Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Po trenutnom skill setu i onome sto Ivanovic trazi od igraca nije mi tesko da zamislim Ilica na 5 u nekim sekvencama... Kazem sekvencama jer mu fali misica, instinkta i namazanosti, ali on je nesto najslicnije Martinu sto imamo, a cesto smo lomili utakmice sa svi-sve u odbrani. Kako god, bas bezveze vest. I vrednost pnr bekova u rosteru nam pada sa izostankom Martina. Rehabilitacija Kuza postaje nuznost za neki rezultat koji sanjamo... Radule mozda i moze da nesto ponudi ofanzivno, ali kacili ste Bentilove brojke, igra nam je promenjena dolaskom/oporavkom duo LukaV-Neda, pa mislim da nije to ono sto nam treba. A i onako stosta u napadu vec zavisi od LukeM. (Fali nam jos LukaP za LukaMVP)

Edited by Geronimo
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nekada mora i da se izgubi.

 

Ne mora ovoliko tupavo i od, trenutno, ovako limitirane ekipe.

 

I pored groznog napada, samo da smo igrali normalnu odbranu od početka, dobili bi.

 

Nedović se pojavio na utakmicu u 36. minutu.

 

Duško se loše prilagođavao. Iz aviona je bilo vidljivo da Lazarevic može na 4, w Petrusev na 5.

 

Raduljica? Ni u šali više ove sezone.

 

Petrusev maestralan.

 

Vreme je i za Ilića u 12.

Edited by medobrundo
  • Like 20
Link to comment
Share on other sites

Okej predosecao sam i pisao o tome da se bojim ove utakmice i da mislim da Armani dobija. Nista strasno, svaki niz ima kraj.

Ono sto je bitno je da se vidi sta je sa Martinom i da se prestane zaludjivati Kampacom. Ovde treba krilo i centar ako je Martin out na duze. Raduljica, Kuzmic i Holand pod hitno da se ne skidaju vise, a Dobric da se limitira i da igra minimalno ako mu nije vece.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nije trebalo ono Beronu na kraju. Neka da i 40 ako je u stanju, ali ono gestikuliranje prema navijacima kluba koji te je probio, dao sansu i lansirao u orbitu u zrelom dobu je bas jadno. Da nije nas igrao bi u Peristeriju ili Hapoelu. Sto je najgore i u prosloj je imao slicne gestikulacije. Bas me je razocarao, ispostavilo se da je placenik obican.

Edited by Cavani
  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Beron je profesionalac i nimalo mu ne treba zameriti što je zatrpao naš koš i rešio utakmicu trojkom. S druge strane sam je kriv za uvrede na kraju utakmice jer je gestikulirao rukama publici posle trojke utišavajući je. Što bi se reklo što seješ to i žanješ.

 

Evo i u njegovoj izjavi se vidi maksimalni profesionalizam. No hard feelings Billy :classic_smile:

Edited by Knipex
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Pero_Cameron said:

Beronu smo sigurno neke pare dužni. Isto ovako nas je napunio i sa Zenitom u Pioniru

 

Nije problem što nas je napunio, on je profesionalac i svaka mu čast na profesionalizmu. Nije mu bilo potrebno ono gestikuliranje posle trojke. Inače, nas je koštala prva četvrtina koja nije samo do nas, nego i do odlične igre Armanija. Odlična je to ekipa i moraju oni uskoro početi igrati onako kako se očekuje od njih. Našim igračima svaka čast! Borili su se do kraja, bez predaje. Nije mnogo nedostajalo da ovo preokrenemo. Idemo dalje, bravo Zvezdo!

Edited by Volter
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...