necke Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) Holand bukvalno svaki put kad ga uhvati kamera je u nekoj zajebanciji sa saigracima, zarazan je ako nista drugo tom svojom energijom i steta sto bar ono polaganje nije ubacio veceras. Nadam se da ce biti jos puno utakmica gde ce njegovih par trojki biti znacajne kada rezultat bude bio tesan. Edited January 12, 2023 by necke 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Badass 24 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Dobriću, Dobriću... 29 7 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drako Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Nista ja ovde ne bih dodavao, samo nek se vrate povredjeni igraci, i nek ovi imbecili puste Kampaca da igra. Pa sve da Luka, Faku i Nemanja igraju za partizan, ja bi svrsavao gledajuci tu poeziju u napadu. Bas bih voleo da vidim da li bi onaj oktopod iz reala mogao tako lako da drzi ceo reket kad te spolja ova 3 ludaka napadaju. Jos jednom, nek se EL, a i Čović zajedno sa njima jebe. Ej bre, mi smo u nizu olimpijakos, barselona, valensija, real madrid, monako, od toga 2 na strani, bez maltene pola prvog tima (3 utakmice bez ubedljivo najboljeg igraca, a prakticno i cetvrtu je igrao minimalno) prakticno dobili 4 meca...protiv, u tim momentima prvoplasiranih ekipa, izuzev valensije. Ja jos ne mogu da verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 R E N E S A N S A❤️❤️❤️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 5 minutes ago, Laki21 said: Badass Svi se raduju a on jedini ozbiljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 5 minutes ago, Laki21 said: Badass Što kaže veliki car Tarens Kinsi "Let them clap, you remain focused" 😎 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 9 minutes ago, Laki21 said: Badass Kapetan😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) 22 minutes ago, Guru said: Dobriću, Dobriću... E to. Fala kolega 🙂 Gledam sad nesto ovaj prvi pas ... ladno ne bi proslo preko Strazela recimo, zbog kose. Sreca pa je Blossomgame nema onu subaru.😄 Edited January 13, 2023 by Firga 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Prvo potapanje protivnika ove sezone i to u vrelom Pioniru i ni jedan igrač nije proslavio poen flexovanjem, busanjem u grudi ili nekim neprimerenim gestom.Gospodski i domaćinski.Svaka čast i publici i Saši na ovom dirljivom i katarzičnom performansu. Ne gleda se takva scena svake sezone. Mi njega ipak aplauzom, a Saša pred grbom na kolena. Hevi staf iz bilo kog ugla.Velika greška što nije ranije progovorio za bonuse. Taj spin je i nagruvao razlaz koji je jednostavno morao baš tada da se desi, ali je odradjen nezgrapno kako to samo Čoki ume.Išla je verzija da mu je Neša prišao na treningu da ga pita da li je pročitao sms i Saša je izdivljao na max tu pred igračima. Dal realno da je stvarno tako bilo...? 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 2 minutes ago, Holivud said: Što kaže veliki car Tarens Kinsi "Let them clap, you remain focused" 😎 Mozda najkompletniji igrac koji je igrao za nas u zadnjih 10 godina.Ne kazem najbolji da se odmah ogradim.Ali sto kosarka nudi on je demonstrirao.Sut za 2 sa distance i za 3 i onaj bolesni ulaz sa dvokorakom na drugiobruc.Fenomenalana odbrana,skok,zakucavanje,igranje pleja po potrebi,iq1000….Rodjen 21.marta kao i Luka Mitrovic i moja malenkost….Jedan je Tarens Kinzi❤️ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Ja ne plačem, vi plačete! 20 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Badass Duško u sebi: " Filipeee...ne radiš ono šta sam ti rekao ". 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 9 minutes ago, Placebo Lone star said: Mozda najkompletniji igrac koji je igrao za nas u zadnjih 10 godina.Ne kazem najbolji da se odmah ogradim.Ali sto kosarka nudi on je demonstrirao.Sut za 2 sa distance i za 3 i onaj bolesni ulaz sa dvokorakom na drugiobruc.Fenomenalana odbrana,skok,zakucavanje,igranje pleja po potrebi,iq1000….Rodjen 21.marta kao i Luka Mitrovic i moja malenkost….Jedan je Tarens Kinzi❤️ Te sezone u EL šutirao trojke 4 od 31, odnosno 12.9%. 5 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Vildosa i Nedović 16 i 18 minuta + svi povređeni i zabranjeni, dobijamo 20+ prvoplasiranu ekipu Evrolige… Neverovatno šta je Duško napravio od nas… Luka Mitrović kao Jokić večeras 💯 #ZVEZDAIZNADSVIH 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Jel onaj drugi “španski” pomoćni trener još uvek tu? Nešto ga nisam video u zadnje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) 11 minutes ago, Milko Miller said: Jel onaj drugi “španski” pomoćni trener još uvek tu? Nešto ga nisam video u zadnje vreme. Bio je na klupi veceras, ako mislis na Marka Karlesa. Edited January 13, 2023 by Bagzzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gojko Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 21 minutes ago, Wingwalker said: Prvo potapanje protivnika ove sezone i to u vrelom Pioniru i ni jedan igrač nije proslavio poen flexovanjem, busanjem u grudi ili nekim neprimerenim gestom. Gospodski Potpuno si u pravu i posebno mi je drago što je tako. Nedović je pokazao kako se proslavlja pobeda. Gospodin! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 https://instagram.com/stories/_lukaikuzma_/3014435509820250969?igshid=NjcyZGVjMzk= 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ja ne mogu da zamislim kako se Nemanja oseca sada, kad konacno postaje Nedovic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 1 hour ago, Markoss said: ... Lazarevic igra ono sto smo svi jos prosle godine kod Radonje videli da moze, ali iz nekog razlgoa mu Radonja bas nesto i nije verovao. Povremeno ga ubacivao, imao je neke sekvence, ali sad je bukvalno pusten s lanca. Nadam se da nece biti klupiran kad se svi oporave, jer ima najmanji renome, ali je bas bitan igrac. ... Ja bi rekao da nije bilo do nepoverenja.Več su bili Kalina i Davidovac primarni defanzivci na tim krilnim pozicijama, tako da je za njega ostalo malo minuta. Ove godine je on glavni za te stvari. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) Upravo gledam ponovo na 44-29, kontra 5 na 2, zavrsava Lazić za tri poenaaaaa… Radonja bi tražio time out 💯😂 Edited January 13, 2023 by Naša posla 2.1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 4 hours ago, Milko Miller said: Ali naši ludaci koji Bentila upoznavaju sa čarima srpske alternativne medicine put potatoes in your socks and you'll be fine bro 4 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 1 hour ago, Guru said: Te sezone u EL šutirao trojke 4 od 31, odnosno 12.9%. Pogledao statistiku,imas pravo.Ali je u Feneru imao 40%…Mozda me i dalje peku one trojke kad je igrao kod komsija.Dok sam gledao statistiku video sam da se bas nigde nije zadrzao sto mi je cudno jer je pravi profesionalac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts