didžej hel Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 15 minutes ago, drakon1 said: Da pocinje REDOVNO sa Nedovicem utakmice recimo. vodili smo 10 razlike celo prvo poluvreme a nedovic nije poceo tekmu, kao sto redovno ne pocinje. jel bi vodili 20 da je poceo? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 2 minutes ago, Wingwalker said: Ma daj...pa Villeurbanne, kako sama reč kaže, je bombona u martu. Odradite to. ''eat your heart out New Belgrade...'' Ma naravno, zena bez, lep grad, vina vrhunska, prezivecemo i tu utakmicu🤣 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drako Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Obzirom da mi vec godinama negde od januara igramo u el sportivo recreativo, a da mene interesuje pre svega kompetitivni sport, sto i jeste definicija sporta po sebi, mislim da cu da dignem ruke od kkcz neko duze vreme. Aba me sve manje interesuje, jer, sportski gledano, ne vidim neku svrhu osvajanja iste. Igramo Aba da bi je osvojili da bi igrali el koju igramo da bi igrali bez ikakvih ambicija. Meni je to postalo dosadno. Tako da, pozdravljam vas sve i odjavljujem se sa ove teme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Svaki trener, če imati dobre i slabe utakmice. Neki više, neki manje. Duško tu nije izuzetak, ali mi se čini da je kritika prema njemu preoštra. Današnji poraz jeste težak, ali ja stvarno nebi želeo da vidim na šta bi ova grupa ličila pod nečijim drugim vodstvom. Ustvari, imali smo to prilike da vidimo na samom početku sezone, and it was not pretty... 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Alba je odigrala najbolje što može, a mi najgore što možemo. Ovo je prvi put ove sezone da gledam neku našu utakmicu u kojoj nijedan naš igrač nije na dobrom nivom. I na sve to, igrali smo lošu timsku odbranu. Definitivno je Ivanović podbacio u pripremi i vođenju utakmice, ali prosto je nevjerovatno koliko smo večeras bili neraspoloženi. Naše šanse za top8 sad ulaze u domen teorije, trebaće nam neko ludilo da uđemo u PO. Biće interesantno ispratiti zbog Kampaca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 (edited) Saigraci moraju vise da respektuju Petruseva i njegov napadacki forte, a ne da Nedovic sutne vise puta za 3 nego on za 2. Bukvalno kad smo krenuli da se ispucavamo, samo je trebalo koji put da se spusti dole na njega da proba da iznudi faul ili kos, a decku u tim momentima nije ni bio na terenu. Ali sve ovo je moralo da se desi pre ili kasnije, precesto se Vildoza i Nedovic odlucuju da idu linijom manjeg otpora i jure neke hero ball trojke, koje su uglavnom ulazile, za razliku od veceras. Veliki je problem i skok, bas iritira kad Petrusev ne zagradi, a Luku nadskacu. Ne znam sto nisu igrali vise Kuz i Martin, nego je Bentil glumio 5 (i to odradio korektnije od oba centra). Alba bas frustrirajuca ekipa, verujem da smo to mi za neki Makabi ili samo protiv nas postanu vintage Bostnon, ne znam, ali dobro i posteno su odigrali, plus su bili duplo cvrsci nego mi. Talenti smo da sebi pucamo u nogu. Aj sto smo sezonu poceli sa Vladom, ali smo uspeli da izgubimo od gotovo svih fenjerasa, ostao je jos samo Bajern sledece nedelje pa da upotpunimo krug. Edited February 24, 2023 by Markoss 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Po meni sve anlize nasih problema ove sezone al i prosle pocinju i zavrsavaju sa nedostakom barem pristojnog centra! Prosto se ne secam utakmice gdje protiv nas nije izdominirao protivnicki centar pa caki i u utakmicama gdje smo pobedili. U napadu nemamo igraca koji moze odigrati ledjima sa bilo koje pozicije, gledam Partizan (sa kojim se trebamo porediti) i kod njih sve krece od Lesora ili Exuma koji mogu odigrati 1 na 1 a ako stigne pomoc ubice te iz vana i to je balansirana ekipa i nazalost moram reci da igraju dosta smisleniju kosarku od nas iako ih redovno tamburamo al mislim da je to vec do psihe ili neceg slicnog. Takodje jadno izgleda kad protivnicki visoki igraci iskacu a mi unutra ne mozemo napraviti nikakav mismatch jer nase visoke moze bez problema preuzeti i bilo koji bek/krilo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 (edited) Fakundo se vraća iz NBA u EL na pola sezone... drugu polovinu, ni kriv ni dužan, iskuliraće za rekordan honorar karijere... ...ali od one sledeće ide forte. I dalje mi nije jasno kako je Oly tako brzo ispao iz trke za Kampaca...ladno bi uzeli titulu 1/1. ciganjska sreća nosi bušne čarape... Edited February 24, 2023 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 20 minutes ago, Milos 3.14 said: Duško je pogrešio što nije više igrao Kuzmić ili Martin. Skok nam je bio veliki problem. Koliko god to čudno zvučalo najbitniji igrač u ovom timu je Mitrović, na našu žalost. Sve ekipe koje su njega zatvorile i poenterski i njegovu igru su nas rutinirale. Obrni okreni nama Mitrovic ispadne prvi centar, kako ove tako i prosle sezone. Ima on i finih rola ali ekipa koja hoce u top8 sa Mitrom kao prvim centrom jednostavno nema cemu da se nada, da ne bude da ga opljunem uvek u mojim retkim postovima ali jednostavno je tako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 I Virtus pobedio, a to nam ne odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Igraju ljudi košarku, podižu formu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 8 minutes ago, uini said: vodili smo 10 razlike celo prvo poluvreme a nedovic nije poceo tekmu, kao sto redovno ne pocinje. jel bi vodili 20 da je poceo? Izgubili smo meč gde smo svi unapred upisali pobedu. Da bi se to prihvatilo mora se naći krivac koji je počinio kardinalne greške. Samo ja više puta pitah šta je to sa minutažom Vildoze i Nedovića moglo drugačije? Prema njihovoj igri trebalo je da igraju manje nego što su igrali, samo što ne znam ko je to trebalo da igra više i nadomesti njihov užasan napadački dan? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 15 minutes ago, uini said: vodili smo 10 razlike celo prvo poluvreme a nedovic nije poceo tekmu, kao sto redovno ne pocinje. jel bi vodili 20 da je poceo? Da se ne izd.... na Nedovicu i Petrusevu a da mu Dobric i ostali ljubimci iznova i iznova zaseravaju stvari. Radije cu poginut sa Nedovicem i Vildozom nego sa Dobricem, Lazarevicem i Bentilom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Vildoza i Kampaco Bez njih nema tanga. Jedan nije tu psihicki, drugi fizicki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Danas izgubili Zvezda i Srbija! Slucajnost? Ne bih rekao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Danas izgubili Zvezda i Srbija! Slucajnost? Ne bih rekao! Nimalo. Ne zna se ko je gore vodio svoje ekipe od dvojice prekaljenih strucnjaka. Ovo je Vlada Jovanovic nivo vodjenja utakmice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Da se ne izd.... na Nedovicu i Petrusevu a da mu Dobric i ostali ljubimci iznova i iznova zaseravaju stvari. Radije cu poginut sa Nedovicem i Vildozom nego sa Dobricem, Lazarevicem i Bentilom. I Nedović i Vildoza i Petrušev su igrali više od svoje prosečne minutaže, dakle Ivanović ti je ispunio želju i ne vidim zašto ga kritikuješ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Da se ne izd.... na Nedovicu i Petrusevu a da mu Dobric i ostali ljubimci iznova i iznova zaseravaju stvari. Radije cu poginut sa Nedovicem i Vildozom nego sa Dobricem, Lazarevicem i Bentilom. nedovic, vildoza i petrusev po 25mins. mrzi me sa telefona da gledam ali kladim se da je to cca njihov prosek minuta u el, petrusev mozda i iznad proseka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Just now, Miki28 said: Nimalo. Ne zna se ko je gore vodio svoje ekipe od dvojice prekaljenih strucnjaka. Ovo je Vlada Jovanovic nivo vodjenja utakmice. Ne kvari mi foru Miki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Nema potrebe za daljim kalkulacijama, mi smo zavrsili sa Evroligom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Nismo još završili. Sad se lomi sezona u Evroligi, a tu na scenu stupaju oni najbolji. Pa da vidimo Vildozu, Nedovića i Kampaca, da li jesu ili nisu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 (edited) 7 minutes ago, TB Told said: I Nedović i Vildoza i Petrušev su igrali više od svoje prosečne minutaže, dakle Ivanović ti je ispunio želju i ne vidim zašto ga kritikuješ. Da ih igra kad trebaju da budu na terenu. Oola su nizbrdo krenula u 2/4 a izasao sa petorkom luka, Luca, Lazic, Bentil i Dobrinjo u 2 pol. Sve pobjede u EL su donijeli Luca, Nedovic i Petrusev. Pocnes sa Petrusevim 2 pol pa onda spustis na njega pa krenes nesto da radis, da imas neku igru. @uini nebitna je minutaza, bitni su minuti kada su na terenu. Petrusev je usao na -6 i momentum na strani Albe u 4/4 u zadnjih 7-8 minuta. Luca ulazio i izlazio. Kreni majstore sa najboljim igracima u 3/4 kad trrba da krenes agresivno a ne da ti Alba usere tu tvoju defanzivnu petorku. Da nama odlucuju sezonu u EL Dzoni i Pefi zajedno sa Lazarevicem na terenu. Edited February 24, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 21 minutes ago, Wingwalker said: Ajde da podsetim...Lazić je imao sumnjivo malu minutažu dok nas je ono spadalo trpalo. Postoji mogućnost da nije mogao da igra, da li zbog povrede ili kao Martin zbog raspravljanja sa Duškom. Svi igrači su znali kada smo se pogubili da nam je ovo oproštaj od ove EL sezone...pukla tikva još dok Faku preleće ocean. Oprostaj, revijalne utakmice do kraja Ne znam koji qraz i registrujemo Kampaca Mislim ocekivao sam i ja pobedu ali bas ovako ne treba i nadam se da ekipa nece razmisljati Da nam je mentalitet jedne Albe, Armanija Sledece kolo imamo jednog od najboljih plejmejkera Valjda volimo kosarku bar koliko i pobede majku mu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Oprostaj, revijalne utakmice do kraja Ne znam koji qraz i registrujemo Kampaca Mislim ocekivao sam i ja pobedu ali bas ovako ne treba i nadam se da ekipa nece razmisljati Da nam je mentalitet jedne Albe, Armanija Sledece kolo imamo jednog od najboljih plejmejkera Valjda volimo kosarku bar koliko i pobede majku mu Pa da nemas Kampaca sada bi se oprastao i od ABA lige.. 5 minutes ago, Volter said: Nismo još završili. Sad se lomi sezona u Evroligi, a tu na scenu stupaju oni najbolji. Pa da vidimo Vildozu, Nedovića i Kampaca, da li jesu ili nisu. Mi smo nase slomili, ovo se moralo dobiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Pogrešio je Duško što im je dao dva slobodna dana, posle ove utakmice više neće imati ni jedan dan slobodan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts