Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Sve je lakše sa Vildozom. Njegovo prisustvo podigne samopouzdanje i saigračima. A kad nas bar malo služi i šut za 3 poena onda smo među najnezgodnijim timovima u Evropi. Kapa dole i Markoviću, ove poslednje utakmice igra muški, angažovano, tu i tamo sevne i neka briljantna asistencija da pokaže kako ume biti i te kako kreativan. Predivno je večeras bilo gledati našu utakmicu. Hvala Dušku i momcima!

Edited by Volter
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sadžgali smo ih 😁 Kakva partija od prvog do poslednjeg minuta...Nedović igra na isparenjima što bi rekli Ameri, vuku on i Petrušev konstatno tokom ovog teškog perioda...Luka majstor košarke, ne mogu da dočekam da vidim argentinski duo na EL parketima...Velika pobeda,bravo za sve momke, bravo Duško mađioničaru.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Auh.

 

Konacno jedno odvaljivanje za nasu napacenu dusu, da ne crkavamo do kraja. 

 

Koliko je sve ulazilo danas govori i to da su sva 3 momka na poluvremenu dali bacanje 😁 jedan cak i trojku, a svi su bili blizu sa centra da daju.

 

Sudije su tako jele govna prvu cetvrtinu, celavi posebno. Igrac Monaka se kesa za obruc i tako lebdi par sekundi dok je lopta oko cilindra, on nista. Celendz koji je Dusko trazio je takva sramota, celavi je bio na metar od situacije i dunuo za Monako, srecom nam nije trebao celendz na kraju.

 

O samo utakmici nema mnogo sta da se prica, dovoljno da se kaze da je Nedovic igrao minut drugo poluvreme (a nije morao ni to). Kada se Sale Obradovic rasplakao, podsetilo je na njegov prvi dolazak i razbijanje Albe. Pomislili smo da moze da se ponovi i ishod, srecom jeste. Cestitke kapitenu za rodjendan, kao i onima koji su igrali na njega. Ludi Dzejms nije izlazio ni na 20 razlike 3 min pred kraj.

 

A sad bacamo triling Faku-Luka-Neda na Buducnost.

 

Edit: Luka Mitrovic doktorska utakmica, prvi medju jednakima

Edited by pantelia
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...