog položaja stopala kod šuta i zato loši procenti. Sa njim dobijamo skoro isto kao da Laziću damo tu ulogu, pa se onda moramo vratiti na početak sezone i užas od selekcije na krilnim pozicijama koji je samo podebljao, sad već očigledan promašaj, Holland.

 

Bentil mi je i pre mesec dana izgledao dosta tromije i sporije nego na početku sezone. Da li je on nabacio par kila zbog pljeski u Bg ili je nešto drugo u pitanju ne znam, ali sam siguran da bi u njemu dobili mnogo korisnijeg igrača ako bi popravio svoju agilnost. Dalibor je već sada bolji skakač od njega, ali još uvek nema iskustvo i mentalnu stabilnost da igra na višem nivou, pa Ben uzima te minute na 4. Ima i do povrede Martina, posle koje smo morali Petruševa da gurnemo na 5, pa se tako opet otvorilo Bentilu. U intervjuu prilikom Novogodišnjeg koktela, na pitanje novinarke šta ga je privuklo u Zvezdu, on odgovora da je ključna bila njegova rola lidera. Da li ovo zaista i mislio, nebitno, kod nesrećnog VJ je zaista bio lider, igrao dobro, ali je tim gubio. Povratkom Nedovića iz povrede, a posebno dolaskom Vildoze, sada i Facua, jasno je svima, pa i Benu, da od njegovog liderstva nema ništa. Povratak na role playera je izgleda prihvatio teže nego što bi moglo da se očekuje od jednog pro igrača, koji je verovatno prilično dobro plaćen.

 

Evidentno energetsko pražnjenje posle Barse u utakmici gde je jedna četvrtina naše prepoznatljive igre u oba smera bila dovoljna za pobedu. Biće jako teško bez Vildoze u ovih mesec dana, očigledno da Campazzu treba vremena da povrati rutinu u igri. Zna li se išta o datumu povratka Džonija?

 

 

 

Uvo je i meni upalo u oci/usi. Da li ga je nas gos'n preCednik izlozio prilikom dolaska ili je sam uvrteo sebi u glavu nemam pojma a i manje je bitno, sada mu je pozicija da je tek 7-8 igrac ekipe pa kako mu se svidja.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Miki28 said:

ako igraju inace kao sto su protiv Mege onda nemam brige. Imaju antitalente u ekipi tipa onaj Gnjidic ili Rebec. 

Svakako zavisi i kad se igra utakmica ali je sumnjam u Duska i njegovo planiranje.

 

Na tom mecu Campazzo nece imati prava igranja, ne znam da li ce Ivanovic moci da vodi ekipu (trebalo bi da ne moze).

Link to comment
Share on other sites


"Problem još uvek nije rešen, tako da mera koju je doneo nezavisni finansijski panel prema Crvenoj Zvezdi koji klubu zabranjuje dalju registraciju igrača i dalje je na snazi. Očekujemo nove informacije najkasnije do sledeće nedelje", objavila je Evroliga, a prenosi BasketNews.

https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=01&dd=02&nav_id=2268011

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...