Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

20 minutes ago, Knipex said:

@Sharp @drakon1

 

Jel može pojašnjenje za čelendž koji je zatražio Ivanović. Faul nije bio sviran. Odakle osnov za čelendž? Pisalo je physical altercation. 

 

Udarac laktom se definitivno desio, ali nije bilo nekog intenziteta i namere pa mi pada napamet, pošto je odbijen čelendž, da se gledala namera.

 

Ne gledam utakmicu pa ne mogu reći za ovu konkretnu situaciju, ali jedini slučaj kad se može koristiti IRS bez prethodne odluke je tzv. act of violence (udarac laktom je definitivno nešto što bi moglo spadati u isto), shodno tome može se i koristiti HCC za istu stvar. S time da to onda mora biti minimalno nesportska greška, inače se zanemaruje ako bi bila riječ samo o normalnom faulu.

 

spacer.png

Edited by Sharp
.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Prestao sam da gledam kod priznatog kosa Jabuselea. Prvo poluvreme, imaju plus sedam ili osam, nisu bili ugrozeni. Shodno tome, ne vidim razlog onakve odluke do onog cuvenog "moze nam se". Bas onako mucan detalj koji ti sve zgadi.

 

Momcima svaka cast. Glava gore, posten pristup i rad ce da se vrate. Ne veceras, ali samo polako.

Edited by Firga
Link to comment
Share on other sites

Morala je da se desi jedna ovakva utakmica u ovakvom sastavu. Po ko zna koji put loše smo otvorili utakmicu, ali i po ko zna koji put momci su pokazali karakter i vratili se. Kao i protiv Barse odlična treća četvrtina sve dok nije izašao Kuzmić i onda je sve puklo. Verovatno i sa njim teško da bi bilo drugačije. Previše igrača sa nikakavim učinkom a samo kao tim u kome svako daje svoj doprinos se ovo moglo dobiti. Nema se šta zameriti, i pre utakmice sam mislio da i sa jednom pobedom u ove dve utakmice bih bio zadovoljan. Treneru i momcima svaka čast!

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Jbg Tavares se i u finalu EL prosle godine sprdao sa centrima Efesima. Nama je vise falio napad, mogla se preziveti ovakva partija Tavaresa da smo bili bolji napadacki. Ali ipak je nerealno ocekivati bolji napad od ovako osakacenog rostera. Za pocetak da nam se vrati Vildoza, daj Boze da je istina da ce igrati u cetvrtak, mnogo ce znaciti.

Link to comment
Share on other sites

U ovakvom sastavu ekipe gde su gotovo sve domaci igraci igrali, gde nedostaju veoma bitni igraci, mislim da nije moglo nesto da se ocekuje. Ne znam kada smo poslednji put odigrali neku evropsku utakmicu gde su stranci uzeli manje od 10 od ukupno raspolozivih 200min?! Da li se to uopste desilo u poslednjih 10ak godina?

 

Nadam se da se momci nisu previse umorili i da ce se pokazati u pravom licu protiv Monaka.

 

Tavares je sve ono sto je Boban trebao biti da se malo bolje razvijao, pre svega fizicki, za tu visinu. 

 

p.s. ajde EL, skidaj tu zabranu, pustili smo vam vas Real da nas nakanta 20 razlike 😄 happy now?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...